Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S4][10-30x] LostLand

bsstefan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widze mef... ze pogrywasz tutaj dolacze do Ciebie 12/13  narazie brak czasu., z tego co piszesz niezly server ze starym klimatem helpera niby niema ale jest komenta /aatack jak pisales tyle starczy na afk ^^. A wiec do zobaczenia. Zapraszam innych graczy to mozemy w pt pograc jak cos.

Pozdrawiam all

Opublikowano

Sorki ale ja nie szydzę serwer jak serwer spokojnie  zasadniczo jedna osoba gra 24/7 inni z przerwami. Ogólnie całkiem niezły goldy słabe moby też.  Teraz toczy się gra a wiec powinno zostać jak jest ale w nowej edycji powinien uwzględnić tę sugestię admin oczywiście jeśli zwraca uwagę na opinie graczy.

Miłej zabawy życzę

Opublikowano

Wpadlem zobaczyc co na servie sie dzieje......zasadniczo 10 osob stworzylo 2 party i na tym koniec nikt nie ma mozliwosci dobic  bo party pelne. Szkoda ze tak malo ludzi gra sadze ze ta odycja bedzie raczej testowa do konca roku jak wczesniej Admin mowil. System bonusa party w tym wypadku sie nie sprawdza bo niedaje rownosci gry bo tylko te dwa zespoly party dostaja tego bonusa nowi niestety nie dostana jesli zaczna gre.

To na tyle .......Pozdrowienia all

Opublikowano (edytowane)

Rzadko tu zaglądam ale odniosę się do kilku powyższych postów .

Byłem dzis na serwerze troche zaktualizowałem spoty i widziałem że kilku polskich graczy jest, wiadomo że wszyscy nie będą cały czas online bo jedni graja wiecej a inni mniej.
Co do exp party to wystarczy 2 graczy po dwa konta i już macie prawie full pt, nie będę tego już zmieniał bo było by to nieuczciwe.

Pierwszy reset solo może byc bardzo bardzo ciężki, ale można się zawsze przykolegować do kogoś po resecie i poprosić o pomoc .
Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie grał 24h i nie zabronię tego nikomu:) każdy ma swoje życie, gra ile chce i jak chce , zresztą ma to być long term więc za jakiś czas komuś się znudzi i zrobi sobie przerwę w tym czasie pojawią się nowi itd.

Wiadomo że szału online raczej nie będzie bo wszyscy by chcieli szybki exp i boxy w sklepach i niewiadomo co jescze , ale nie o to tu chodzi :) Może z czasem ilosc graczy urośnie, ja po trochu ulepszam i poprawiam na tyle ile mam sił i czasu.

Pozdrawiam i miłego dnia :) 

Edytowane przez bsstefan
Opublikowano

Milo ze dales info tego brakowalo. Dochodz do zdrowia. Faktycznie sa tacy co nie maja zycia prywatnego tylko mu kiedys tez tak mialem teraz cenie sobie rodzine a na nia treba zapracowac. Solo niechce mi sie grac wpadam raz na x czasu popatrzec i cos napisac ^^.  Bede zagladal chodz glowne konto zostawiam   pobawie sie MG.

Wywalil mnie anty hack....mialem na sobie pierscien z wizarda cos nie halo sprawdzilbyc co jest

Mam 2 seale i vipa pierscien wywalilem ale i tak mnie wywala tylko stracilem pc pointy dobra odpuszczam se zabawe   cya all

Opublikowano

Mam 2 seale i vipa pierscien wywalilem ale i tak mnie wywala tylko stracilem pc pointy dobra odpuszczam se zabawe   cya all

Mecza mnie te reconecty lub disconecty od serwera przynajmniej tak pisze . Na wczesniejszej edycji tez tak bylo ale admin w koncu to poprawil teraz niestety nie a szkoda.

Opublikowano

Witam,

Nie bardzo wiem jak mogę ci pomóc, seale ani ring nie mają nic wspólnego z tym że cię wywala z gry. 

Próbujesz odpalić więcej niż dwa clienty lub grasz jednocześnie na innych serwerach i może dla tego cię wywala lub coś kombinujesz z clientem, albo masz zaśmieconego kompa, używasz jakiśch lewych programów lub ewentualnie niestabilny internet - inne opcje nie przychodzą mi do głowy, w każdym razie musi być coś po twojej stronie.

Zwłaszcza ,że mam stały kontakt z kikoma graczami i żaden z nich nie miał ani jednego DC na przestrzeni kilku dni, a tak samo używają seali, ringów i wszystkiego innego -  co potwierdza, że problemy są z twojej strony.

Wczoraj i dziś piszesz, że odpuszczasz zabawę, a i tak w tym momencie grasz :) i to na dwa konta więc nie kumam twojego toku rozumowania, nie wiem co ma na celu takie gadanie i to pod publikacją,  jak nie chcesz grać to nie graj, nikt tu nikogo na siłę nie trzyma, ale zanim napiszesz że po stronie serwera jest coś nie tak to sprawdź i zastanów się najpierw czy z twojej strony jest wszystko ok.

Po za tym do takich tematów podany jest mail kontaktowy lub ewentualnie forum serwerowe , a nie post pod publikacją na który zaglądam raz miesiącu albo rzadziej (wyjątek ostatnie 2 dni).

Pozdrawiam. BS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wpadlem na server zobaczyc czy wiecwj ludzi gra niestety nie przez 3 dni graly 3 osoby topka i jakis Devil , Szkoda  bo ogolnie serwer niezle sie prezentuje. Wpadne za miesiac tu jeszcze raz .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Niestety masz racje ilość online nie powala, zazwyczaj jest od 2 do max 10 osób online z czego niektórzy grają na dwa konta.

Nie mam na razie zbytnio czasu na promowanie serwera i zachęcanie nowych graczy do dołączenia.

Jak na liczniku online wybije 0 i będzie się utrzymywać przez parę tygodni to rozważę nowy start z być może trochę zmienionymi ustawieniami, ale puki co serwer będzie stał w takiej postaci jaka jest na obecną chwile.

Z założenia ma być to long term, na który można właśnie wrócić po miesiącu lub kilku i kontynuować grę i nie jest nastawiony na zarobek więc nie chciałbym robić co chwile startu od nowa tylko dlatego, że jest małe zainteresowanie :) 

Pozdrawiam.

• bsstefan zmienił(a) tytuł na [S4][10-30x] LostLand
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość z dzisiejszego dnia.......jest nowy klijent do pobrania ....starego juz nie odpalicie jakby co.  Jakieś nowości maja być . a wiec all dawać.

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa, po trochu w miarę możliwości wprowadzam różne nowości, zmiany i usprawnienia (informacje o nowościach wrzucam na forum serwerowe).

Tak jak wyżej wspomniano do pobrania nowy client (głównie z powodu dodania launchera z autoupdate by nie trzeba było wgrywać przyszłych patchy ręcznie).

Powoli powiększa się ilość online, sporadycznie wracają też starzy gracze. Aktualnie od 10 do 25 osób online w ciągu dnia. 

Zapraszam serdecznie. 

Pozdrawiam BS

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chciałem się pożegnać z serwerem spędziłem tu fajne chwile w ciekawym towarzystwie . Nie będę się rozpisywał ale dziękuję  i do zobaczenia wpadnę na nowa odsłonę.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i na tym koniec serwera.......dzis strona nie dziala klijent tez nie odpala zero wiadomosci od Admina ale do tego nas przyzwyczaił  heheheh

Ooooooo strona zaczela dzialac niewiem jak klijen niestety musze biegiem wychodzic z domu

Opublikowano

Proszę Cię nie siej nie potrzebnej paniki :)

Od wczoraj była informacja na stronie jak i na serwerze, że 10.01 od godziny 12 będzie kilku godzinna przerwa związana z aktualizacjami.

Nie przypominam sobie sytuacji, żebym nie informował o jakiejkolwiek przewie więc ta prześmiewcza uwaga ze "zero wiadomosci od Admina ale do tego nas przyzwyczaił " jest naprawdę zbędna. 

Do gry wymagany nowy Client - dostępny na stronie.

Proszę Cię nie zniechęcaj potencjalnych nowych graczy takimi komentarzami bo to nie na miejscu. 

Pozdrawiam. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Weszlem na chwile na serwer i nic sie nie zmienilo na arenie dalej jedna klatka dla bk .WG. mnie to oczywisty blad Admina ktory niestety nie slucha ludzi , ma swoj poglad i swoja ocene . Tym co jednak graja a jest ich tyci tyci zycze powodzenia>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta edycja dobiega końca.

Zapraszam na kolejną, w najbliższych dniach powinna być nowa publikacja.

Dziękuje wszystkim tym, którzy zajrzeli chociaż na chwilę, a w szczególności tym którzy byli do samego końca.

Do zobaczenia niedługo. Pozdrawiam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...