Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Discord:

muchomor1337

Cześć!

Aktualizacja na rok 2025

Wszystko darmowe, wykonuje w wolnym czasie.

Doszły do tego oferty serwerów Discord.

Dlaczego Darmowe?

Gdy konkurencja liczy chore stawki za byle co, ja daję to za darmo. Bo nie wszystko musi być sposobem na szybki zarobek.

🔒 Zabezpieczone Fora
 • Darmowe, solidne i nowoczesne fora,
 • Pełna ochrona danych, szyfrowanie i wsparcie techniczne,
 • Integracja z dodatkowymi narzędziami automatyzacji.

💻 Hosting WWW
 • Stabilna infrastruktura dla Twojej strony,
 • Szybki i niezawodny hosting dopasowany do indywidualnych potrzeb,
 • Optymalizacja pod kątem wydajności i bezpieczeństwa.

🎮 Serwery Discord
 • Profesjonalne serwery dedykowane społecznościom,
 • Łatwa konfiguracja, wysoka wydajność i integracja z botami,
 • Automatyzacja zadań i moderacja dzięki niestandardowym skryptom.

🤖 Boty i Skrypty
 • Automatyzacja działań administracyjnych i moderacyjnych,
 • Dedykowane boty poprawiające interakcję użytkowników,
 • Skrypty usprawniające zarządzanie treścią i analizę statystyk,
 • Regularne aktualizacje oraz wsparcie przy integracjach.

Edytowane przez muchomor321

Just a keyboard and some caffeine, making things work.

• muchomor321 zmienił(a) tytuł na Stworzenie Forum, zakodowanie stylu forum, Hosting WWW, skrypty.
Opublikowano (edytowane)

[UPDATE 03.08.2023]

[ENG]

Currently, I am responsible for managing 10 forums. Due to privacy concerns, I can't disclose details about these forums, as I don't want everyone to know specifics about my work.

The style was created solely based on the beams from the presentation. To acquire the coding of new style, you don't need to own the PSD of the entire forum - the PSD of the main page or the presentation alone will suffice.

Lead time of 2 days.

[PL]

Aktualnie, jestem odpowiedzialny za zarządzanie 10 forami. Ze względu na prywatność, nie mogę podać szczegółów na temat tych for, gdyż nie chcę, aby wszyscy wiedzieli szczegóły na temat mojej pracy.

Styl został stworzony wyłącznie na podstawie belek z prezentacji. Aby nabyć kodowanie nowego stylu, nie musisz posiadać PSD całego forum - wystarczy Ci samo PSD strony głównej lub prezentacji.

Czas realizacji 2 dni.

Example:

Silence lubi to

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Serdecznie polecam tę osobę ponieważ doskonale wie co robi i ma ogromne doświadczenie w tym temacie, kontakt z nim jest praktycznie cały czas i można na niego liczyć. 

P O L E C A M ponieważ sam korzystam z jego usług już troche czasu i nigdy nie miałem żadnych problemów... 🙂

Edytowane przez AceGraphic
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do tematu dochodzi również stworzenie serwera Discord - Za darmo

Adding to the theme is the creation of a Discord server - For free

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Spoiler

W dniu 30.06.2023 o 01:03, muchomor321 napisał:

Contact Discord:

Muchomor1337#0405

forum.png.3bd27302d3e0a0b75ffba5356eef3f01.png

[ENG]

I offer the service of creating a forum for the price of 23 euro. This is lower than many other offers available on the market, which means that you can save money while receiving high quality service.

I believe that my experience and skills allow me to provide the best quality service while keeping the price affordable. That's why I focus on competitive pricing that will allow customers to enjoy my services without excessive costs.

If you are looking for someone who can help you create a forum on the Internet at a low price, it is worth taking advantage of my offer.

[PL]

Oferuję usługę stworzenia forum za cenę 100 złotych. Jest to kwota niższa niż wiele innych ofert dostępnych na rynku, co oznacza, że możesz zaoszczędzić pieniądze przy jednoczesnym otrzymaniu wysokiej jakości usług.

Wierzę, że moje doświadczenie i umiejętności pozwalają mi na zapewnienie najlepszej jakości usług, a jednocześnie utrzymywanie przystępnej ceny. Dlatego właśnie stawiam na konkurencyjne ceny, które pozwolą klientom na korzystanie z moich usług bez nadmiernych kosztów.

Jeśli szukasz osoby, która pomoże Ci stworzyć forum w internecie za niską cenę, to warto skorzystać z mojej oferty.

kod.png.bd7a60b806c7265cf5d16f6b5954d8e2.png

[ENG]

If you need help customizing the look of your forum, I offer a forum style coding service. For a cost of 90 euros, I can customize the look of your forum according to your needs and preferences, creating a personalized style that suits the nature of your forum.

When coding the style, I focus on customizing the look of the forum in an aesthetically pleasing and functional way, taking into account both your requirements and the needs of your users. My work includes changes to page layout, colors, fonts, icons, as well as adding functionality to help improve the user experience.

As I work, I use the latest technologies and tools to create a style that is not only aesthetically pleasing, but also fast and responsive. In this way, I ensure that your forum will run smoothly and be accessible to users on different devices and platforms.

[PL]

Jeśli potrzebujesz pomocy w dostosowaniu wyglądu swojego forum, oferuję usługę kodowania stylu pod forum. Za kwotę 400 złotych, mogę dostosować wygląd forum do Twoich potrzeb i preferencji, tworząc spersonalizowany styl, który będzie odpowiadał charakterowi Twojego forum.

Podczas kodowania stylu, skupiam się na dostosowaniu wyglądu forum w sposób estetyczny i funkcjonalny, uwzględniając zarówno Twoje wymagania, jak i potrzeby użytkowników. Moja praca obejmuje zmiany w układzie strony, kolorach, czcionkach, ikonach, a także dodanie funkcjonalności, które pomogą w poprawie wrażeń użytkowników.

W trakcie pracy, wykorzystuję najnowsze technologie i narzędzia, aby stworzyć styl, który będzie nie tylko estetyczny, ale także szybki i responsywny. W ten sposób zapewniam, że Twoje forum będzie działało sprawnie i będzie dostępne dla użytkowników na różnych urządzeniach i platformach.

256032630_edycjalogo.png.04217bbe4030cc6bff3f24bf408089e9.png

[ENG]

I offer hosting service for your website for the amount of 7 euro. As part of this service, I provide fast and reliable hosting on servers with high performance and stability. The hosting I offer is tailored to your needs and requirements, which ensures not only high quality service, but also low maintenance costs for your website.

My hosting service includes many additional benefits, such as security and protection against DDoS attacks, automatic backups, ease of management and operation, and technical support that is available to you around the clock. (No Limits)

[PL]

Oferuję usługę hostingu dla Twojej strony internetowej za kwotę 30 złotych. W ramach tej usługi zapewniam szybki i niezawodny hosting na serwerach o wysokiej wydajności i stabilności. Hosting, który oferuję, jest dostosowany do Twoich potrzeb i wymagań, co zapewnia nie tylko wysoką jakość usługi, ale także niskie koszty utrzymania Twojej strony internetowej.

Moja usługa hostingu obejmuje wiele dodatkowych korzyści, takich jak bezpieczeństwo i ochrona przed atakami typu DDoS, automatyczne kopie zapasowe, łatwość zarządzania i obsługi, a także wsparcie techniczne, które jest dostępne dla Ciebie przez całą dobę. (Bez Limitów)

free.png.c7e468428a534ab2326b01461b8d12fd.png

[ENG]

I offer free regulations under the forum, which sets out the rules for the use of your online platform. The rules and regulations are tailored to your requirements, contain all the required elements and comply with the current legislation.

[PL]

Oferuję darmowy regulamin pod forum, który określa zasady korzystania z Twojej platformy internetowej. Regulamin jest dostosowany do Twoich wymagań, zawiera wszystkie wymagane elementy i jest zgodny z obowiązującymi przepisami prawa.

No chyba Cie pogięło XD 

Nie mydl tutaj oczów + nie masz pojęcia zielonego o zabezpieczeniach. No tak złodziej chce okraść z wszystkiego więc polaczki, które się nie znają pójdą XD takie zabezpieczenia podobno oferujesz za 30zł to radzę najpierw poprawić własne zabezpieczenia na swoim zrąbanym forum. P.S. CF nie uchroni Cie przed DDoS'em, floodem itd., ale nie masz zielonego pojęcia do czego służy jak widzę. Polecam również skonfigurować lepiej php bo wiele luk już znalazłem ale bez obaw nie wykorzystam ich(nie jestem aż takim złym czlowiekiem xd) żeby nie było że nie ostrzegałem jak ktoś się tym zainteresuje. 

Spoiler

image.png

Więc tak totalnie nie masz pojęcia o zabezpieczeniach więc nie oferuj tego, a jeśli moje testowania nie przechodzą jak należy to wiedz jedno, że musisz sporo się nauczyć.

Kodowanie forum, również za drogie a ja oferuje tez kodowanie w niższych cenach celowo ale to szczegół.

Stworzenie forum ja robię za free więc jak ktoś chętny to zapraszam, bo za stworzenie forum NIE POWINNO SIĘ BRAĆ HAJSU. To tylko przeklikanie instalatora + co za problem porobić działy itp., także odradzam za to płacić- tylko ktoś niezdrowy na umyśle zabierze takową usługę płatną 😄

Gumskull lubi to

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, kamil2321 napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

No chyba Cie pogięło XD 

Nie mydl tutaj oczów + nie masz pojęcia zielonego o zabezpieczeniach. No tak złodziej chce okraść z wszystkiego więc polaczki, które się nie znają pójdą XD takie zabezpieczenia podobno oferujesz za 30zł to radzę najpierw poprawić własne zabezpieczenia na swoim zrąbanym forum. P.S. CF nie uchroni Cie przed DDoS'em, floodem itd., ale nie masz zielonego pojęcia do czego służy jak widzę. Polecam również skonfigurować lepiej php bo wiele luk już znalazłem ale bez obaw nie wykorzystam ich(nie jestem aż takim złym czlowiekiem xd) żeby nie było że nie ostrzegałem jak ktoś się tym zainteresuje. 

Pokaż ukrytą zawartość

image.png

Więc tak totalnie nie masz pojęcia o zabezpieczeniach więc nie oferuj tego, a jeśli moje testowania nie przechodzą jak należy to wiedz jedno, że musisz sporo się nauczyć.

Kodowanie forum, również za drogie a ja oferuje tez kodowanie w niższych cenach celowo ale to szczegół.

Stworzenie forum ja robię za free więc jak ktoś chętny to zapraszam, bo za stworzenie forum NIE POWINNO SIĘ BRAĆ HAJSU. To tylko przeklikanie instalatora + co za problem porobić działy itp., także odradzam za to płacić- tylko ktoś niezdrowy na umyśle zabierze takową usługę płatną 😄

xD odkleiłeś się, atakujesz stronę która nie miała nic włączonego bo zależy mi na wynikach google. Ddosy i antyddos to moje hobby, więc napisz kiedy będziesz coś robił, uruchomię swoje zabezpieczenia i wtedy baw się w hakiera bonzo bo szukasz tematu z dupy a ja ci gwarantuję wręcz nawet się z tobą założę o 1000pln że nawet 1 requesta nie zrobisz xD hakierze metinowy. To co robimy umowę o 1000pln? Tak żeby nie było odwrotu.

Napisz mi na dc to ci tam pokażę co to prawdziwy botnet i załatwimy umowę, łatwe 1000 złotych do wygrania.

Mój firewall opiera się na każdym możliwym kraju, wyspie, wręcz na takich o których 99.99% ludzi nie ma pojęcia, przykłady? Ok już podaję:

Burkina Faso, Gwatemala, Rwanda, Mauritania, Malta, Cypr, Mozambik, Sandwich Południowy, Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Kamerun, Azerbejdżan.

Czy kiedykolwiek słyszałeś o tych krajach/państwach/wyspach? To coś ci powiem, to są tylko przykłady wzięte z firewall pierwsze lepsze z góry które teraz wyświetliłem a cała podstawa opiera się na tak wielkiej bazie danych że nigdy takiej na oczy nie widziałeś.

Nie ucz ojca dzieci robić.

Silence lubi to

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, muchomor321 napisał:

xD odkleiłeś się, atakujesz stronę która nie miała nic włączonego bo zależy mi na wynikach google. Ddosy i antyddos to moje hobby, więc napisz kiedy będziesz coś robił, uruchomię swoje zabezpieczenia i wtedy baw się w hakiera bonzo bo szukasz tematu z dupy a ja ci gwarantuję wręcz nawet się z tobą założę o 1000pln że nawet 1 requesta nie zrobisz xD hakierze metinowy. To co robimy umowę o 1000pln? Tak żeby nie było odwrotu.

Napisz mi na dc to ci tam pokażę co to prawdziwy botnet i załatwimy umowę, łatwe 1000 złotych do wygrania.

Mój firewall opiera się na każdym możliwym kraju, wyspie, wręcz na takich o których 99.99% ludzi nie ma pojęcia, przykłady? Ok już podaję:

Burkina Faso, Gwatemala, Rwanda, Mauritania, Malta, Cypr, Mozambik, Sandwich Południowy, Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Kamerun, Azerbejdżan.

Czy kiedykolwiek słyszałeś o tych krajach/państwach/wyspach? To coś ci powiem, to są tylko przykłady wzięte z firewall pierwsze lepsze z góry które teraz wyświetliłem a cała podstawa opiera się na tak wielkiej bazie danych że nigdy takiej na oczy nie widziałeś.

Nie ucz ojca dzieci robić.

ale ale nie miała nic włączonego? hah ja piernicze XD to wychodzi na to że jak ktoś kupi śmieszny hosting za 30zł to co powiesz tak samo? "wyłączyliśmy zabezpieczenia, ale spoko dajcie znać kiedy atakujecie to se uruchomimy" XDDDD padłem.

Nie odkleiłem się i jeśli to Twoje hobby to napotkałeś kogoś, kto tym się zajmuje znacznie dłużej niż Ty więc jeśli to hobby to teraz wyjaśnij nam tu wszystkim po uj reklamujesz że niby zabezpieczenia masz a potem wychodzi jak wychodzi? amatorsko w uj.

hah widzę szukasz wszędzie by zarobić, po co mam się zakładać skoro wiem jak jest a jeśli już ktokolwiek ma jakąkolwiek usługę od Cb z tym śmiesznym hostingiem to zapodaj adres na pw czy jak tam wolisz. 

Wiesz właśnie będę uczył robić bo najwidoczniej nie zdajesz sobie sprawy z tego co wgl piszesz a jeśli atak rozproszony jest na BGP to daleko nie zajdziesz.

Twój firewall hehe nieźle xd skoro taki z Ciebie hakier bonzo to czemu bierzesz gotowe np. vpsy czy serwery z ovh już z zabezpieczeniami a np. nie zabierzesz typowego np. z contaboo nie mają totalnie nic na warstwie L7 zabezpieczonego i tam możesz pokazać swoje umiejętności. Ty nawet nie wiesz chyba na czym polegają te ataki i czym się różnią.. atak ddos to globalne pojęcie a w tym pojęciu jest sporo więcej innych pojęć ale no cóż.

Poza tym używasz CF-a więc taki kozak? to czemu go używasz i po co ukrywasz IP? no właśnie.

Ja jak konfigurowałem serwery to bez żadnego CF-a z mega potężnym filtrowaniem i oczywiście żadne bgp bo to przeżytek, który robi CF i dokąd zmierzają? do nikąd, ciągle stoją w kropce a ich śmieszna zakładka "DDoS" nic nie wnosi jeszcze xd ale no cóż, jak kto woli ;d

Edytowane przez kamil2321
Gumskull lubi to

Opublikowano (edytowane)
W dniu 10.11.2023 o 12:28, kamil2321 napisał:

ale ale nie miała nic włączonego? hah ja piernicze XD to wychodzi na to że jak ktoś kupi śmieszny hosting za 30zł to co powiesz tak samo? "wyłączyliśmy zabezpieczenia, ale spoko dajcie znać kiedy atakujecie to se uruchomimy" XDDDD padłem.

Nie odkleiłem się i jeśli to Twoje hobby to napotkałeś kogoś, kto tym się zajmuje znacznie dłużej niż Ty więc jeśli to hobby to teraz wyjaśnij nam tu wszystkim po uj reklamujesz że niby zabezpieczenia masz a potem wychodzi jak wychodzi? amatorsko w uj.

hah widzę szukasz wszędzie by zarobić, po co mam się zakładać skoro wiem jak jest a jeśli już ktokolwiek ma jakąkolwiek usługę od Cb z tym śmiesznym hostingiem to zapodaj adres na pw czy jak tam wolisz. 

Wiesz właśnie będę uczył robić bo najwidoczniej nie zdajesz sobie sprawy z tego co wgl piszesz a jeśli atak rozproszony jest na BGP to daleko nie zajdziesz.

Twój firewall hehe nieźle xd skoro taki z Ciebie hakier bonzo to czemu bierzesz gotowe np. vpsy czy serwery z ovh już z zabezpieczeniami a np. nie zabierzesz typowego np. z contaboo nie mają totalnie nic na warstwie L7 zabezpieczonego i tam możesz pokazać swoje umiejętności. Ty nawet nie wiesz chyba na czym polegają te ataki i czym się różnią.. atak ddos to globalne pojęcie a w tym pojęciu jest sporo więcej innych pojęć ale no cóż.

Poza tym używasz CF-a więc taki kozak? to czemu go używasz i po co ukrywasz IP? no właśnie.

Ja jak konfigurowałem serwery to bez żadnego CF-a z mega potężnym filtrowaniem i oczywiście żadne bgp bo to przeżytek, który robi CF i dokąd zmierzają? do nikąd, ciągle stoją w kropce a ich śmieszna zakładka "DDoS" nic nie wnosi jeszcze xd ale no cóż, jak kto woli ;d

Jakbyś śledził moją działalność to udostępniałem taki serwer specjalnie pod ataki, 1gb ram i 1cpu, bez cloudfalre, był aktywny przez 3 miesiące, nikt nie próbował a jak już próbowali to ani 1 request nie wszedł. Chujowo mnie stalkujesz i przestań siać farmazony, bo siejesz farmazony na każdym forum gdzie jesteś i pod każdym możliwym tematem, nie mając zielonego pojęcia. Wiem co robiłeś u canzasa w plikach na zlecenie, ty nic nie potrafisz a te twoje zabezpieczenia są na odpierdol, odpal coś, napisz mi że odpalasz, a będziesz się zastanawiał tygodniami dlaczego nic nie działa, przestaje ci odpisywać i przestań mi spamić głupoty, weź tabletki czy cokolwiek. Oferta 1000pln nadal aktualna, czekam na dc.

Silence lubi to

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 10.11.2023 o 12:28, kamil2321 napisał:

kamilem schowaj się już do budy. Jesteś złodziejem zajebałeś mi pliki i stronę. 

Pseudotechnik, który wyobrażał sobie, że serwer jest jego, a był mój.

Nie polecam oszust, złodziej, bajkopisarz i farmazoniarz.

Opublikowano
W dniu 28.11.2023 o 17:05, EroGWC napisał:

kamilem schowaj się już do budy. Jesteś złodziejem zajebałeś mi pliki i stronę. 

Pseudotechnik, który wyobrażał sobie, że serwer jest jego, a był mój.

Nie polecam oszust, złodziej, bajkopisarz i farmazoniarz.

Nie jestem złodziejem, to Ty się zwinąłeś z interesem a jak było co do czego to wmawiałeś bzdury.
Spoko nazywaj mnie jak chcesz ale moje rozwiązania, które innym daje mówią coś innego ale oki Ty i cała reszta bandy pseudo techników uważacie coś innego i oki każdy ma swoje zdanie ale moja wiedza praktyczna mówi sama za siebie. Jak przychodzi co do czego to do mnie idą ^^
Poza tym nikomu nigdy nie mówiłem, że serwer był mój, ale to Twoi "przyjaciele" i inni pseudo technicy wmawiali że to był mój serwer XDD to że przy nim robiłem i naprawiałem to inna sprawa ale nie da się innym tego wyjaśnić także w tym to żale do innych nie do mnie. Poza tym nie całkowicie był Twój bo jak sam nazwałeś pół na pół a co wyszło? no właśnie uciekłeś bo odbiło Ci na punkcie hajsu ^^

To 3 zdanie to o sobie mówisz.

P.S. Napisałem posta i na tym zakończę, bo jak chcesz jakieś kłótnie czy coś to jest od tego PW.

Gumskull lubi to

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 2.12.2023 o 16:15, kamil2321 napisał:

Nie jestem złodziejem, to Ty się zwinąłeś z interesem a jak było co do czego to wmawiałeś bzdury.
Spoko nazywaj mnie jak chcesz ale moje rozwiązania, które innym daje mówią coś innego ale oki Ty i cała reszta bandy pseudo techników uważacie coś innego i oki każdy ma swoje zdanie ale moja wiedza praktyczna mówi sama za siebie. Jak przychodzi co do czego to do mnie idą ^^
Poza tym nikomu nigdy nie mówiłem, że serwer był mój, ale to Twoi "przyjaciele" i inni pseudo technicy wmawiali że to był mój serwer XDD to że przy nim robiłem i naprawiałem to inna sprawa ale nie da się innym tego wyjaśnić także w tym to żale do innych nie do mnie. Poza tym nie całkowicie był Twój bo jak sam nazwałeś pół na pół a co wyszło? no właśnie uciekłeś bo odbiło Ci na punkcie hajsu ^^

To 3 zdanie to o sobie mówisz.

P.S. Napisałem posta i na tym zakończę, bo jak chcesz jakieś kłótnie czy coś to jest od tego PW.

Zamknij mordę kapciu bo farmazony gadasz 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

AKTUALIZACJA NA 2024

Cena za forum - 50pln

Cena za hosting www - 30pln

Cena za kodowanie stylu .css - 400pln

Cena za discord - Darmowe, bez względu jaki oraz ile będzie potrzeba 🥰 w tym również discord international.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.03.2024 o 07:05, TakiTamSlu napisał:

50zł za instalacje forum na gotowym hostingu xdd

789914898808176723.webp

Ta oferta powstała głównie dla kretynów którzy biorą po 300pln za forum żeby im rozwalić zarobek 🙂 Również dobrze mogę robić za darmo.

Nie masz pojęcia ile ludzi swego czasu płaciło takie, bądź większe kwoty za "Forum".

Opublikowano
W dniu 14.03.2024 o 01:20, muchomor321 napisał:

Ta oferta powstała głównie dla kretynów którzy biorą po 300pln za forum żeby im rozwalić zarobek 🙂 Również dobrze mogę robić za darmo.

Nie masz pojęcia ile ludzi swego czasu płaciło takie, bądź większe kwoty za "Forum".

Być może faktycznie... kiedys mysle ze fora były bardziej popularniejsze, dzisiaj to już przeżytek w mojej opinii

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Aktualizacja na rok 2024 [19.04] - Oferta trwa do roku 2025

Cena za forum - (Wpłacasz nie mniej niż 10pln na dowolną zrzutkę SiePomaga.pl - Kwota Dowolna nie mniej niż 10)

Cena za hosting www - (Wpłacasz nie mniej niż 10pln na dowolną zrzutkę SiePomaga.pl - Kwota Dowolna nie mniej niż 10)

Cena za discord - (Wpłacasz nie mniej niż 5pln na dowolną zrzutkę SiePomaga.pl - Kwota Dowolna nie mniej niż 5)

Cena za kodowanie stylu .css - Nie wykonuje na ten moment, chyba że dla znajomych (Brak Czasu)

• muchomor321 zmienił(a) tytuł na Darmowe Stworzenie Forum, Discord, Hosting WWW.
Opublikowano (edytowane)

Aktualizacja na rok 2025

Wszystko darmowe, wykonuje w wolnym czasie.

Doszły do tego oferty serwerów Discord.

Dlaczego Darmowe?

Gdy konkurencja liczy chore stawki za byle co, ja daję to za darmo. Bo nie wszystko musi być sposobem na szybki zarobek.

Kontakt DC: muchomor1337