Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x150 - DOŁĄCZ ! - OlimpMU - Season 6 - Exp: 150x - Drop: 25%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, mkmajkkel napisał:

cioto z argumentami prosze, a nie jakies pedalskie teksty mi piszesz, z takimi tekstami to wyp do swoich kumpli

a to ze mam paczke ziomow od mu swiadczy tylko o tym, ze umiem nawiazywac kontakt balasie.

ciote to masz co miesiac a balasa w glowie

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ikar, jesteś zerem. Nie chcę mi się z Tobą gadać. Wiesz, że to oni i gadasz trzy po trzy. Jesteście siebie warci i sami zostaniecie na tym serwerze, jak na każdej poprzedniej edycji

Opublikowano

Zjebie  co ty pierdolisz  weź najlepiej spakuj sie z całą twoją ekipą  na taczki i razem zjeżdżajcie z górki  może  podczas zjeżdżania zajebiecie gdzieś głową w drzewo i wróci wam rozum na miejsce  bo z tego co widzę to raczej go nie macie  

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, renaultmaster napisał:

Ikar, jesteś zerem. Nie chcę mi się z Tobą gadać. Wiesz, że to oni i gadasz trzy po trzy. Jesteście siebie warci i sami zostaniecie na tym serwerze, jak na każdej poprzedniej edycji

zerem ? czlowieku, wez Ty se przeczytaj te glupoty, te frajerskie pomówienia,  ktore wypisywales w poprzednich postach i zestaw to z jakims obiektywnym kodeksem moralnym czlowieka i wtedy po dodaniu tych dwóch składników wyjdzie Ci wynik w postaci ZERO 

Sam sie rowniez cioto zdemaskowales jakim jestes aferzystą - NIE GRASZ i NIE GRALES na tym serwerze, a masz najwiecej do powiedznia, a nie wiesz jak wyglada sytuacja na serwie. Uczepiles sie jak jakis toksyczny wapir tej admistracji i mojego kontatku z Jabolem, a to nie tylko Jabol, bo stanowimy grupke kilku kolegow, wiec znowu krecisz lewą afere!! jestes takim toksycznym gosciem, ze wspolczuje wszystkim Twoim bliskim, ktorzy musza zyc z Toba w realu.

DODAM JESZCZE NA KONIEC JEDNO - CHŁOP ROBI SERWER DLA LUDZI, INWESTUJE W TO SWOJĄ WIEDZE, CZAS, PIENIADZE i NIE CHCE NIC ZA TO W ZAMIAN, A TY NAWOŁUJESZ TŁUM ZEBY NIE GRALI NA JEGO SERWIE, ZA NIM SERWER WYSTARTOWAŁ - JESTEŚ FRAJEREM !

41 minut temu, bohoMoho napisał:

ciote to masz co miesiac a balasa w glowie

hahhah, znowu bez argumentów... dodam jeszcze, ze masz mozg zapuszczony gownem, bo nie umiesz myslec i powtarzasz slowa, do szkoly jeleniu

Edytowane przez mkmajkkel
Opublikowano
16 minut temu, mkmajkkel napisał:

hahhah, znowu bez argumentów... dodam jeszcze, ze masz mozg zapuszczony gownem, bo nie umiesz myslec i powtarzasz slowa, do szkoly jeleniu

nie mam zamiaru ci przedstawiac zadnych argumentow poniewaz jest to bezcelowe bo nie od dzis jest wiadome ze jestes dupowlazem thiewa i neona i lykasz wszystko jak pelikan

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, bohoMoho napisał:

nie mam zamiaru ci przedstawiac zadnych argumentow poniewaz jest to bezcelowe bo nie od dzis jest wiadome ze jestes dupowlazem thiewa i neona i lykasz wszystko jak pelikan

cioto ja tylko gram. po co mam im w dupe wchodzic ? zeby itemy dostawac? to wtedy bym oszukiwał, ze gram bo bym dostawał itemy pod stołem. 

ale jak juz chcesz wiedziec, to nie znam Thiewa i nie znam Neona, nastepny wie lepiej ode mnie z kim sie zadaje i co robie, fachowo to sie nazywa schizofrenia, polecam udac sie do lekarza

Edytowane przez mkmajkkel
Opublikowano

Panowie proszę was zachowujmy się na poziomie , przecież nikt do gry was nie zmusza. Jeśli jest wam źle idźcie na inny serwer jaki tu problem po co się wyzywać? Spróbujcie poustawiać pliki serwerowe na tip top a zobaczycie ile jest w tym pracy. Pozdrawiam całą Polską scenę MuOnline miło że jesteście wspierajcie nas dalej ToFMu z pozdrowieniami dla OlimpMu i wszystkich pozostałych Polskich serwerów które stoją otwarte

mkmajkkel lubi to
Opublikowano

Jak śmiesz mówić o kodeksie moralnym człowieka. Złapią Cie za rękę, a Ty mówisz że to nie Twoja ręka. Pisz sobie co chcesz, manipulowaniem licznikiem online już udowodnili, że to oni. No i Wasze nicki w topce. Ciągnie swój do swego. 

I tak jak mówiłem wcześniej

Nie interesuje mnie ich wklad włożony w serwer.

Są patologicznymi kłamcami i będą punktowani tylko za to.

Za brak szczerości i refleksji

Opublikowano

Visuale w depo w grze xDDDDDDDDDDDDDDD?

Visualem to jest twoj mózg w głowie i tytuł administratora  xd

Uwaga, dzis wjeżdza nowy filmik z tego badziewia

Opublikowano
7 godzin temu, OlimpMu napisał:

Masz kompleksy i to duże ^^^, widzę że boli Cie od pierwszej do ostatniej literki 🙂 , kopiowanie itemow ? ^^^^   śmieszny jesteś ^^^ visualnie może są skopiowane ale nic z nimi nie zrobisz 🙂 Bo dostaniesz DC co za młotek z Ciebie , przykro się słucha kogoś tak pozbawionego wiedzy a udającego super-bohatera...  Weź na plecy kolegów i  zwijacie stąd 🙂 , Bo ja nigdzie się nie wybieram a tak naprawdę dopiero przyszedłem 😉 AntyCheat hmmmm,  ciekawe  no cóż trzeba wymienić na coś droższego i lepszego jeżeli ten Kill działa  😉 

Kuba czy tam Kamilu/Krzysztofie, przecież ja trzymam kciuki za twój wspaniały projekt od samego początku, a ty mnie obrażasz, no wiesz co? 😢 

Opublikowano

ale jesteście prości 🙂  ale przecież co mam wymagać od takiego typu ludzi ^^^ , 

Konkurencja teraz obsrała zbroje .... ^^

Opublikowano
5 minut temu, OlimpMu napisał:

ale jesteście prości 🙂  ale przecież co mam wymagać od takiego typu ludzi ^^^ , 

Konkurencja teraz obsrała zbroje .... ^^

ahahahaha chyba ze smiechu na widok twojego dziurawca

Opublikowano
39 minut temu, Haajime napisał:

Visuale w depo w grze xDDDDDDDDDDDDDDD?

Visualem to jest twoj mózg w głowie i tytuł administratora  xd

Uwaga, dzis wjeżdza nowy filmik z tego badziewia

Na wstępie uważam, że tacy ludzie powinni zostać zbanowani na forum - propagowanie cheatow nie powinno mieć nic wspólnego z tym forum, jak i również w opini publicznej nie powinni mieć jakiejkolwiek atencji, a jeśli kogoś takie akcje cieszą to dam prosty przyklad - idziesz do mechanika samochodowego, który po naprawie mówi Ci, że wymienił jakieś części na nowe, a tak naprawdę naprawił stare, a zapłaciłeś za nowe części. Tacy ludzie, jak Haajime powinni być bici

Godzinę temu, renaultmaster napisał:

Jak śmiesz mówić o kodeksie moralnym człowieka. Złapią Cie za rękę, a Ty mówisz że to nie Twoja ręka. Pisz sobie co chcesz, manipulowaniem licznikiem online już udowodnili, że to oni. No i Wasze nicki w topce. Ciągnie swój do swego. 

I tak jak mówiłem wcześniej

Nie interesuje mnie ich wklad włożony w serwer.

Są patologicznymi kłamcami i będą punktowani tylko za to.

Za brak szczerości i refleksji

Nie dojdziemy do jakiegokolwiek wspolnego mianownika. Mamy zupelnie odmienne zdanie, wiec kończę z Toba dyskusje i jedyne o co Cie proszę to przestań pier**olic o czymś o czym nie masz pojęcia- nie grasz i nie grałeś na tym serwerze, wiec siater aper kurwiu

Opublikowano

Czytam jedynie dla rozrywki, ale odniosę się jedynie do tego:
Przypominam, że samo mpcforum błyszczało dzięki swemu logu z dopiskiem multi player cheats, było to forum, na którym w tamtejszych czasach znalazłbyś najwięcej informacji o cheatach i ich dostępności. Także wypisywanie takich rzeczy, że nie powinien mieć nic wspólnego z tym forum jest abstrakcyjne, ale oczywiście to rozumiem bo nie każdy jest tu od chociażby 2k12.

58 minut temu, mkmajkkel napisał:

Na wstępie uważam, że tacy ludzie powinni zostać zbanowani na forum - propagowanie cheatow nie powinno mieć nic wspólnego z tym forum, jak i również w opini publicznej nie powinni mieć jakiejkolwiek atencji, a jeśli kogoś takie akcje cieszą to dam prosty przyklad - idziesz do mechanika samochodowego, który po naprawie mówi Ci, że wymienił jakieś części na nowe, a tak naprawdę naprawił stare, a zapłaciłeś za nowe części. Tacy ludzie, jak Haajime powinni być bici

Nie dojdziemy do jakiegokolwiek wspolnego mianownika. Mamy zupelnie odmienne zdanie, wiec kończę z Toba dyskusje i jedyne o co Cie proszę to przestań pier**olic o czymś o czym nie masz pojęcia- nie grasz i nie grałeś na tym serwerze, wiec siater aper kurwiu

Haajime i renaultmaster lubią to
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, mkmajkkel napisał:

Chłopowi przeszkadzają hacki na forum, które gdy powstawało to właśnie głównie te hacki można było na nim znaleźć xdd

Promować to nie można tego gówno serwera na którym grasz, gdzie prowadzi go idiota nie mający o tym pojęcia z wystrzelonym ego.

Pierwsze słowa publikacji tego ścieku:

"dzięki zastosowaniu szeregu nowoczesnych rozwiązań dotyczących zabezpieczeń serwera.

Serwer jest testowany pod kątem Crash/ Duppingu / Lag / DDoS aby na starcie nie wyszły niepotrzebne obsunięcia."

XDDDDDDDDDDDDDD

Bici? Dobrze, że za marzenia nie karają. Poskrecałbym cię jak precla jednym lepcem noł nejmie. 

3 godziny temu, dragonik18 napisał:

Panowie proszę was zachowujmy się na poziomie , przecież nikt do gry was nie zmusza. Jeśli jest wam źle idźcie na inny serwer jaki tu problem po co się wyzywać? Spróbujcie poustawiać pliki serwerowe na tip top a zobaczycie ile jest w tym pracy. Pozdrawiam całą Polską scenę MuOnline miło że jesteście wspierajcie nas dalej ToFMu z pozdrowieniami dla OlimpMu i wszystkich pozostałych Polskich serwerów które stoją otwati

Nie chodzi o to. 

Chodzi o to, że admin tego ścieka to głupek z wystrzelonym ego, który myśli, że jest pro adminem w świecie muO, że jego serwer jest niewiadomo jak dobry a wręcz najlepszy a do tego super zabezpieczony 😀 dlatego za brak pokory został szybko zweryfikowany - tyle że to głupek i w sumie pewnie niewiele zrozumiał. I w sumie to tyle. Pozdrawiam TofMU i życzę sukcesów 😀

Edytowane przez Haajime
Opublikowano
10 minut temu, Haajime napisał:

Chłopowi przeszkadzają hacki na forum, które gdy powstawało to właśnie głównie te hacki można było na nim znaleźć xdd

Promować to nie można tego gówno serwera na którym grasz, gdzie prowadzi go idiota nie mający o tym pojęcia z wystrzelonym ego.

Pierwsze słowa publikacji tego ścieku:

"dzięki zastosowaniu szeregu nowoczesnych rozwiązań dotyczących zabezpieczeń serwera.

Serwer jest testowany pod kątem Crash/ Duppingu / Lag / DDoS aby na starcie nie wyszły niepotrzebne obsunięcia."

XDDDDDDDDDDDDDD

Bici? Dobrze, że za marzenia nie karają. Poskrecałbym cię jak precla jednym lepcem noł nejmie. 

Nie chodzi o to. 

Chodzi o to, że admin tego ścieka to głupek z wystrzelonym ego, który myśli że jest pro adminem w świecie muO, dlatego za brak pokory został szybko zweryfikowany. I w sumie to tyle. Pozdrawiam TofMU i życzę sukcesów 😀

Dziękuję ale podejrzewam że czeka mnie ciężki los 🙂 latwo się nie poddam bo zainwestowałem już setki godzin siedząc w ustawieniach dlatego po prostu rozumiem że to nie jest łatwe. A i tak potrafi się znaleźć jakiś bug a żeby coś usunąć czasem potrzeba kilkanaście godzin. Olimp ma trochę racji ja mu np online zazdroszcze u mnie max było koło 50 osób a u niego koło 200 cały czas. Więc to smutne trochę kiedy wkładasz czas pieniądze i wysiłek a nikt tego nie docenia. Pozdrawiam was również i życzę wszystkiego co dobre po weekendzie majowym 🙂

Opublikowano
5 minut temu, dragonik18 napisał:

Dziękuję ale podejrzewam że czeka mnie ciężki los 🙂 latwo się nie poddam bo zainwestowałem już setki godzin siedząc w ustawieniach dlatego po prostu rozumiem że to nie jest łatwe. A i tak potrafi się znaleźć jakiś bug a żeby coś usunąć czasem potrzeba kilkanaście godzin. Olimp ma trochę racji ja mu np online zazdroszcze u mnie max było koło 50 osób a u niego koło 200 cały czas. Więc to smutne trochę kiedy wkładasz czas pieniądze i wysiłek a nikt tego nie docenia. Pozdrawiam was również i życzę wszystkiego co dobre po weekendzie majowym 🙂

Przeczytaj posty ze strony 3 i 4. U niego ludzie skończyli grę tydzień temu a wiszą dalej jako online. Liczbe online macie podobna, tylko że ty masz prawdziwą a on kręci licznikiem.

Opublikowano (edytowane)

@Haajime

Boli Cię głowa i czujesz się źle ?

-- WEŹ SPIERDALAJ .

Zamykam dyskusje z takim delikwentem jak Ty, bo ani to autorytet ani barwna postać, i naprawdę że Tobie coś nie wypaliło bo jesteś uparty jak osioł i pomocy nie chcesz to nie znaczy że masz prawo ludzi oceniać, człowieku,...

Za mało życia prywatnego? Zapewne ani żony ani dzieci,  i tylko meczysz tą klawiaturę... Idz czlowieku życie sobie układać, a nie zawiesiłeś się na jakimś dziecinnym klimacie wykręcania jakiś lewych afer ...., bawi Cię to ? jeżeli tak to baw się dalej ja będę podziwiał ten zapał.

Dziecko trzeba rozwijać może Ciebie rozwija to .....Nie wymagam od Ciebie konstruktywnej odpowiedzi bo wiem że wszystkie jęki i brzdęki które z siebie wydobywasz pokazują jakim jesteś słabym człowiekiem. A stan w jakim  siebie pokazujesz nazwałbym obnażonym z jakichkolwiek wartości ... No cóź internet ludzi zmienia a Ciebie zmienił w owy ściek w ten sam którym nazwałeś MÓJ SERWER... 

A to wy się przypierdoliliście jak wasz gówniany serwerek nie wypalił... 

Ja dzień w dzień przyjmuje 2-3 ataki i co ? Jestem ONLINE bez laga 🙂

ale jak się chce coś postawić za 10 zł to tak jest, więc pocałuj mnie w dupe i goń się 😉

Nie znasz nie oceniaj i nara.

Nigdy nie wiesz na kogo trafisz.

Edytowane przez OlimpMu
Opublikowano
8 godzin temu, mkmajkkel napisał:

Jesteś jak mały pies, nie wiesz na co szczekasz, nie wiesz po co szczekasz, ale robisz to głośno i bez sensu

Opublikowano
7 godzin temu, OlimpMu napisał:

@Haajime

Boli Cię głowa i czujesz się źle ?

-- WEŹ SPIERDALAJ .

Zamykam dyskusje z takim delikwentem jak Ty, bo ani to autorytet ani barwna postać, i naprawdę że Tobie coś nie wypaliło bo jesteś uparty jak osioł i pomocy nie chcesz to nie znaczy że masz prawo ludzi oceniać, człowieku,...

Za mało życia prywatnego? Zapewne ani żony ani dzieci,  i tylko meczysz tą klawiaturę... Idz czlowieku życie sobie układać, a nie zawiesiłeś się na jakimś dziecinnym klimacie wykręcania jakiś lewych afer ...., bawi Cię to ? jeżeli tak to baw się dalej ja będę podziwiał ten zapał.

Dziecko trzeba rozwijać może Ciebie rozwija to .....Nie wymagam od Ciebie konstruktywnej odpowiedzi bo wiem że wszystkie jęki i brzdęki które z siebie wydobywasz pokazują jakim jesteś słabym człowiekiem. A stan w jakim  siebie pokazujesz nazwałbym obnażonym z jakichkolwiek wartości ... No cóź internet ludzi zmienia a Ciebie zmienił w owy ściek w ten sam którym nazwałeś MÓJ SERWER... 

A to wy się przypierdoliliście jak wasz gówniany serwerek nie wypalił... 

Ja dzień w dzień przyjmuje 2-3 ataki i co ? Jestem ONLINE bez laga 🙂

ale jak się chce coś postawić za 10 zł to tak jest, więc pocałuj mnie w dupe i goń się 😉

Nie znasz nie oceniaj i nara.

Nigdy nie wiesz na kogo trafisz.

Panie Olimp, a na jakim vps trzyma Pan ten serwer? Z chęcią skorzystam z reflinka, jeśli takowy Pan posiada. (Priv)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia 

Opublikowano
W dniu 3.05.2023 o 16:58, mkmajkkel napisał:

- stabilności serwera - dosłownie ZERO disconnectow, zero lagow, zero przerw w dostawie gry (to tez wazny punkt, bo momentu wystartowania serwera ELITE MU, to na wszystkie inne serwery zaczęły leciec ddosy, a tutaj ten problem został w całości rozwiązany poprzez jak dopytałem admina - drogie oprogramowanie)

КЛОН

— Dziś o 12:27

server down?

@FLOOD ping 7000+ . login server off 

zaraz mi napiszecie ze to Fake pewnie  🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bohoMoho napisał:

КЛОН

— Dziś o 12:27

server down?

@FLOOD ping 7000+ . login server off 

zaraz mi napiszecie ze to Fake pewnie  🤣

bohoMoho  nie dostałem innej informacji jak od wyżej wymienionego użytkownika,  może coś było na rzeczy u niego .

9 godzin temu, Cinu. napisał:

Panie Olimp, a na jakim vps trzyma Pan ten serwer? Z chęcią skorzystam z reflinka, jeśli takowy Pan posiada. (Priv)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia 

Zapraszam na discord

Edytowane przez OlimpMu
Opublikowano (edytowane)

Siema, rzadko wypowiadam się na tym forum ale chciałbym dodać kilka zdań od siebie po spędzeniu 1 dnia na olimp mu. Admin z premedytacją bawi się w podkręcanie licznika online. Bardzo dokładnie śledziłem serwer tuż po starcie i było w okolicy 80 online, wchodzę z ciekawości na www tydzień PO i nagle 200 online. No to wbijam sprawdzić czy faktycznie gra tutaj tyle osób czy coś jest nie teges. Wbiłem około 330lvl od wczoraj i główne lokacje są puste, safezone devias/lorka/noria raz na jakiś czas ktoś się trafi. Na poście również cisza i spokój więc dalej zaczynam się zastanawiam gdzie jest te 200 graczy bo chyba nie każdy gra na 5 multi. I totalnie przez przypadek wszedłem do areny i cyk znalazłem odpowiedź. SS i filmiki poniżej. Oczywiście admin już ustawił warpa na arene od 33 resa, a mnie zablokował (ciekawe dlaczego?) żeby nikt więcej się nie zczaił o co chodzi z tymi pojawiającymi się i znikającymi postaciami z 1lvl xD

Ogólnie porażka, jak już chcecie sobie podbijać licznik to róbcie to tak, żeby nikt się nie zorientował a nie wstawiacie fake konta/postacie na arene xD I tak każdy kto tutaj gra wie co tu się odwala, a nowi gracze niech się 2 razy zastanowią czy chcą wbijać na serwer gdzie lecą takie przekręty. Nie wspomnę o p2w VIP itemkach które dają 10% szansy na double damage itp więc życze powodzenia na pvp itp xD

To jest ukryta treść, proszę

EDIT: Widzę że moje konto już zostało zbanowane, ciekawe dlaczego Panie Adminie?

image.png

image.png

Edytowane przez Ventori
Opublikowano

Panie Ventori, 

Serwer jest stworzony dla graczy którzy chcą grać, a nie cały czas szukają dziury w całym.

Propaganda na serwerze będzie BANOWANA.

I nie interesują mnie czy graczy którzy są z nami od początku takowe informacje 😉

pss.

Pilnują takich jak Pan żeby szybko ich banować 😉

Serwer stworzony prywatnie  wiec i jeżeli nie dopasowałeś się do zasad które tu panują to jasne że zostało to wynagrodzone odpowiednią rekompensatą za czas przez Pana stracony na szerzenie Propagandy. 🙂

Opublikowano
Godzinę temu, Ventori napisał:

Siema, rzadko wypowiadam się na tym forum ale chciałbym dodać kilka zdań od siebie po spędzeniu 1 dnia na olimp mu. Admin z premedytacją bawi się w podkręcanie licznika online. Bardzo dokładnie śledziłem serwer tuż po starcie i było w okolicy 80 online, wchodzę z ciekawości na www tydzień PO i nagle 200 online. No to wbijam sprawdzić czy faktycznie gra tutaj tyle osób czy coś jest nie teges. Wbiłem około 330lvl od wczoraj i główne lokacje są puste, safezone devias/lorka/noria raz na jakiś czas ktoś się trafi. Na poście również cisza i spokój więc dalej zaczynam się zastanawiam gdzie jest te 200 graczy bo chyba nie każdy gra na 5 multi. I totalnie przez przypadek wszedłem do areny i cyk znalazłem odpowiedź. SS i filmiki poniżej. Oczywiście admin już ustawił warpa na arene od 33 resa, a mnie zablokował (ciekawe dlaczego?) żeby nikt więcej się nie zczaił o co chodzi z tymi pojawiającymi się i znikającymi postaciami z 1lvl xD

Ogólnie porażka, jak już chcecie sobie podbijać licznik to róbcie to tak, żeby nikt się nie zorientował a nie wstawiacie fake konta/postacie na arene xD I tak każdy kto tutaj gra wie co tu się odwala, a nowi gracze niech się 2 razy zastanowią czy chcą wbijać na serwer gdzie lecą takie przekręty. Nie wspomnę o p2w VIP itemkach które dają 10% szansy na double damage itp więc życze powodzenia na pvp itp xD

To jest ukryta treść, proszę

EDIT: Widzę że moje konto już zostało zbanowane, ciekawe dlaczego Panie Adminie?

image.png

image.png

panie ventori super ze to pokazales to tylko obrazuje innym potencjanym gracza z jakim servem i administracja beda miec do czynienia oraz ludzmi ktorzy zaklamuje rzeczywistosc