Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesunięcie okna przeglądarki na drugim monitorze po odpaleniu gry CS GO.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

mam 2 monitory o rozdzielczości 1920x1080 - w sytuacji gdy na drugim monitorze mam odpaloną przeglądarkę to po włączeniu cs:go przesuwa mi okno przeglądarki w bok przez co nie można wyświetlać nic na full screnie na drugim monitorze bo po prostu po odpaleniu gry okno przeglądarki jest przesunięte. Jest tak w zasadzie również z każdą inną aplikacją.

Problematyczne jest to że nie zawsze tak się dzieje tj. czasami pomimo odpalenia csa obraz na drugim monitorze się nie przesuwa i okno przeglądarki zajmuje cały ekran. Niestety samodzielnie nie mogę dojść przyczyny dlaczego tak się dzieje.

W załączeniu dodaję  screen po odpaleniu csa - gdzie widać przesunięcie na drugim monitorze.

W CS korzystam z rozdzielczości 4:3 1280x960 i zdaję sobie sprawę, że pewnie korzystając z 1920x1080 problemu by nie było w ogóle, natomiast tak jak wspomniałem powyżej czasami wszystko jest ok, a dodatkowo każdy z kim rozmawiałem na ten temat nie ma takiego problemu pomimo nie korzystania z rozdzielczości 1920x1080. 

Z góry serdecznie dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie i pomoc. 

ekrany2.jpg

• 1 rok później...