Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x150 - DOŁĄCZ ! - OlimpMU - Season 6 - Exp: 150x - Drop: 25%

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hejka  ja i tak bede  grała  bo zapowiada się bardzo fajny serwer z tego co czytałam  a to co pisze  renaultmaster nie ma żadnego dla mnie znaczenia  jakieś pewnie bzdury pisze  wiec ja  bede grała z moimi znajomymi   

Opublikowano

Ostatnio NeonPL/nexonbuba/BARON testował pliki louisa v34 z Thiew/HANCOCK. Jest jeszcze will/WOLFIK, ale ja już się gubię kto jest kim, w ogóle śmieszna sprawa, bo Neon wyszedł z discorda GhostTown żeby właśnie zmienić nick na BARON i odpalić darkempire ze swoją ekipą.

PS - z ciekawości wszedłem w link do domeny olimp kilkanaście minut temu i faktycznie, e-mail został po tych kilkunastu minutach zmieniony.

Admin będzie teraz obwiniać @renaultmaster o działanie na szkoda serwera i spreparowane screenshoty (powie że edytowano kod html).

Opublikowano

@Cinu.

Wiesz doskonale z jakimi ludźmi mamy do czynienia.

Nic nie jest edytowane i preparowane, brzydzę się takimi zagrywkami, nie mam w tym żadnego interesu i właśnie dlatego tak uparcie będę dążył do tego, aby udowodnić im, że nie są anonimowi. 
Prędzej czy później noga się Wam powinie ponownie. Kwestia czasu, tak samo jak w poprzednich przypadkach.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Cinu. napisał:

Ostatnio NeonPL/nexonbuba/BARON testował pliki louisa v34 z Thiew/HANCOCK. Jest jeszcze will/WOLFIK, ale ja już się gubię kto jest kim, w ogóle śmieszna sprawa, bo Neon wyszedł z discorda GhostTown żeby właśnie zmienić nick na BARON i odpalić darkempire ze swoją ekipą.

PS - z ciekawości wszedłem w link do domeny olimp kilkanaście minut temu i faktycznie, e-mail został po tych kilkunastu minutach zmieniony.

Admin będzie teraz obwiniać @renaultmaster o działanie na szkoda serwera i spreparowane screenshoty (powie że edytowano kod html).

Dziekuje za podbijanie publikacji  @Cinu. ,  Obawiam się że to od  @renaultmaster jest zaraźliwe.... Szkoda ludzi bo tylko się wykończą, obsesja którą macie jest przeraźliwa .

9 minut temu, renaultmaster napisał:

@Cinu.

Wiesz doskonale z jakimi ludźmi mamy do czynienia.

Nic nie jest edytowane i preparowane, brzydzę się takimi zagrywkami, nie mam w tym żadnego interesu i właśnie dlatego tak uparcie będę dążył do tego, aby udowodnić im, że nie są anonimowi. 
Prędzej czy później noga się Wam powinie ponownie. Kwestia czasu, tak samo jak w poprzednich przypadkach.

ahhh, ten dalej swoje..... trudno nie będę dyskutował z ludźmi zamkniętymi bo strata czasu ...

Edytowane przez OlimpMu
Opublikowano
4 godziny temu, SexyAga napisał:

Hejka  ja i tak bede  grała  bo zapowiada się bardzo fajny serwer z tego co czytałam  a to co pisze  renaultmaster nie ma żadnego dla mnie znaczenia  jakieś pewnie bzdury pisze  wiec ja  bede grała z moimi znajomymi   

a graj i oby ci szlo jak najlepiej tylko pamietaj bedziesz grac na servie ktory prowadza ludzie ktorzy mowia jedno a robia drugie a i oczywiscie wez pod uwage to ze na ich pierwszym servie zeus mu byly 2x ress acc w przeciagu 3 tygodni po czym zmienili nazwe na dark empire gdzie byly znow 2lub 3 ress acc w 2 tygodnie wiec na olimp nie licz ze bedzie inaczej a juz napewno nie liczyl bym na to 1000$ ^^ pozdrawiam i milej gry

Opublikowano
15 minut temu, bohoMoho napisał:

a graj i oby ci szlo jak najlepiej tylko pamietaj bedziesz grac na servie ktory prowadza ludzie ktorzy mowia jedno a robia drugie a i oczywiscie wez pod uwage to ze na ich pierwszym servie zeus mu byly 2x ress acc w przeciagu 3 tygodni po czym zmienili nazwe na dark empire gdzie byly znow 2lub 3 ress acc w 2 tygodnie wiec na olimp nie licz ze bedzie inaczej a juz napewno nie liczyl bym na to 1000$ ^^ pozdrawiam i milej gry

normalnie maniacy chorych fobii ... 

Opublikowano (edytowane)

Przypominam że w dniu jutrzejszym ok godziny 20-21 dodamy klienta gry do pobrania i otworzymy serwer na testy dla was.

Edytowane przez OlimpMu
Opublikowano
Godzinę temu, OlimpMu napisał:

Zapraszam do sprawdzania zabezpieczeń jak i konfiguracji serwera 🙂 

szybko poszlo 🙂

Opublikowano (edytowane)

@sqbnc co masz na myśli?  

Bypass  już gotowy ? hehe 

pss.

- Aktualizacje systemowe tak że chwilka przerwy 🙂

Edytowane przez OlimpMu
Opublikowano
W dniu 20.04.2023 o 19:10, SexyAga napisał:

buahahahha ciekawe który z tych zjebów zrobił konto i podaje sie za kobiete żeby przyciągnąć graczy Xd ja pi3dole banda amatorów , chociaż zmienili byście sezon tępaki bo i tak wiadomo ze Zeus. 6 start Zeus mu XD i znowu tylko 30 online  ^^ po zatym piszeze ze to nie wy  wystarczy ze ludzie zobaczą na pierwsze twoje zdania z darkemp

" dziękuje za podbijanie posta " żebyś zdechł pajacu ....

Opublikowano

Changelog.

- Helper działa przy włączonym Inventory

- Komendy /addstr. agi,vit,ene,cmd - dodane

- Exp party zredukowany

- Drop nagród za czas Online zredukowany

- accept MessageBox kupno/sprzedaż - wyłączone

To jest ukryta treść, proszę
  - DISCORD poświęcony OlimpMU.

Zapraszam wszystkich którzy mają ochotę oczywiście do testowania serwera 🙂

• OlimpMu zmienił(a) tytuł na START 28.04.2023 - 17:00 - OlimpMU - Season 6 - Exp: 150x - Drop: 25%
  • OlimpMu zmienił(a) tytuł na START 28.04.2023 - 17:00 - OlimpMU - Season 6 - Exp: 150x - Drop: 25% - 1000$
Opublikowano

Szkoda mi czasu na zawracanie sobie głowy zbędnym hejtem wywołanym strachem przed  szybkimi RIP waszych serwerków 🙂

Zapraszam do zakładania kont na www lub już po starcie w grze ! 

• OlimpMu zmienił(a) tytuł na DZISIAJ 17:00 - OlimpMU - Season 6 - Exp: 150x - Drop: 25% - 1000$