Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S4][10-30x] LostLand

bsstefan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda że nie wystartowałeś na długi wykend ludzie maja wolne część na pewno bedzie grilowała ale cześć by grała. No cóż Twój serwer Twoje decyzje.

Opublikowano

sluchaj odpalaj wkoncu ten serwer bo czekamy i czekamy zaraz sie rozejdziemy na inne i tyle bedziesz mial graczy ..

tak naprawde to zaraz startuje tez fajny wiec masz tydzien ..

Opublikowano
W dniu 2.05.2024 o 21:15, Koniq napisał:

sluchaj odpalaj wkoncu ten serwer bo czekamy i czekamy zaraz sie rozejdziemy na inne i tyle bedziesz mial graczy ..

tak naprawde to zaraz startuje tez fajny wiec masz tydzien ..

No to słuchaj uważnie, za kogo ty się uważasz żeby dyktować mi warunki i mówić co mam robić ?

Nie podoba się to możesz cofnąć się o jedną stronę i masz mnóstwo serwerów do wyboru, z których pewnie połowa padnie po kilku miesiącach.

Serwer wystartuje jak będę miał wszystko gotowe, wtedy opublikuje zapowiedź i nową publikacje.

Nie podawałem jeszcze daty startu bo jeszcze nie wiem ile mi czasu zajmie mi wszystko. Planowałem na początek maja, ale postanowiłem jednak pojechać sobie wypocząć i nic ci do tego, a takie szantaże i teksty typu "masz tydzień" to możesz sobie wsadzić wiesz gdzie. 

Złamanego grosza nie dołożyłeś do rozwoju serwera, a wymagania stawiasz jak byś był moim szefem, naprawdę zastanów się zanim coś napiszesz bo ręce mi opadają jak widzę coś takiego...   Na tym zakończę bo marnuje cenny czas żeby odpisywać na takie bzdury. 

renaultmaster lubi to
Opublikowano

Helper w pewnym sensie jest jesli chodzi o gre afk-----uzywasz komendy /attack i bije. Inna bajka to zbieranie dropu bo trzeba byc online.

Pozdrawiam all

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...