Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6] ✅ KekambeMU.com ✅ [NO DONATE] ✅ [DYNAMIC EXP X24] ✅ [HARD MODE] ✅ [START 12.10.2024]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyny serwer bez donate, z porządnym pomysłem na serwer, drobnymi eventami które się nie narzucają i nie zmieniają diametralnie oryginału.

A negatywy rzucane są przez gówniarzy, którym żaden z pięciu czy więcej serwerów nie wyszedł i zazdroszczą.

Gdyby mieli nie rentowną knajpę to nie zastanwoiliby się co poprawić w menu tylko wykończyli by konkurencję pomówieniami.

Prawda zawsze sama się obroni - nie bez powodu u Kekambe grają dobre wymiatacze, jest konkurencją i będzie walka na CS.

Wy zakłamane niedorajdy odpusccie już sobie 

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
53 minuty temu, renaultmaster napisał:

Jedyny serwer bez donate, z porządnym pomysłem na serwer, drobnymi eventami które się nie narzucają i nie zmieniają diametralnie oryginału.

A negatywy rzucane są przez gówniarzy, którym żaden z pięciu czy więcej serwerów nie wyszedł i zazdroszczą.

Gdyby mieli nie rentowną knajpę to nie zastanwoiliby się co poprawić w menu tylko wykończyli by konkurencję pomówieniami.

Prawda zawsze sama się obroni - nie bez powodu u Kekambe grają dobre wymiatacze, jest konkurencją i będzie walka na CS.

Wy zakłamane niedorajdy odpusccie już sobie 

Mordko tutaj gra sama amatorka 😄  i tak przy okazji jeb... stare kur... 😄 

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Kekambe napisał:

Dzieciaki z VitMU szykują się do nowego startu serwera więc dzielnie podbijają publikację. 

Ostatni raz komentuję tą dziecinadę i nie zamierzam dać się wciągnąć w ten bez sensowny spam 🙂

Zgłosiłem moderatorowi zdublowane konta oraz spam w publikacjach. 

Zgłaszaj zgłaszaj do moderatorów, zapewne będziesz miał poklask 😄  Jakie to zdublowane konta ? 

no chyba schizofrenie masz ... jak piszesz jakieś bzdury pod publikacją Questa a później "  nie zamierzam dać się wciągnąć w ten bez sensowny spam 🙂".

pss. bezsensowny  pisze się razem 

Życzę powodzenia 😉

Edytowane przez NeonPL

questmu.gif

Opublikowano
4 godziny temu, NeonPL napisał:

Zgłaszaj zgłaszaj do moderatorów, zapewne będziesz miał poklask 😄  Jakie to zdublowane konta ? 

no chyba schizofrenie masz ... jak piszesz jakieś bzdury pod publikacją Questa a później "  nie zamierzam dać się wciągnąć w ten bez sensowny spam 🙂".

pss. bezsensowny  pisze się razem 

Życzę powodzenia 😉

Chyba taki poklask:

Opublikowano

Więc może ja się wypowiem. Osoba, która grała dość aktywnie przez ponad tydzień. Postaram się to zrobić najbardziej obiektywnie, jak tylko potrafię.

Zacznijmy od plusów:

- Polski serwer bez donata. Dla mnie to mega ważne, że w końcu nie ma możliwości kupienia wszystkiego za złotówki, tak jak ma to miejsce na pozostałych pseudo-serwerach.

- Niski exp. Coś, czego trochę brakuje. Choć ten punkt będzie też w minusach, ale o tym później.

- Responsywny admin. Odpisuje na każde wiadomości, stara się pomagać od razu. Mam doświadczenie z polskimi adminami i śmiało można napisać, że to nieczęste.

- Ograniczenie ilości możliwych wejść na eventy BC/DS. W końcu gra nie polega na tym, że co 2h masz event, który musisz zaliczyć, aby topka nie uciekła za daleko z rr. Jak dla mnie świetne rozwiązanie.

- Ciekawy system resowania. Choć tak naprawdę wiele nie wnosi, jest niestandardowy — duży plus.

- Stage. Coś, co zrobiło na mnie największe wrażenie. Pierwszy CS bez EXE. Podnosisz śmieci z ziemi i je ulepszasz. Nie ma wingów 2 poziomu dwa dni po starcie etc.

- Nowe mapy: Arkania i Dunes. Można tam wejść, jak wydropisz specjalny kamyk z specjalnej inwazji. Co prawda raczej nic ciekawego tam nie dropi, jednak na plus.

Przejdźmy do minusów:

- Admin. Był w plusach, ale teraz o tym, jak to wygląda dokładnie. Pomimo że odpisuje i stara się rozwijać serwer, to sam nic nie potrafi/nie może robić. Graliśmy razem wcześniej na jednym z polskich serwerów i wyśmiewał innych adminów, że gówno potrafią i o wszystkie zmiany muszą pisać do deweloperów. Tutaj dokładnie taka sama sytuacja.

- Kolesiostwo. Wyzywanie rodziny nie ma prawa bytu, no chyba że jesteście ziomkiem admina. Pewnie zaraz odpisze, że to nieprawda. Bazujmy jednak na faktach. Kilka dni wcześniej dwóch graczy wyzywało swoje rodziny, dostali bana na IP na 3 dni. Wczoraj na post wyzywano moją rodzinę, zresztą nie pierwszy raz, osoby te dostały mute na 360 minut. Przy okazji ja też za napisanie do ludzi, którzy pisali do mnie „ku*wo/szm*to/dzi*ko”, wieśniaki. Obiektywne? Niech każdy oceni sam.

- Rekompensaty za DC na eventach. Znajomy za DC na BC, które nawiasem mówiąc, wcale nie musiało być po stronie serwera, otrzymał możliwość wejścia na DS + BC w ramach zadośćuczynienia. Jak ja napisałam, że podczas DS zbugowała się postać, wysłałam filmik z dowodami, nie otrzymałam nic. Bug polegał na tym, że postać biła, ale nie zadawała dmg. Oczywiście obie te sytuacje to błahostki, ale skąd pewność, że koledzy nie mieli dodatkowych wejść na owe eventy? W gwoli przypomnienia na DS i BC można wejść 2x dziennie.

- Niski exp. Pomimo że to hard, co mnie mega cieszyło, po 11 dniach topka ma 8 rr. Czy to hard? No nie wiem. Coś za szybko.

- Cenzura na Discordzie. Coś, czego nie zrozumiem. Kekambe wyzywał adminów Gold MU za ich praktyki, mówił, że to śmieszne, co robią. No więc w ramach protestu robi to samo.

Podsumowując. Serwer, którego trochę brakowało na polskiej scenie MU Online. Jednak dużo pracy, aby wyglądał tak, jak należy. Pewnie Kekambe zaraz pożali się na mnie na Discordzie serwera, jak to robił z każdą negatywną opinią na temat jego serwera, trudno, przeżyje xD

Kekambe lubi to
Opublikowano
2 godziny temu, Alicee napisał:

Więc może ja się wypowiem. Osoba, która grała dość aktywnie przez ponad tydzień. Postaram się to zrobić najbardziej obiektywnie, jak tylko potrafię.

Zacznijmy od plusów:

- Polski serwer bez donata. Dla mnie to mega ważne, że w końcu nie ma możliwości kupienia wszystkiego za złotówki, tak jak ma to miejsce na pozostałych pseudo-serwerach.

- Niski exp. Coś, czego trochę brakuje. Choć ten punkt będzie też w minusach, ale o tym później.

- Responsywny admin. Odpisuje na każde wiadomości, stara się pomagać od razu. Mam doświadczenie z polskimi adminami i śmiało można napisać, że to nieczęste.

- Ograniczenie ilości możliwych wejść na eventy BC/DS. W końcu gra nie polega na tym, że co 2h masz event, który musisz zaliczyć, aby topka nie uciekła za daleko z rr. Jak dla mnie świetne rozwiązanie.

- Ciekawy system resowania. Choć tak naprawdę wiele nie wnosi, jest niestandardowy — duży plus.

- Stage. Coś, co zrobiło na mnie największe wrażenie. Pierwszy CS bez EXE. Podnosisz śmieci z ziemi i je ulepszasz. Nie ma wingów 2 poziomu dwa dni po starcie etc.

- Nowe mapy: Arkania i Dunes. Można tam wejść, jak wydropisz specjalny kamyk z specjalnej inwazji. Co prawda raczej nic ciekawego tam nie dropi, jednak na plus.

Przejdźmy do minusów:

- Admin. Był w plusach, ale teraz o tym, jak to wygląda dokładnie. Pomimo że odpisuje i stara się rozwijać serwer, to sam nic nie potrafi/nie może robić. Graliśmy razem wcześniej na jednym z polskich serwerów i wyśmiewał innych adminów, że gówno potrafią i o wszystkie zmiany muszą pisać do deweloperów. Tutaj dokładnie taka sama sytuacja.

- Kolesiostwo. Wyzywanie rodziny nie ma prawa bytu, no chyba że jesteście ziomkiem admina. Pewnie zaraz odpisze, że to nieprawda. Bazujmy jednak na faktach. Kilka dni wcześniej dwóch graczy wyzywało swoje rodziny, dostali bana na IP na 3 dni. Wczoraj na post wyzywano moją rodzinę, zresztą nie pierwszy raz, osoby te dostały mute na 360 minut. Przy okazji ja też za napisanie do ludzi, którzy pisali do mnie „ku*wo/szm*to/dzi*ko”, wieśniaki. Obiektywne? Niech każdy oceni sam.

- Rekompensaty za DC na eventach. Znajomy za DC na BC, które nawiasem mówiąc, wcale nie musiało być po stronie serwera, otrzymał możliwość wejścia na DS + BC w ramach zadośćuczynienia. Jak ja napisałam, że podczas DS zbugowała się postać, wysłałam filmik z dowodami, nie otrzymałam nic. Bug polegał na tym, że postać biła, ale nie zadawała dmg. Oczywiście obie te sytuacje to błahostki, ale skąd pewność, że koledzy nie mieli dodatkowych wejść na owe eventy? W gwoli przypomnienia na DS i BC można wejść 2x dziennie.

- Niski exp. Pomimo że to hard, co mnie mega cieszyło, po 11 dniach topka ma 8 rr. Czy to hard? No nie wiem. Coś za szybko.

- Cenzura na Discordzie. Coś, czego nie zrozumiem. Kekambe wyzywał adminów Gold MU za ich praktyki, mówił, że to śmieszne, co robią. No więc w ramach protestu robi to samo.

Podsumowując. Serwer, którego trochę brakowało na polskiej scenie MU Online. Jednak dużo pracy, aby wyglądał tak, jak należy. Pewnie Kekambe zaraz pożali się na mnie na Discordzie serwera, jak to robił z każdą negatywną opinią na temat jego serwera, trudno, przeżyje xD

Dzięki za opinie, mimo wszystko doceniam za poświęcony czas. 

Calosc rozlana była na discordzie i nie zamierzam powtarzać tego tutaj, wiadomości nie usunięte do wglądu na kanałach. 

Nie wiem, których praktyk korzystam jeśli chodzi o innych Administratorów, ale to od samego początku zarzucane jest mi ze pomagam Waszej gildii bo z wami grałem chwilę temu na serwerze. Dlatego wczoraj wyłączyłem wszystkie prywatne wiadomości, bo robi się niepotrzebny spam, a jakoś nikt publicznie tego już nie jest w stanie napisać.

Dodanie limitów było za mój błąd, wywalenie ludzi z eventu oraz brak mobow po odpaleniu eventu - poszła rekompensata do 3 party z każdej gildii (tu akurat to tak się złożyło). 

Mając kod źródłowy możesz dużo zmieniać samemu i naprawiać różnego rodzaju błędy czy bugi. Kupując pliki od dewelopera, możesz mu jedynie je zgłosić. To w kontekście tego co napisałaś że mało mogłem sam, tak to co mogłem to naprawiłem. 

Serwer nie jest szablonowy, miał swoje niedoskonałości. 
Staram się mocno rozwijać, nie każdemu dogodzę. 🚀

Opublikowano

Gówno serwer, admin stoi sobie z ziomeczkami na spocie xD długo po starcie, a co mu ziomeczki mówią to leci jak pies i zmienia pod nich 🐕

Opublikowano
9 godzin temu, vtay napisał:

Gówno serwer, admin stoi sobie z ziomeczkami na spocie xD długo po starcie, a co mu ziomeczki mówią to leci jak pies i zmienia pod nich 🐕

Poprosimy o dowody 😉 Bo jak na razie rzucacie puste słowa sponsorowane przez dzieci z QuestMU

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kekambe napisał:

Poprosimy o dowody 😉 Bo jak na razie rzucacie puste słowa sponsorowane przez dzieci z QuestMU

Daj głos, do nogi, te komendy znasz idealnie klaunie xD wracaj tam grać z ziomeczkami z wirtualnego świata, niedługo sami juz zostaniecie nikt wam nie będzie przeszkadzał. Niżej profesjonalizm admina tego gówno serwera wraz z ziomeczkami na spocie 😉

Screenshot_20241024_224727_com.discord.jpg

Edytowane przez vtay
Opublikowano
2 godziny temu, vtay napisał:

Daj głos, do nogi, te komendy znasz idealnie klaunie xD wracaj tam grać z ziomeczkami z wirtualnego świata, niedługo sami juz zostaniecie nikt wam nie będzie przeszkadzał. Niżej profesjonalizm admina tego gówno serwera wraz z ziomeczkami na spocie 😉

Sam kazałem to wrzucić na Discord, bo nie poprawnie czyta logo gildii na stronie 😉 

Po co jesteś na kanale Discord skoro tak źle jest na serwerze? 

Wystartujcie już, bo żyłki wam pękają. 

Opublikowano
2 godziny temu, vtay napisał:

Ty na serio wrzuciłeś randomowy SS z Discord? pokazałeś jak bardzo jesteś upośledzony.... 😑
Od kiedy Admin nie może chodzić po spotach i rozmawiać z graczami ? 
Ponadto dodam iż żadna z postaci obecnych na ss oraz z w/w gildi nie jest moja 😉

Jak już usilnie chcecie psuć temat to róbcie to chociaż dobrze ... 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Kekambe napisał:

Gratuluje podejścia ^^

Jak na razie Twoje argumenty i tezy są mylne. Wchodzisz na temat Questa, gdzieś tam słyszę że też tykasz GoldMU i zaczynasz rzucać oszczerstwami, a teraz zrzucasz winę na kogoś, bo jesteś gościem, który porwał się z motyką na słońce... Śmiech na sali. Poducz się i nie oszukuj ludzi.

Jaki developer ma błąd z RF? Chyba nie Louis, bo RF działa bezproblemowo, a Ty wygadujesz głupoty na ten temat. Po drugie, dlaczego Player Online na stronie nie działa? Odblokuj https://kekambemu.com/rankings/online/ i pokaż, że nie jesteś zakłamany. Nie zrobisz tego, a wiesz dlaczego? Bo Twój Player Online na GS wynosi niecałe 110, a unikalnych IP jest tylko 30. ^^

Edytowane przez NeonPL

questmu.gif

Opublikowano
42 minuty temu, NeonPL napisał:

Gratuluje podejścia ^^

Jak na razie Twoje argumenty i tezy są mylne. Wchodzisz na temat Questa, gdzieś tam słyszę że też tykasz GoldMU i zaczynasz rzucać oszczerstwami, a teraz zrzucasz winę na kogoś, bo jesteś gościem, który porwał się z motyką na słońce... Śmiech na sali. Poducz się i nie oszukuj ludzi.

Jaki developer ma błąd z RF? Chyba nie Louis, bo RF działa bezproblemowo, a Ty wygadujesz głupoty na ten temat. Po drugie, dlaczego Player Online na stronie nie działa? Odblokuj https://kekambemu.com/rankings/online/ i pokaż, że nie jesteś zakłamany. Nie zrobisz tego, a wiesz dlaczego? Bo Twój Player Online na GS wynosi niecałe 110, a unikalnych IP jest tylko 30. ^^

https://kekambemu.com/players-online

Ranking dostępny zawsze, nie pozdrawiam 😉 

Bug louisowi zgłoszony, jednym kliknięciem crashujesz serwer, ale przecież ty doskonale o tym wiesz. Tak samo robiliśmy Ci na VITmu 😉

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Kekambe napisał:

https://kekambemu.com/players-online

Ranking dostępny zawsze, nie pozdrawiam 😉 

Bug louisowi zgłoszony, jednym kliknięciem crashujesz serwer, ale przecież ty doskonale o tym wiesz. Tak samo robiliśmy Ci na VITmu 😉

Nie no, takie rzeczy tylko u Ciebie – S6 bez RF 😉. Dla Twojej wiadomości, tam był S3.

No i widzisz, słabo kombinujesz, bo jak już mówiłem, jesteś mały 😉.

Każdy Twój argument zbijam.

Psss… RF działa, jak mówiłem. Chyba że chcesz mi to udowodnić, ale pewnie boisz się kolejnej kompromitacji.

Jeżeli ten twój bug to skill RF w jednej z rękawic to kolejny raz wypadłeś źle , wystarczy to poprawić  i zajmuje to dosłownie 5 sekund. 

albooo wrzuciłeś balans który Ci wysłałem i o który prosiłeś a pieniążków nadal nie otrzymałem  to pewnie będzie wywalał serwer po włączeniu RF 😘

SZACH MAT.

Edytowane przez NeonPL

questmu.gif

Opublikowano
Teraz, NeonPL napisał:

Nie no, takie rzeczy tylko u Ciebie – S6 bez RF 😉. Dla Twojej wiadomości, tam był S3.

No i widzisz, słabo kombinujesz, bo jak już mówiłem, jesteś mały 😉.

Każdy Twój argument zbijam.

Psss… RF działa, jak mówiłem. Chyba że chcesz mi to udowodnić, ale pewnie boisz się kolejnej kompromitacji.

Jeżeli ten twój bug to skill RF w jednej z rękawic to kolejny raz wypadłeś źle , wystarczy to poprawić  i zajmuje to dosłownie 5 sekund. 

Mój serwer, moje ustawienia. 

Nie zbiłeś żadnego argumentu, przed chwilą mówiłeś ze nie ma rankingu online i go nie pokaże. 

Ostatni raz odpisuje Ci na te wypociny, które nazywasz wypowiedziami. Zmieniasz co chwilę nazwę serwera i wypuszczasz nową edycję żeby dorobić do renty. 

Powodzenia na starcie i strzyżeniu na donate. 

Dzięki za podbicia tematu każdego dnia. 

Opublikowano (edytowane)

Powodzeniu w tej marnej egzystencji "Wesołych Świąt"  😉

Wczesna godzina :

image1.png

Pozniejsza godzina:

image2.png

Nwm oni chyba na expie 0,00000001 biją ^^^

a tutaj ktoś kto skończył grę  dawno a nadal jest online jak większość kont które zakończyły gre na tym serwerze.....

Numer 279 Sohni 😉

IMG_20241025_211648.webp

😉  Powodzenia w dalszej zakłamanej rzeczywistości ^^^

Edytowane przez NeonPL

questmu.gif

Opublikowano

@NeonPL jak śmiesz pouczać czy krytykować KOGOKOLWIEK na scenie Mu Online. Dla twojego podsumowania, bo pamięć masz krótka.

1) Zeus Mu + 2 edycję. Serwer nastawiony na hajs. Zbugowany, bez balansu, koniec serwera w miesiąc.

2) Olimp Mu - tu przeszedłeś samego siebie. Nagle z dupy wywaliles 5000 online myśląc, że cokolwiek to zmieni. Zarzucono Ci kłamstwa, manipulację, ale Ty złapany za rękę mówisz, że to nie Twoja ręka. Nie wiem, czy to wynika z kompleksów, czy chcesz komuś coś udowodnić. Pytanie, po co? Ciekawi mnie jak Twoja małżonka obserwując Twoje poczynania reaguję.. szybciej kłamiesz niż myślisz. Brzydził bym się takiego człowieka bez honoru i umiejętności przyznania się do błędów. 

3) następnie VitMu. Nie pamiętam już czy dwie edycję. Ta produkcja już odbiła się szerszym echem niż poprzednie. Odrobiles lekcję z reklamy, natomiast dalej ni wafla nie potrafisz w konfigurację. No i to jak zostawiłeś ludzi bez słowa xDD nie szanujesz nikogo, niczego i dostaniesz to, co dajesz od siebie.

Podsumowując.

Na pewno zapomniałem o którymś serwerze, albo o któreś nazwie, bo wiele prób miałeś, ciężko już się połapać po czasie. A nie chcę mi się grzebać po forach/ komentarzach i publikacjach

I tu nie chodzi o obronę Kekambe. Po prostu jesteś zerem, z którym nikt nie powinien mieć nic wspólnego. Siedź w cieniu i daj ludziom spokój. I znajdź inne zainteresowania, bo bycie administratorem serwera wielokrotnie ci nie wyszło i spoiler alert - nigdy nie wyjdzie. 

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, renaultmaster napisał:

@NeonPL jak śmiesz pouczać czy krytykować KOGOKOLWIEK na scenie Mu Online. Dla twojego podsumowania, bo pamięć masz krótka.

1) Zeus Mu + 2 edycję. Serwer nastawiony na hajs. Zbugowany, bez balansu, koniec serwera w miesiąc.

2) Olimp Mu - tu przeszedłeś samego siebie. Nagle z dupy wywaliles 5000 online myśląc, że cokolwiek to zmieni. Zarzucono Ci kłamstwa, manipulację, ale Ty złapany za rękę mówisz, że to nie Twoja ręka. Nie wiem, czy to wynika z kompleksów, czy chcesz komuś coś udowodnić. Pytanie, po co? Ciekawi mnie jak Twoja małżonka obserwując Twoje poczynania reaguję.. szybciej kłamiesz niż myślisz. Brzydził bym się takiego człowieka bez honoru i umiejętności przyznania się do błędów. 

3) następnie VitMu. Nie pamiętam już czy dwie edycję. Ta produkcja już odbiła się szerszym echem niż poprzednie. Odrobiles lekcję z reklamy, natomiast dalej ni wafla nie potrafisz w konfigurację. No i to jak zostawiłeś ludzi bez słowa xDD nie szanujesz nikogo, niczego i dostaniesz to, co dajesz od siebie.

Podsumowując.

Na pewno zapomniałem o którymś serwerze, albo o któreś nazwie, bo wiele prób miałeś, ciężko już się połapać po czasie. A nie chcę mi się grzebać po forach/ komentarzach i publikacjach

I tu nie chodzi o obronę Kekambe. Po prostu jesteś zerem, z którym nikt nie powinien mieć nic wspólnego. Siedź w cieniu i daj ludziom spokój. I znajdź inne zainteresowania, bo bycie administratorem serwera wielokrotnie ci nie wyszło i spoiler alert - nigdy nie wyjdzie. 

Pomyliłeś , przyjacielu ja opiekowałem sie tylko marką VITMU ale też to nie była moja marka ^^^, musisz ważyć słowa Tomek 😉

Będę w T. na M.  to będziemy mogli porozmawiać 

Dawaj tego swojego rudego  z Mu Kekambe i będziemy sprawdzać kto co umie ^^

ładnie zaczął usuwać statusy, hahah

a może podważysz AI te Screeny ? 🙂

Edytowane przez NeonPL

questmu.gif

Opublikowano

Dalej kłamiesz. Im więcej myślę tym sobie bardziej przypominam.

Jeszcze niejaki Dark Empire MU też było twoja produkcją. Też chyba dwa sezony i zawijka po miesiącu .Opiekowales się wieloma produkcjami i po prostu skończ to robić. Jedyne czego ci można pozazdrościć to umiejętność zakładania kont na MPC i niepogubieniu się w tym wszystkim. Pod wieloma nazwami Cię już widziano.

• Kekambe zmienił(a) tytuł na ✅KekambeMU.com ✅ [NO DONATE] ✅ [S6 + CUSTOM] ✅ [DYNAMIC EXP X24] ✅ [HARD MODE]✅[START 12.10.2024]
Opublikowano

UPDATE

Cytat

After 23 days of server operation and observing what’s happening on the server, we jointly agree that some aspects have progressed too quickly. We’re introducing the following improvements:

50% increased XP for players in the 0-10 reset range.

30% increased XP for players in the 11-20 reset range.

Players in the 0-10 reset range will no longer need Jewel of Kekambe for resets.

In the coming days, we’ll introduce 2 additional events:

Battle Royale

Pandora

Astral Coin drop rate increased from 10% to 30% on Dunes / Arkaina maps.

Jewel drop rate increased by 25% on Dunes / Arkaina maps.

AKTUALIZACJA

Cytat

Po 23 dniach działania serwera i obserwując z boku co się dzieje na serwerze, wspólnie stwierdzamy, że pewne aspekty za szybko rozwinęły się do przodu. Wprowadzamy następujące usprawnienia:

50% zwiększonego expa dla graczy w przedziale 0 - 10 resetów

30% zwiększonego expa dla graczy w przedziale 11 - 20 resetów

Gracze w przedziale 0 -10 resetów nie będą mieli wymagań Jewel of Kekambe na reset

Wprowadzamy w nadchodzących dniach 2 dodatkowe eventy

Battle Royale

Pandora

Zwiększamy drop Astral Coin z 10% do 30% na mapach Dunes / Arkaina

Zwiększony o 25% drop Jeweli na mapach Dunes / Arkaina

ОБНОВЛЕНИЕ

Cytat

После 23 дней работы сервера и наблюдений за происходящим, мы совместно пришли к выводу, что некоторые аспекты развиваются слишком быстро. Вводим следующие улучшения:

Увеличение опыта на 50% для игроков в диапазоне 0-10 ресетов.

Увеличение опыта на 30% для игроков в диапазоне 11-20 ресетов.

Игроки в диапазоне 0-10 ресетов не будут нуждаться в Jewel of Kekambe для ресета.

В ближайшие дни мы добавим 2 дополнительных события:

Battle Royale

Pandora

Увеличиваем шанс выпадения Astral Coin с 10% до 30% на картах Dunes / Arkaina.

Увеличиваем шанс выпадения Jewels на 25% на картах Dunes / Arkaina.