Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osoby/osób chętnej/ch do współpracy przy serwerze metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie poszukuję osoby chętnej do współpracy przy tworzeniu serwera Metin2.

Osoby/Osób, której/których poszukuję to najlepiej takie co trochę ogarniają, bądź bardziej temat z wgrywanie plików, zmienianie kodów, itp.

Projekt serwera nie jest na tip top, będę chciał pracować nad nim tak długo aż uznam, że jest gotowy.

Serwer na podstawowych plikach na obecną chwilę stoi od dzisiaj (12.04), więc aby tylko pracować nad usprawnianiem.

Kontakt:

[ Discord ] QNax#0143

Opublikowano (edytowane)

Yoshe...

Hehe typ wylatuje z tekstem ile płaci hah nie mogę.. 

Jesteś już spalony + idź proszę sam się najpierw doszkol w dziedzinie metka i pomagaj wtedy za hajs bo to co tu napisałeś to hah nie no rozwala mnie XD

Git że nie napisał bo by znów kolejna osoba straciła na tym, wiadome dla mnie byłby to zysk bo większość osób leci do mnie a nawet inni o tym nie wiedzą XDD tylko zawsze po czasie i za późno zwykle jest. 

@Axempolecam przemyśleć decyzję i zobacz też moją wiadomość. Jeśli zechcesz skorzystać z tego Pana co u góry to daje gwarancję że niczego się nie dowiesz, zabierze hajs i się zmyje 😉 i żeby nie było że nie ostrzegałem i żeby nie było nie wiem zdziwienia a że ostatnio postanowiłem wrócić nieco tutaj to nieco mają zły time na to aby ktoś zaczął kogoś nabierać czy oszukiwać bo w dziedzinie metka tylko kilkanaście osób siedziało tyle co ja, większość osób odeszło z tego forum.

No nic co miałem napisać to napisałem, jak coś uszanuje decyzje jaka by nie padła bo ja nie stracę 😜

Edytowane przez kamil2321

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 16.04.2023 o 16:29, Yoshe92 napisał:

ZA TAKIE POMOWIENIA MOZEMY TO ROZWIAZAC INACZEJ 😉 

rozwiąż bo ten kamil to debil xD 

dac ci jego adres?