Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DELETE (do kosza)

Rekomendowane odpowiedzi

• Krejus zmienił(a) tytuł na 🛠KONFIGURACJA 🛠 - ❗️ULTRA HARD / MEDIUM ❗️ VITMU.ONLINE Season 3 / Season 6 (Exp: ? Drop: ?) -
  • Krejus zmienił(a) tytuł na 🛠KONFIGURACJA 🛠 - ❗️ MEDIUM ❗️ VITMU.ONLINE Season 6 (Exp: ? Drop: ?) -
Opublikowano

Zajmij się lepiej jednym serwerem którego nie umiesz ogarnąć, połowa rzeczy nie działa, co chwilę coś nie działa w dodatku akcja z resami i listy której dalej nie ma a😆Ty sam pojawiasz  się na 15 minut dziennie . Dopiero później  zacznij robić coś nowego i zarabiać na vipkach 😅

Opublikowano

Kolejna osoba z "Galia" ktora nie zna slowa zasady... Nie mam zamiaru z Toba dyskutować, bo dużo nie pokazałeś ani nie wniosłeś na serwer.

Opublikowano

Masz rację tylko wnieśliśmy Ci z 50 online na 300 a teraz widzę że zaczyna znów spadać ciekawe czemu 🤣 idź ochraniać Auchan a nie bierz się za kolejny serwer. Pozdro 

Opublikowano

Słucham? Przyszliście jak już było 200+ , ale niestety niesubordynacją i brakiem zachowania fairplay szybko skończyliście grę na serwerze

Opublikowano

Mam specjalnie zrobione ssy , mogę je tu udostępnić jeżeli chcesz . Zgłaszaliśmy Ci błąd,który wykorzystywało pół serwera po czym to nam tylko cofnoles resy i miałeś dodać listę kto z tego korzystał a gdy zobaczyłeś że korzystało z tego pół serwera to zdjołeś opóźniacz Res 🤣 zresztą kto chce niech wejdzie na discord to zobaczy jaki tam cyrk , w regulaminie jest dozwolone PK a admin ludziom daje za to bany 🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Mówiłem, ostrzegałem, że na tego człowieka szkoda czasu. Zniknij kubus w końcu z polskiej sceny mu online, nie chcemy cię tu !!!!

Edit :

Dla przypomnienia polskie serwery z inteligentną i niezaklamana administracją :

GhostTown

GoldMu

kekembe

FORT

Edytowane przez renaultmaster
Cartman123 lubi to
  • Krejus zmienił(a) tytuł na 🛠KONFIGURACJA 🛠 - ❗️ ULTRA HARD ❗️ VITMU.ONLINE Season 3 Episode 1 (Exp: 10-3x Drop: 10) -
Opublikowano

Każdy serwer ma swoje bolączki. Nie było, nie ma i nie będzie serwera w żadnej grze, gdzie nie wydarzy się coś, czego nie planowało się przed startem. Prace nad serwerem utrzymywane są na wysokich obrotach. Zostało utworzone forum w ostatnim czasie oraz ruszyły systematyczne, zaplanowane eventy większe i mniejsze w zależności od systematyczności danego eventu. Najgorszy moment serwer już przeszedł, teraz będzie już tylko lepiej, a ustawienia z UltraHard są dla starych "wyjadaczy", którzy cenią sobie długoterminową grę, a nie edycje co miesiąc lub dwa.

• Krejus zmienił(a) tytuł na DELETE (do kosza)