Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x150 - DOŁĄCZ ! - OlimpMU - Season 6 - Exp: 150x - Drop: 25%

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witam. Obiektywnie patrząc na serwer za dużo błędów, zły balans expa co do mocy moba i do mapy. GM twierdzi ze na icarus trzeba expic do 10rr bo moby na kr1 czy tez kr2 sa za mocne na nizszym resie po czym okazuje sie ze exp tam jest mniejszy niz na icarus, ponieważ mob ma mniejszy lvl cos tutaj nie gra i to bardzo. Na bc brak moba no jesli ktos ma czas chce sobie tydzien poexpic na icarusie i przychodzic raz na dzien resa zrobic to serwer w sam raz dla niego. Juz o bugowaniu się postaci nie będę sie rozpisywał ale co jakis czas na SM i Elfie trzeba bylo robic relogi bo sie zawieszala gra i nic postacie nie robily Ogólnie nie polecam bardzo duzo bledow, niedociagniec, tak jakby serwer byl postawiony na wariata na szybko, bez wczesniejszego jakiegokolwiek sprawdzenia czegokolwiek przez samych GM. Jeszcze raz nie polecam, strata czasu

Edytowane przez hakan2020
Opublikowano

A ja od siebie życzę powodzenia niech Polska scena MuOnline rośnie ,nawet jeśli są błędy to zapewne z czasem admini będą naprawiać powodzonka jeszcze raz 🙂 chodziaz lipa że w tych samych godzinach mamy start

Opublikowano (edytowane)

hahahaha obiektywna ocena boli to daliscie mi bana na discordzie brawo administracja well done tak trzymac a serwer sie rozrosnie hahahahaha. Nie pozdrawiam. Smarujcie dalej innych jakie to zle serwery robia a wy nawet najprostrzych rzeczy na start testu nie ustawiliscie. Oceniac innych ejst łątwo nie??? Ale zostać ocenionym przez innych obiektywnie i z dystansem to już nie zabardzo widze administracja akceptuje. Chamstwo i buractwo nic wiecej. Oby jak najmniej takich serwerów powstawalo

Edytowane przez hakan2020
Opublikowano

Dziekujemy za podbijanie publikacji i zapraszamy nowych graczy 🙂 Hejt tylko nam sprzyja jak widzicie może to właśnie to nas chroni przed OFFLINE 

Opublikowano

Admin wyrzucił mnie z discorda za sam nick, a nawet nic nie napisałem, nie polecam😢😭

Opublikowano
13 godzin temu, renaultmaster napisał:

Przypomnę Ci to jak serwer umrze za 3 tygodnie  😉

serv padnie po 3 tyg bo po 4 tyg musieli by tausena komus wyplacic ^^

Opublikowano

jak ja tam nie gram od paru dni a moje postacie w top swieca sie na zielono że jestem online ^^ i ze siedze non stop w bc ^^

Gratulacje administracja ladnie sobie podkrecacie liczbe online a na serwie pewnie 1 osoba gra ^^

Opublikowano
19 minut temu, hakan2020 napisał:

jak ja tam nie gram od paru dni a moje postacie w top swieca sie na zielono że jestem online ^^ i ze siedze non stop w bc ^^

Gratulacje administracja ladnie sobie podkrecacie liczbe online a na serwie pewnie 1 osoba gra ^^

przecierz to zagrywka pana thiew dobrze znana z zeus mu ja przestalem grac tam z ziomami a po paru dniach mi pisza czemu nadal na zeus gram ja patrze w ranking a moj dl zapieprza z levelami ^^ tak jak i pozostale postacie ktore expily nobkow  XD

• OlimpMu zmienił(a) tytuł na VIP NA 3 DNI ZA DARMO - DOŁĄCZ ! - OlimpMU - Season 6 - Exp: 150x - Drop: 25%
Opublikowano
1 godzinę temu, hakan2020 napisał:

Znane praktyki z ZeusMu, banda kłamców i manipulatorów

Opublikowano

Zaraz Seksowna Aga napisze coś w stylu "wbijać" lub "polecam serwer"

Natomiast ja zadam pytanie - kiedy pobijecie rekord online z Zeusa? Obserwuje polskie serwery od lat i muszę przyznać jedno, dawno nie widziałem takiej administracji, wierzę w Was ❤️

image.png

Opublikowano

Nie będę brnął w wasze prowokacje i jakieś wyssane z palca pomówienia.

Wy tam chyba macie inne zmartwienia takie jak ddosy .... więc grzecznie ostatni raz proszę o odczepienie się  🙂

Opublikowano
4 godziny temu, hakan2020 napisał:

faktycznie, dlugie to bc, skoro jestes tam od wczoraj xDD