Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odysseus123 zmienił(a) tytuł na R2 - BIG BEGINNER EVENT ~ 31.05.2023 - 12.06.2023 [Oldschool]
Opublikowano
6 minut temu, wyspa9977 napisał:

Mało wymgający serwer też nie jest cięzki. Mało osób ale jak dla la mnie to lepiej. Dzisiaj dołączam do gry dzięki za post!

Powodzenia XD widać nie nie słyszałeś ani nie byłeś na ostatniej odsłonie skoro wybrałeś ten serwer.

Opublikowano
2 minuty temu, Insigin napisał:

Powodzenia XD widać nie nie słyszałeś ani nie byłeś na ostatniej odsłonie skoro wybrałeś ten serwer.

Owszem nie jestem aktywny z całych serverów,  odwiedziłem barię. Tam był  ogromnie duży przepływ pingu z servera na komputer, wiąząc do spontanicznego wylogowania w najmniejodpowiednim momencie tzn., w momencie prowadzenia rozgrywki. Chcę odpocząć kupić konia i zbić tamtego czy tego metina ale wybrać mi jest  trudno  bo najlepszy to będzie jak osobiście się zrobi bo najbardziej będzie ceniony w wewnątrz, co racja ?

Może wróciłbym do klasyki wiem że otworzył się developer z dwoma serwerami jakim też stawiłem oka na interfejs gdzie na 20lvl przebiegali gracze na wspomagaczach ^^ a to nie dopuszczalne... Byłem na kilku serverach nowej premiery ale też administracją nie są aktywni  gdyż  już na becie testach wprowadzić powinno sięzmiany, gdy grać zdołało mi się w metina na nowych serverach to poświeciłem swój czas do gry aby zdobyć taki lub inny itemek w 6h, a co najlepszym w patchu dodali że taki przedmiot jest do zdobycia w chwilę i strata czasu.

Mając na uwadze że jesteś, i ja jestem to znasz się ? Powiedz coś któremu właścicielowi warto zaufać i nie stracęprogresu gry jak np., na nfs world ;D

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, wyspa9977 napisał:

Może wróciłbym do klasyki wiem że otworzył się developer z dwoma serwerami jakim też stawiłem oka na interfejs gdzie na 20lvl przebiegali gracze na wspomagaczach ^^ a to nie dopuszczalne...

Gorsze od cheatow są bugi a na tym serwerze jak widać dalej są te same co na odyseuszu gdzie do 2dni po starcie administracja się zawinęła XD.

45 minut temu, wyspa9977 napisał:

Mając na uwadze że jesteś, i ja jestem to znasz się ? Powiedz coś któremu właścicielowi warto zaufać i nie stracęprogresu gry jak np., na nfs world ;D

Cóż mogę powiedzieć, generalnie na każdym serwerze stracisz progres bo prędzej czy później serwer i tak padnie.
Z naszego polskiego podwórka to Edymion i jego ervelia, BlassYa i jego Valium, Quarel i jego Alunka oraz Sielu i jego Gelvia.
Te 4 serwery aktualnie wiodą prym na rynku ale i możesz odwiedzić kilkuletnia już  Pangejke która stoi kilka dobrych lat i ma sie dobrze.

Niby tez jest nerwia wojtka od gladora i tez juz dłuższa chwile stoi ale ja ją polecam już w ostateczności.

Z zagranicznych to jedynie ekipe od WoMa2 gdzie po chichu piecze na projektem ma dobrze znany Shogun oraz ekipa od Aeldry czy Calliope.

Edytowane przez Insigin
wyspa9977 lubi to

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.06.2023 o 19:35, Insigin napisał:

Z naszego polskiego podwórka to Edymion i jego ervelia,

Na Erveli co drugi lata z dmghack, a Endymion i reszta GM ma to w dupie, wazne, zeby się hajs zgadzał. Szczerze odradzam ten serwer...

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, djmcqueen napisał:

Na Erveli co drugi lata z dmghack, a Endymion i reszta GM ma to w dupie, wazne, zeby się hajs zgadzał. Szczerze odradzam ten serwer...

Na tyle lat ile ervelia stoi na rynku to wiesz 😄.
Prawda taka ze na kazdym serwerze w cholere jest cheaterow, alune to samo 90% graczy to boty.

Ale pod wzgledem jakosciowym te serwery wyprzedzają o lata takie chłamy jak to.

Edytowane przez Insigin

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...