Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema jeśli bardzo dawno temu pobrałem cheaty do cs:go to będą one w plikach gry gdzieś czy po prostu jest to tylko aplikacja na pulpicie którą odpalam i wyłączam i nic ona nie zmienia w plikach gry ? Jak sprawdzić czy mam jakieś stare cheaty czy stare pliki z nich na komputerze i je usunąć ? Oczywiście cheaty używałem na nowo założonym koncie nie na moim mainie. I jeszcze jedno czy VAC skanuje komputer w plikach i mógłby coś znaleźć starego z cheatów i dałby mi vaca ? czy VAC tylko skanuje to co jest odpalane razem z cs:go w menadżerze zadań.

Edytowane przez Xerratch
.
Opublikowano

Jeśli masz jakiekolwiek cheaty na komputerze ale ich nie odpalasz lub nie injectuejsz do procesu to jak najbardziej nic sie nie stanie i nie dostaniesz za to VAC bana. Posiadanie plików na komputerze nie skazuje cie na bana ale jeśli włączysz takowy cheat i bedzie on dział w tle wstrzyknięty w proces CSGO zachodzi taka możliwość.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

A jeśli mam właśnie jakieś stare pliki od tych cheatów to jak je znaleźć i usunąć żebym po prostu ich nie miał w plikach gry ? Zrobić reinstal csa ? czy może zostawić wszystko tak jak jest i nie ruszać i tak nie odpalam żadnych cheatów i nie pobieram ich.

• pannikodem zmienił(a) tytuł na CS:GO cheaty na komputerze | Counter-Strike: Global Offensive
  • 1 rok później...
Opublikowano

Siema, jeśli pobrałeś cheaty dawno temu, to mogą być różne opcje. Mogą być w folderach gry, albo to tylko ta apka na pulpicie, którą odpalałeś. Najlepiej przeszukać komputer pod nazwę tych cheatów, albo po prostu przeskanować antywirusem cały dysk. VAC raczej skanuje tylko to, co jest odpalane w tle razem z CS

, ale lepiej być bezpiecznym i wywalić wszystkie pliki związane z cheatami. No i na pewno nie warto ryzykować, bo VAC ban może wpaść nawet za coś, co zapomniałeś usunąć.

• 4 tygodnie później...