Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

⚔️[S4+Custom] [Exp x5] [Drop 20] LostLand ||| START 24.05.2024 ||| ⚔️

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Ostatnio nie mam czasu nawet zajrzeć na serwer.  Niestety widzę, że pustki się zrobiły :(  dlatego też dodaje mały bonus dla nowych (wedle sugestii innych graczy), miałem już to zrobić jakiś czas temu, ale ciągle cos mi wypada. 

Dla każdej nowej postaci - bonus do EXPA (seal of wealth na 3 dni) 

Dla każdego nowego SM, BK, ELFA, SUM set +7 bez luck`a na start (Legendary, Dragon, Guardian, Red Wing)

Zapraszam jeśli ktoś ma ochotę pograć. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 18.08.2024 o 18:53, CrimeR666 napisał:

fajna konfiguracja jednak mozna by go bardziej dopiescic i odpalic od nowa

Witam,

Niestety coraz ciężej o większą ilość graczy chętnych do gry na starszych sezonach, które nie oferują tylu ułatwień co nowsze wersje. 

Wielu graczy z powodu braku helpera rezygnowała już na samym starcie.

W przyszłej edycji będzie już dostępny helper, mimo że nie jestem jego zwolennikiem i uważam że takie ułatwienie w dużej mierze po prostu psuję rozgrywkę.

Od 2 tygodni brak graczy, dlatego też obecna edycja zostanie zakończona w dniu jutrzejszym (22.09.2024)

Wszystkim graczom dziękuję za udział i do zobaczenia.

Zapowiedź kolejnej edycji w przyszłym tygodniu, start testów do końca miesiąca, start nowej edycji przewidywany w drugiej połowie października.

Jeśli ktoś ma jakieś propozycje co do konfiguracji (exp, drop, ustawienia resetów itd.) to można podsyłać na [email protected], rozważę wszystkie sensowne propozycje.

Więcej informacji niebawem. 

Pozdrawiam BS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Nie przepadłem :) Testy trwają już od tygodnia, ale nie ogłaszałem tego nigdzie, ponieważ wprowadzałem jeszcze poprawki w kliencie, a to oznaczałoby częste aktualizacje plików do pobrania.

Zapowiedzi jeszcze nie publikowałem, ponieważ kwestia expa, dropu itd. jest nadal otwarta. Czekam na kilka propozycji od graczy i na tej podstawie podejmę decyzję.

Obecnie, jeśli na stronie serwer jest ON, to można już wchodzić, a aktualne pliki są gotowe do pobrania.

Jeżeli napotkasz problemy z połączeniem lub pojawią się błędy, oznacza to, że właśnie przeprowadzam jakieś prace i proszę o chwilę cierpliwości.

Planowany start bez zmian – druga połowa października.

Pozdrawiam BS