Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6] ✅ KekambeMU.com ✅ [NO DONATE] ✅ [DYNAMIC EXP X24] ✅ [HARD MODE] ✅ [START 12.10.2024]

Rekomendowane odpowiedzi

• Kekambe zmienił(a) tytuł na ✅[START 12.10.2024] KekambeMU.com [NO DONATE] [S6 + CUSTOM] [DYNAMIC EXP X24] [HARD MODE]✅
  • Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jutro wieczorem zakończony zostanie etap BETA. 

Przez cały dzień masz jeszcze okazję poznać serwer przed startem! 

Zapraszamy na serwer z czystą rozgrywką, bez donate! 

Opublikowano

Nieźle, wpadnę 😉 cieszę się że nie ma donate. Widać gołym okiem że serwer zrobiony dla graczy z pasji, a nie chęci zysku. Wbijajcie, to od nas zależy czy zrobimy dawne community. Tak dobre nie będzie, bo już jesteśmy starzy, ale może być miło 😉

Kekambe lubi to
Opublikowano

Serwer dosyć dobrze przygotowany , każda znajdzie coś dla siebie - co do zenu orby + scrolle uczynią Cię miliardera 😄 jest tylko jeden problem często musisz latać do lorki na piwko 🙂

Kekambe lubi to

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano (edytowane)

Witam, serwerek bardzo ciekawie ustawiony pod long term: STAGE 1-5, DYNAMIC EXP X24-10, BC/DS/CC-od ilości resów, i wiele innych ciekawych rozwiązań żeby gra nie była nudna.🙂co najważniejsze ZERO DONATE/VIP!!! co w tych czasach jest praktycznie nie mozliwe znalezienie serwera bez P2W!!! Admin bardzo ogarnięty i zaangażowany  w Projekt Serwera na pewno się na nim nie zawiedziemy!!! Jeśli wciąż się zastanawiasz czy wbijać to powiem ci WBIJAJ ŚMIAŁO!!! jeszcze na tak ustawionym serwerze nie grałeś!!! Ja z ekipa na pewno wpadniemy!!!💪 WPADAJ i TY! 😉

Edytowane przez KusieK1989
Kekambe lubi to
Opublikowano (edytowane)

Z jakiegoś powodu mój komentarz został usunięty, więc powtarzając pytanie do asów serwerowych z vit mu -dziobek,  jak wasz longterm?

Dla Moderatora : imię zakreślone, ksywka jest tak samo publiczna jak w udostępnionym materiale audio wyżej. 

2024_10_11_12d_Kleki.png

Edytowane przez renaultmaster
Prośba o anonimizację imienia i nazwiska przed wrzuceniem screena.
Opublikowano
W dniu 10.10.2024 o 17:10, renaultmaster napisał:

Nieźle, wpadnę 😉 cieszę się że nie ma donate. Widać gołym okiem że serwer zrobiony dla graczy z pasji, a nie chęci zysku. Wbijajcie, to od nas zależy czy zrobimy dawne community. Tak dobre nie będzie, bo już jesteśmy starzy, ale może być miło 😉

wypowiadasz sie jakbys 1 raz to robil ? a ciagle tu siedzisz na fake koncie i podbijasz posty hahaha

Opublikowano

Zapraszamy! 

• Serwer nastawiony na długotrwałą rozgrywkę z mocno hardowymi ustawieniami. 
  • Ograniczenie kont do 2 / hwid 
  • Brak systemu dotacji

image.png

Opublikowano

Zapowiada się długa rozgrywka, widać że w serwer włożono sporo czasu i pracy. Świetny klimat, polecam chociaż sprawdzić - mało komu nie przypadnie do gustu 😉

Zapraszam!! 

Kekambe lubi to

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Admin stronniczy, typowe kolesiostwo, faworyzuje swoich ludzi na serwerze. Dzieciak uginający sie pod presją graczy, szybciej się serwer skończy niz sie zaczął, nie warto zaczynać, odradzam. Zbanował gracza z topki, postraszyli go ze odejdą z serwera inni i odbanowal, jebac to gówno pozdrawiam. Licznik online przekłamany, bugi na serwerze które admin poprawia jak ktoś zgłosi, balans postaci to totalna porażka xD

Edytowane przez vtay
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, vtay napisał:

Admin stronniczy, typowe kolesiostwo, faworyzuje swoich ludzi na serwerze. Dzieciak uginający sie pod presją graczy, szybciej się serwer skończy niz sie zaczął, nie warto zaczynać, odradzam. Zbanował gracza z topki, postraszyli go ze odejdą z serwera inni i odbanowal, jebac to gówno pozdrawiam. Licznik online przekłamany, bugi na serwerze które admin poprawia jak ktoś zgłosi, balans postaci to totalna porażka xD

dla jasnoci gracz K4 zostal zbanowany banem na ip 3 dni, a nie banem na konto wiec ja gram jego charem zeby nie byl po plecach! Jak jestes zle poinformowany to sie nie wypowiadaj! lamusie!

Edytowane przez Talmud
Opublikowano
6 minut temu, Talmud napisał:

dla jasnoci gracz K4 zostal zbanowany banem na ip 3 dni, a nie banem na konto wiec ja gram jego charem zeby nie byl po plecach! Jak jestes zle poinformowany to sie nie wypowiadaj! lamusie!

Kolejny z ziomków admina, nie polecam serwera

Opublikowano
1 godzinę temu, vtay napisał:

Kolejny z ziomków admina, nie polecam serwera

hahaha teraz to mi rozjebales system dopiero 😄 akurat gracz ktory dostal bana to moj kolega i razem stoimy w party ! jak masz tak hejtowac to zwijaj pinkiel i wykurwiaj ! szerokiej drogi waskich kraweznikow !

Opublikowano
2 godziny temu, NeonPL napisał:

@Kekambe czy to tyś nagrywał ? Chyba kolejna kupa Kamila ^^^

Dzieciaki z VitMU szykują się do nowego startu serwera więc dzielnie podbijają publikację. 

Ostatni raz komentuję tą dziecinadę i nie zamierzam dać się wciągnąć w ten bez sensowny spam 🙂

Zgłosiłem moderatorowi zdublowane konta oraz spam w publikacjach.