Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

🏆 0 - 70 RR = Double Exp 🏆 - QuestMU - S3+ Custom - Exp: 30 Drop: 15 [play2win]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 godziny temu, makumbaxxx napisał:

Wyglada na to ze dzis ostatni dzien gram na tym servie . latka latke goni a dzis rozwalona pralka pali po kilka pran z rzedu.  Odezwe sie przed polnoca jeszcze

Zastanawiałem się dzisiaj czy nie zacząć tu grać ale ciężko będzie zbliżyć się do topki, jeśli faktycznie kończysz grę na tym serwerze i mógłbyś oddać konto to ja bym je chętnie przejął żeby sprawdzić jak się gra i ewentualnie expić ją dalej 🙂

Opublikowano (edytowane)

Gram prawie od początku. Mogę polecić serwer. Działa stabilnie i rozwija się razem z graczami. Admini otwarci na sugestie i wprowadzają poprawki.

Jak to bywa w MU, pralka jest kapryśna. Dodaje to emocji do gry i można dostać palpitacji serca przy praniu na +13. A warto prać powyżej +10, bo aktywują się dodatkowe opcje.

Warto też wspomnieć o dodatkowym systemie questów, który jest super dodatkiem. Pozwala na uzyskanie ekstra punktów do rozdania (sam mam punktów jak za dwa resy).

Zapraszam na serwer. Gildie i sojusze się powoli kształtują. Póki co na spotach w miarę spokojnie. Bez nadmiernego KS-owania i ubijania offów.

Nowi gracze mogą liczyć na pakiet startowy i wyższy exp, który ułatwi wbicie kilku pierwszych resów.

Nick: Vatlix (można pisać, pomogę)

Edytowane przez CoLinS
Opublikowano
8 godzin temu, makumbaxxx napisał:

Wyglada na to ze dzis ostatni dzien gram na tym servie . latka latke goni a dzis rozwalona pralka pali po kilka pran z rzedu.  Odezwe sie przed polnoca jeszcze

Jeśli chodzi o pralkę -chaosmix to sprawdziłem logi od początku startów i przygotowałem garść statystyk, które pomogą rozwiać wątpliwości - w załączniku.

4 godziny temu, miazga1989 napisał:

Zastanawiałem się dzisiaj czy nie zacząć tu grać ale ciężko będzie zbliżyć się do topki, jeśli faktycznie kończysz grę na tym serwerze i mógłbyś oddać konto to ja bym je chętnie przejął żeby sprawdzić jak się gra i ewentualnie expić ją dalej 🙂

Warto zaczynać. W dłuższym okresie mamy system, który schodkowo zwiększa exp dla graczy z niższym GR, przy czym 5GR to maksymalny GR do zdobycia. Więcej info w guide: https://questmu.online/guide.html

Figure_1.png

Figure_3.png

tabela.PNG

nowy90 lubi to
Opublikowano

Szczerze polecam, bardzo dobry balans w dropie. Dużo ciekawych pomysłów ze strony Administracji serwera. Dawno nie grałem na serwerze, który nie nudził się po dwóch tygodniach. 

Wszelkie problemy rozwiązywane niemalże od ręki. 

Do zobaczenia na serwerze 🙂 i szczęśliwego nowego roku dla wszystkich graczy oraz Administracji. 

Opublikowano
21 godzin temu, hebra123 napisał:

Warto zaczynać. W dłuższym okresie mamy system, który schodkowo zwiększa exp dla graczy z niższym GR, przy czym 5GR to maksymalny GR do zdobycia. Więcej info w guide: https://questmu.online/guide.html

ja grałem głównie na serwerach bez resów,  więc GR i duża ilość resów to akuratnie najgorsze co może być, przynajmniej dla mnie 🙂 

Opublikowano
17 godzin temu, dupa1000 napisał:

Kiedy koncza sie testy i zaczynacie juz po wszystkich poprawkah ?

Miło że poświęciłeś swój czas na dodawanie tego wpisu. 

Odpowiadając na Twoje pytanie, serwer wystartował 13.12  i może faktycznie było kilka niedociągnięć ale wszystko od razu poprawiliśmy, a społeczność QuestMu może cieszyć się stabilną i zbalansowaną rozgrywką, ale nie zamykamy się na to co jest cały czas dodajemy nowości. 

questmu.gif

• NeonPL zmienił(a) tytuł na 🏆 BOOST EXP DO 5rr i 400lvl🏆 - QuestMU - S3+ Custom - Exp: 30 Drop: 15 [play2win]
Opublikowano

Witam all troche pogrywam na tym servie itraktuje go jako testowy bo w zasadzie caly czas ewaluuje . Jesli chodzi o pralke to administracja potrafila z niej zrobic prawdziwego totka na zasadzie uda sie albo nie heheh dopracowala to do perfekcj. Przygladam sie jak ludzie piora i failed ^^ zabawne. a tak na powaznie jesli juz doprauja go to zagram

Opublikowano

Masz racje nasz serwer nie stoi w miejscu, cały czas prężnie się rozwija 🙂 zapewniając świeżość  dla graczy 

questmu.gif

Opublikowano

a mi sie podoba ta pralka mimo ze pali. Sa dodane bonusy od +11. Jak by wychodzilo co chwile kazdy by biegal w +13 i nie kupowal nic. 

Info dla chetnych

Zapraszamy do @ Active. Pomagamy w expie itemach skillach. 

Opublikowano

Zapraszamy każdego kto ma jeszcze wątpliwości do sprawdzenia na własnej skórze jak sie gra. Liczba graczy stale rośnie, przekroczyliśmy już 190 online!! Boost dla nowych graczy został zwiększony i każdy ma szanse podgonic w rankingu. Wielkimi krokami zbliża się nowy patch który jeszcze bardziej rozrusza rozgrywkę. 

Opublikowano

Magic Gladiator jak i Dark Lord są u nas już dostępni od 1 poziomu.  image.png

questmu.gif

Opublikowano

Zastanawiasz się, czy dołączyć do QuestMu?

QuestMu działa już od miesiąca, ale wciąż jest idealnym miejscem na rozpoczęcie przygody. Stworzyliśmy dynamiczny system doświadczenia, który ułatwia nowym graczom nadrobienie zaległości. Im więcej osób osiąga kolejne Grand Resety, tym większe premie do doświadczenia otrzymują gracze na wcześniejszych etapach.

Pierwsze pięć resetów jest łatwiejsze dzięki niższym wymaganiom poziomów i dodatkowym bonusom do doświadczenia, co sprawia, że szybki rozwój jest w zasięgu ręki. Dodatkowo nowi gracze otrzymują Małe Skrzydła na trzy dni, a Magic Gladiatora i Dark Lorda można stworzyć już od poziomu 1.

Maksymalny Grand Reset na QuestMu to 5 dla wszystkich graczy, co zapewnia zrównoważoną rozgrywkę i eliminuje sytuację, w której postacie osiągają pełne statystyki. 

Dołączając teraz, masz szansę stać się częścią naszej społeczności i czerpać przyjemność z gry od samego początku. Rozpocznij swoją przygodę już dziś i sprawdź, co czyni QuestMu wyjątkowym!

Opublikowano

Zapraszam do gry. Serwer wymagający, brak webshop, im więcej grasz tym więcej masz. System questów - ciekawe urozmaicenie do rozgrywki. 

Opublikowano

Polecam i zapraszam jako gracz. Sporo aktywnych ludzi. Dużo osób pomaga na start. Konfiguracja bardzo ciekawa. 

Według mnie serwer warty uwagi i chociaż przetestowania 🙂

Opublikowano

Witam wszystkich. W mu gram od 16 lat, i wkoncu znalazłem serwer który mile mnie zaskoczył. Na serwerze panuje super atmosfera, serwer nie jest martwy jak większość czyt. 100% afk tylko cały czas cos sie dzieje. Super questy, jako dodatek do całości które przynoszą super benefity w postaci dodatkowych pkt do resa czy tez quest pointów  które możemy wymieniać na boxy z nagrodami jak dla mnie bomba. Co ważne serwer nie jest pay2win, można co prawda kupić vipa, nie mniej nie wpływa on znacząco na gre. Administracja pomocna słucha graczy w kazdym aspekcie rozgrywki. Pokuszę sie o tezę że ten serwer namiesza na scenie mu online polskiej jak i światowej :). Pozdrawiam i szczerze zapraszam do rozgrywki 🙂

Opublikowano

Dziękujemy za wasze zaufanie! Cieszy nas że nawet miesiąc po starcie ciągle przybywa nowych graczy. Od kilku dni utrzymujemy się powyżej 200 online! Wasze wsparcie motywuje nas do jeszcze cięższej pracy, by każdy gracz czuł że ten serwer to jego miejsce. Boost dla nowych został zwiekszony by każdy miał szanse. Nie zwlekaj tylko wejdź i zostań na dłużej!

gokukid89 lubi to
Opublikowano (edytowane)

QuestMu - 200+ Graczy Online! Dziękujemy za Wasze Zaufanie! Z radością informujemy, że przekroczyliśmy próg 200 graczy online!

Dziękujemy Wam za wsparcie i zaufanie – to dzięki Wam ten serwer żyje!

Prezent dla Wszystkich Graczy:

Z tej okazji przygotowaliśmy 1 dzień VIP dla każdego gracza!

Kiedy?

Dzisiaj (13.01.2025) o godzinie 15:00 VIP zostanie aktywowany automatycznie dla wszystkich kont zarejestrowanych.

Edytowane przez NeonPL
gokukid89 lubi to

questmu.gif