Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6] ✅ KekambeMU.com ✅ [NO DONATE] ✅ [DYNAMIC EXP X24] ✅ [HARD MODE] ✅ [START 12.10.2024]

Rekomendowane odpowiedzi

• Kekambe zmienił(a) tytuł na [S6] ✅ KekambeMU.com ✅ [NO DONATE] ✅ [DYNAMIC EXP X24] ✅ [HARD MODE] ✅ [START 12.10.2024]
  • Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Od poniedziałku włączony jest BOOST dla nowych graczy! 

• Do 10 resetu masz 100% expa więcej
  • Do 10 resetu nie masz wymagań na wykonanie resetu
  • Do 20 resetu masz 50% expa więcej 

Opublikowano (edytowane)

Admin sprzedaje itemki na lewo za real $, a potem wyrzuca ludzi z discorda z banem na serwer po otrzymaniu przelewu. 

Edytowane przez vtay
Opublikowano
3 godziny temu, vtay napisał:

Admin sprzedaje itemki na lewo za real $, a potem wyrzuca ludzi z discorda z banem na serwer po otrzymaniu przelewu. 

Dowody poprosimy farmazoniarzu 😉

Opublikowano

@vtay dzięki że wspomniałeś o tym temacie. To ważna kwestia. To pierwszy serwer MuO na polskiej scenie, który nie ma donate, jest w pełni Play2Win, a przy wszelakich próbach wsparcia finansowych serwera zainteresowani odsyłani są do zbiórek dla potrzebujących. Polecam! 

Screenshot_20241109-005538.png

Opublikowano
14 godzin temu, renaultmaster napisał:

@vtay dzięki że wspomniałeś o tym temacie. To ważna kwestia. To pierwszy serwer MuO na polskiej scenie, który nie ma donate, jest w pełni Play2Win, a przy wszelakich próbach wsparcia finansowych serwera zainteresowani odsyłani są do zbiórek dla potrzebujących. Polecam! 

Screenshot_20241109-005538.png

Jest i pierwszy ciagodrut admina xD. Wysyłasz kurwie hajs za itemki a ta szmata cie banuje, zwykły oszust i naciągacz, ziomkom daje za darmo a resztę graczy oszukuje farmazoniarz jebany, z tego żyje ten biedak 😆😆

Opublikowano
6 godzin temu, vtay napisał:

Jest i pierwszy ciagodrut admina xD. Wysyłasz kurwie hajs za itemki a ta szmata cie banuje, zwykły oszust i naciągacz, ziomkom daje za darmo a resztę graczy oszukuje farmazoniarz jebany, z tego żyje ten biedak 😆😆

Z każdą Twoją wypowiedzią poziom żenady rośnie. Puste słowa bez żadnego poparcia, mi by się już znudziło pisać takie farmazony. 

Daj w końcu jakiś dowód, skoro dostałeś bana to podeślij chociaż potwierdzenie przelewu, który wysłałeś 😉 

Opublikowano (edytowane)

Chętnie się wypowiem, będzie to raz i ostatni - więc nie licz na jakieś potyczki słowne.

Obserwuje serwer od początku startu, po prostu byłem ciekaw jak długo utrzyma się online na poziomie 220-250, mija około miesiąca od startu i już mamy spadek o kilka osób online, dwie główne gildie już zakończyły grę na tym serwerze... Co uważam za zgodne, bo nie da się grać na tak nieobiektywnym serwerze w grę, w którą powinniśmy czerpać przyjemność, a nie wkurzać się na to że admin na lewo coś odpierdziela.

Ja po zapytaniu na DC ile jest osób online dostaje jakieś śmieszne, dziecinne odpowiedzi z dokładką ofensywności w moją stronę ze niby jestem z innego serwera(edit: dodatkowo dostałem bana na DC 😄 ) - otóż nie. Chciałem zapytać czy te osoby które tutaj napisały o rzekomym okłamywaniu licznika mają racje - koniec końców to te osoby które tutaj coś pisały o jakiś lewych akcjach mają rację.

Szkoda tracić w ogóle czas na polskie serwer MuO i lepiej poszukać sobie coś zagranicznego, bez jakiegokolwiek angażu Adminów w strefę gracza, bo tak jak napisałem zamiast czerpać radość z gry to tracicie tylko swoje nerwy, pieniądze za prąd(bo przecież trzeba expić 24h żeby coś znaczyć).

Podsumowywując, szkoda czasu na ten serwer jak i każdy inny zrobiony przez osoby z Polski. 

Edytowane przez Oskarek77
vtay lubi to
Opublikowano

PL: Od godziny 15:00 czasu serwera wprowadzamy zmiany dotyczące zdobywania doświadczenia na serwerze:

1. Spowalniamy zdobywanie doświadczenia dla graczy powyżej 30 resetów.
  2. Dodajemy 50% boost do doświadczenia dla graczy poniżej 30 resetu.
  3. Nowe konta otrzymają startowy pakiet umiejętności oraz czasowe przedmioty (bez możliwości handlu).
  4. System off-attack zostaje zwiększony do 12 godzin bez straty doświadczenia.

ENG: Starting at 15:00 server time, we are implementing changes to experience gains on the server:

1. Experience gains will be slowed for players above 30 resets.
  2. A 50% experience boost will be added for players below 30 resets.
  3. New accounts will receive a starter skill package and temporary items (non-tradable).
  4. The off-attack system duration is extended to 12 hours without experience loss.

RUS: С 15:00 по серверному времени мы вводим изменения в систему получения опыта на сервере:

1. Замедляем получение опыта для игроков с более чем 30 сбросами.
  2. Добавляем 50% буст к опыту для игроков с менее чем 30 сбросами.
  3. Новые аккаунты получат стартовый пакет умений и временные предметы (без возможности торговли).
  4. Система off-attack увеличена до 12 часов без потери опыта.

Opublikowano

Takiego GM to ze świecą tak naprawdę szukać, a Ci którzy piszą takie śmieci muszą mieć jakieś urazy defekty mózgu nie wiem xD 

Polska nie gotowa i nie godna takiego serwera ^^ Polecam i zapraszam normalnych graczy , pozdro:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Również polecam.  Polecam spróbować, jest duży boost dla nowych graczy coby mogli podgonić graczy z góry rankingu, o party bardzo łatwo, więc nic nie tracisz, a możesz zyskać miło spędzony czas na stabilnym POLSKIM serwerze :).

Administrator serwera bardzo się stara, dostosowuje się i ustawienia do bieżącej stytuacji.

Edytowane przez esemoka
Opublikowano

Polecam wbić. Serwer dla typowy starych wyjadaczy mu. Wszystko i nic ma wartość, a jeśli już to zrobisz zostaniesz na dłużej 🙂

Sam serwer stabilny. Zadbany i oczywiście pod ścisłym nadzorem szanownego Admina. 

Nowym pomożemy wystarczy napisać na post 🙂

Pozdrawiam i czekam z wolnym slotem w pt

Opublikowano

Real Love.png

**🌟 Dołącz do Kekambe MU Online! 🌟**  

Nowi gracze, to Wasz czas! 🎉 Startuj na naszym serwerze i korzystaj z wyjątkowego wsparcia dla nowych – szybciej zdobywaj poziomy i resety! 🚀 Nie trać czasu, zacznij już dziś i zostań legendą na Kekambe! 🔥  

👉 **Wejdź na: https://kekambemu.com i dołącz teraz!**

Opublikowano

Polecam serwer! Fajne ustawienia, sporo eventów i ciekawe licytacje.

Serwer zarówno dla aktywnych, jak i starych wyjadaczy co lubią afczyć 🙂

Każdy znajdzie coś dla siebie. A co najważniejsze admin ogarnia sprawy na bieżąco, co jest rzadko spotykane na polskich serwerach.

Pozdr,

Opublikowano

całkiem spoko już 9 rr i bardzo fajne się gra, zmienione bc i zajebisty offlevel ogólnie polecam (przynajmniej na teraz, bede pisać tutaj czy się pogorszy czy poprawi:0)

Opublikowano

Witam serdecznie. Ogólnie fajny serwer ze spoko ustawieniami, brakuje takich serwów na Polskiej scenie. Niestety od 3 dni pojawia sie u mnie i u mojego znajomego problem z wyłączeniem klienta po 3 min grania. Dodam że na samym początku klient chodził bez problemu natomiast po paru dniach grania pojawił sie ww. problem może ma ktoś sposób na rozwiazanie?

Opublikowano
2 godziny temu, oski3344 napisał:

Witam serdecznie. Ogólnie fajny serwer ze spoko ustawieniami, brakuje takich serwów na Polskiej scenie. Niestety od 3 dni pojawia sie u mnie i u mojego znajomego problem z wyłączeniem klienta po 3 min grania. Dodam że na samym początku klient chodził bez problemu natomiast po paru dniach grania pojawił sie ww. problem może ma ktoś sposób na rozwiazanie?

Najlepiej pisać na serwerze discord, tam szybko pomógłbym załatwić problem. 

Na początek wejdź do folderu PS/license.ps usuń plik licencji, odpal Launcher.exe pobierze ci ulepszoną wersję i powinno zapobiec wyłączaniu klienta w trakcie gry. 

Jeśli nie pomoże, dołącz do serwera diecie, ogarniemy 

Opublikowano

No cóż pograłem chwile i mogę się wypowiedzieć co mi się nie podobało :

- wbijanie itemków soulami ( jakieś takie poprzekręcane)
- 0 handlu bo w sumie nie ma czym skoro exc tylko z goldów lecą a te są oblegane przez topke
- kasowanie statów co reset
- porozwalane spoty ( moby chodzące jak chcą)

A podobało mi się :
- offlevel który w dzisiejszych czasach jest super 
- wypadajki spoko pustawiane
- admin tez wydaje się spoko

Serwer spoko ale szukam czegoś innego a tutaj topka oblega wszystko a reszta ma ochłapy :)

Pozdrawiam i powodzenia grającym.