Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

🔥[S6 + Wiele zmian] [x300] GoldMU | START: 20.07.24, godz: 14:00 | ✔Nowa Edycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

fPJyDN9.png

Z racji ogromnej publikacji wrzuconej parę dni temu, ale usuniętą bez ostrzeżenia, wrzucamy tylko informacyjnie nasz start.

Więcej szczegółowych informacji na GoldMU.pl

✔️ EXP: 300x

✔️ Season 6 - no RF, no sockets

✔️ Webshop max items to Dragon+9 +2 exc options, no wings, no jewelery

✔️ 800 points per reset

✔️ Max stats 32767

✔️ Full stats on 160rr

✔️ Items max: +13+28

✔️ Guilds max 20 members and 1 alliance

✔️ JOH option DDI 1% - 5%

✔️ Valuable Zen and Jewels

✔️ Fixed Party Bonus

✔️ Custom Invasions

✔️ 2 acc per IP

Edytowane przez GoldMU
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiele bledow z poprzednich edycji ktore przeszkadzaly mi w rozgrywce zostaly naprawione w tej edycji, troche odmienione podejscie adminow, ja i kilku ziomkow sprawdzimy serverek, zmiany w webshopie podobaja sie nam najbardziej 🙂

Opublikowano (edytowane)

Jesteście  naprawdę kretynami żeby oskarżać mnie o DDos?

Czy wy nie macie co robić w życiu ? 

Naprawdę jeżeli tak jest to zgłoście sprawe na Policje  że oskarżacie mnie o takowe ataki.

A w innym przypadku  nie wysuwajcie pomówień bo to  jest karalne .

Jeżeli jesteście pewni to proszę na stronie głównej waszego serwera oskarżyć mnie najlepiej w NEWS.

Edytowane przez OlimpMu
Opublikowano (edytowane)

Jedynym ptakiem, który odważy się dziobać orła jest wrona. Siedzi na plecach i atakuje szyję. Orzeł jednak nie reaguje ani nie atakuje wrony; nie marnuje na nią czasu ani energii. Po prostu rozpościera skrzydła i zaczyna wznosić się wyżej. Wrona nie jest przystosowana do wysokości, na której powietrze jest rozrzedzone. Spada więc przyduszona na ziemie.

image.png

Edytowane przez GoldMU
Cinu., renaultmaster i Haajime lubią to
Opublikowano
2 godziny temu, OlimpMu napisał:

Jesteście  naprawdę kretynami żeby oskarżać mnie o DDos?

Czy wy nie macie co robić w życiu ? 

Naprawdę jeżeli tak jest to zgłoście sprawe na Policje  że oskarżacie mnie o takowe ataki.

A w innym przypadku  nie wysuwajcie pomówień bo to  jest karalne .

Jeżeli jesteście pewni to proszę na stronie głównej waszego serwera oskarżyć mnie najlepiej w NEWS.

Hhahahahah ten znowu tutaj ta swoja propagande przesyla no nie moge, to ze zrobiliscie ddos to jest 99% pewne bo komu innemu by na tym zalezalo, patrzac pod uwagae jak uczciwymi osobami jestescie, to chyba normalne ze padly oskarzenia w wasza strone, kierowane przezemnie, nie mam nic wspolnego z administracja goldmu po prostu jestem obserwatorem ktory nie wytrzymal i sie wypowiedzial:D zenada na poziomie hardkorowym to co wy wyprawiacie i to co piszesz, kazdy wie ze wy to zeus mu nawet sie z nazwa nie wysilaliscie bo inteligencja to nie jest wasza mocna strona 😄 zgarneliscie online tylko i wylacznie dlatego ze zrobiliscie ddos a na policje to mozesz chodzic ty frajerze, watpie zeby ktos sie do Twojego poziomu sprowadzal frajerskich zagrywek i oszustw. NARA

2 godziny temu, OlimpMu napisał:

Opublikowano

Dziś wracamy o godzinie 18:00 CEST! Na naszej stronie będzie odliczanie pozostałego czasu do startu. Jakie bonusy dla Was przygotowaliśmy? Wydłużamy VIPA dla wszystkich do 12 Maja, a dodatkowo każde konto otrzyma peta Baby Dragon (daje 500HP/500MP) na tydzień. Peta znajdziecie w zakładce Gift w X-Shop. Baza danych zostaje przywrócona z dnia, w którym wyłączyliśmy serwer z powodu ataków, jest to 3 Maj godzina 00:00. Ataki, które mogą się pojawić, mogą wpłynąć na stabilność serwera. Może też zdarzyć się, że wszyscy dostaną DC, ale będzie to na bieżąco łatane przez algorytmy. Widzimy się w grze o 18:00 CEST!

image.png

• GoldMU zmienił(a) tytuł na [S6 + Wiele zmian] [x300] GoldMU | Reopening: 08.05, godz: 18:00 |
Opublikowano (edytowane)

Odradzam, każdemu, kto postanowi zagrać tutaj.

Poprzednia edycja trwała dwa i pół miesiąca.

Dałem się nabrać  wpłaciłem wówczas sporo kasy na donate z zamiarem dłużego grania - bo skoro gram tutaj i ktoś poświęcił czas żeby serwer postawić to czemu nie wpłacić kasy, tak?

BŁĄD.

Szybko się skończyło, a Panowie tłumaczyli zamknięcie brakiem zainteresowania.

No tak, nie było zainteresowania bo nie mieliście pomysłu jak ludzi zachęcić - zamiast tego zgarneliście $ i serwer off.

Generalnie serwer nastawiony na szybki $$$.

Pozdrawiam.

Edytowane przez mariuszd
Opublikowano

Staracie się chłopaki to widać.....dla mnie exp zdecydowanie za wysoki na takim testuje tylko .  Mimo wszystko powodzenia kawał dobrej roboty.

Opublikowano
5 godzin temu, mariuszd napisał:

Odradzam, każdemu, kto postanowi zagrać tutaj.

Poprzednia edycja trwała dwa i pół miesiąca.

Dałem się nabrać  wpłaciłem wówczas sporo kasy na donate z zamiarem dłużego grania - bo skoro gram tutaj i ktoś poświęcił czas żeby serwer postawić to czemu nie wpłacić kasy, tak?

BŁĄD.

Szybko się skończyło, a Panowie tłumaczyli zamknięcie brakiem zainteresowania.

No tak, nie było zainteresowania bo nie mieliście pomysłu jak ludzi zachęcić - zamiast tego zgarneliście $ i serwer off.

Generalnie serwer nastawiony na szybki $$$.

Pozdrawiam.

co ty pierdolisz ja sam tez donate zrobilem i jakos nie placze ze serv byl off bo co mi po tym ze mialem itemki jak nie bylo z kim grac no chyba nie myslales ze skoro wplaciles kase to chlopaki beda trzymac serva tylko dla ciebie? puknij sie w czolo

Opublikowano
11 godzin temu, bohoMoho napisał:

co ty pierdolisz ja sam tez donate zrobilem i jakos nie placze ze serv byl off bo co mi po tym ze mialem itemki jak nie bylo z kim grac no chyba nie myslales ze skoro wplaciles kase to chlopaki beda trzymac serva tylko dla ciebie? puknij sie w czolo

Jesteś wulgarny, prostacki i na dodatek nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Czemu nie było graczy? Domyślasz się?

Bo administaracja nie postarała się ich zachęcić do gry.

Content był bardzo słaby więc wcale się nie dziwie, że ludzie odchodzili. Za tę kasę którą przytulili mogli się chociaż postrać z jakimiś codziennymi eventami - a tu nic.

Serwer, żeby funkcjonował i interesował ludzi musi dostarczać rozrywki dla graczy. Dziwne, że ci goście o tym nie wiedzą.

Albo wiedzą, tylko mają to w poważąniu, bo chodzi o $ która ludzie na hype wpłacą. Serwer Off. Obietnica zmian. Nowy serwer. Brak zainteresowania. Ludzie odchodzą. Serwer Off. Obietnica zmian. Nowy serwer. Brak zainteresowania. Ludzie odchodzą....

- dokończysz ostatnie moje zdanie czy cie to przerosło?

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, mariuszd napisał:

Jesteś wulgarny, prostacki i na dodatek nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Czemu nie było graczy? Domyślasz się?

Bo administaracja nie postarała się ich zachęcić do gry.

Content był bardzo słaby więc wcale się nie dziwie, że ludzie odchodzili. Za tę kasę którą przytulili mogli się chociaż postrać z jakimiś codziennymi eventami - a tu nic.

Serwer, żeby funkcjonował i interesował ludzi musi dostarczać rozrywki dla graczy. Dziwne, że ci goście o tym nie wiedzą.

Albo wiedzą, tylko mają to w poważąniu, bo chodzi o $ która ludzie na hype wpłacą. Serwer Off. Obietnica zmian. Nowy serwer. Brak zainteresowania. Ludzie odchodzą. Serwer Off. Obietnica zmian. Nowy serwer. Brak zainteresowania. Ludzie odchodzą....

- dokończysz ostatnie moje zdanie czy cie to przerosło?

Tu masz trochę racji ja np jak robię reopen teraz to oddaje ludziom wcoiny na następny start żeby nie byli stratni

Edytowane przez dragonik18
Opublikowano
2 godziny temu, dragonik18 napisał:

Tu masz trochę racji ja np jak robię reopen teraz to oddaje ludziom wcoiny na następny start żeby nie byli stratni

Brawo, da się?

Ja nie ma problemu z tym, że donate zrobiłem, bo chce docenić czas poświęcony na utrzymanie serwera.

Ale tutaj zwijać interes po 2.5 miesiącach tłumacząc to brakiem zainteresowania?! Cmon!

Sposób w jaki działają twórcy tego serwera to zwykłe wyłudzenie. 

Ja dałem się naciąć, dlatego przestrzegam innych.

Opublikowano

Na serwerze czuc klimat starego dobrego mu, którego nie udało mi sie znalezc na innych serwerach w ostatnich latach. Itemizacja jest totalnie zmieniona ale w sposob najadajcy klepaniu resow jakis sens. Plus za max 2 konta, a nie fake 1000 online i konta widmo. Wg mnie warto pograc 

GoldMU lubi to
  • GoldMU zmienił(a) tytuł na 🔥[S6 + Wiele zmian] [x300] GoldMU | Reopening: 08.05, godz: 18:00 |
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

✔️Boost dla nowych graczy. Wszyscy gracze do 50rr mają boost 50% expa, a od 51rr do 80rr jest 25% expa. Potem exp jest normalny.

• GoldMU zmienił(a) tytuł na 🔥[S6 + Wiele zmian] [x300] GoldMU | Reopening: 08.05, godz: 18:00 | ✔BOOST DLA NOWYCH
  • 4 tygodnie później...