Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

🏆 0 - 70 RR = Double Exp 🏆 - QuestMU - S3+ Custom - Exp: 30 Drop: 15 [play2win]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, spioszek napisał:

Polecam arenę, spotów wystarczy dla każdego. Po za tym nie ma problemu ze znalezieniem spota po za areną jak i party.

Dziękujemy!

questmu.gif

• NeonPL zmienił(a) tytuł na 🏆 BOOST EXP DO 10rr i 400lvl🏆 - QuestMU - S3+ Custom - Exp: 30 Drop: 15 [play2win]
  • Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 13.01.2025 o 13:12, spioszek napisał:

Polecam arenę, spotów wystarczy dla każdego. Po za tym nie ma problemu ze znalezieniem spota po za areną jak i party.

tylko dodaj ze arenka jest za $ :)

Opublikowano

Tak jest vip arena ale nie mozesz nic po za tym kupic ani itemow ani jeweli.  Jedyne co mozna dokupic to 5% do pralki i ta arene gdzie masz o 1 moba wiecej w klatce.

Druga sprawa, ze vip mozesz ogarnac za quest pointy, jak sie dobrze zakrecisz to 200qpointo mozesz bez problemu zebrac w 1 dzien.

Opublikowano

W niedziele pierwszy Castle Siege na serwerze.

Zapraszamy nowych graczy - niedługo gdy pojawi się 10 pierwszych Grand Resetów, exp na 0 GR zostanie zdublowany. 
Warto się przygotować wcześniej. 🙂

Opublikowano
W dniu 18.01.2025 o 15:19, hebra123 napisał:

W niedziele pierwszy Castle Siege na serwerze.

Zapraszamy nowych graczy - niedługo gdy pojawi się 10 pierwszych Grand Resetów, exp na 0 GR zostanie zdublowany. 
Warto się przygotować wcześniej. 🙂

O to bardzo dobre rozwiazanie pomoze nowym graczom na podgonienie 🙂

Opublikowano

Taki mamy stan na poniedziałek godzine 20:45 , po  38 dniach od odpalenia serwera !  

image.png

questmu.gif

Opublikowano

nie polecam tego serwera. Admin strikte like for 1 guild.  Nie przestrzega sam regulaminu.. daje bany z dupy  

Jesli macie czas to lepiej poczekac na cos innego

Opublikowano

Admin sprzedany. Cs slaby. Ustawinia  słabe. Generalnie nie polecam wbijac po mimo busta. Lepiej poczekac na cos nowego. Ale jesli jestes twardy wbij obadaj 

Opublikowano
11 godzin temu, gnypugry napisał:

nie polecam tego serwera. Admin strikte like for 1 guild.  Nie przestrzega sam regulaminu.. daje bany z dupy  

Jesli macie czas to lepiej poczekac na cos innego

Nie umiesz przestrzegać Regulaminu i robisz massiv PK to dostajesz bana, krótka piłka.

10 godzin temu, Xi12ix napisał:

Admin sprzedany. Cs slaby. Ustawinia  słabe. Generalnie nie polecam wbijac po mimo busta. Lepiej poczekac na cos nowego. Ale jesli jestes twardy wbij obadaj 

Podziel się nickiem z gry bo jestes noname  ze świeżym kontem na MPC...

questmu.gif

Opublikowano

Z dniem wczorajszym wszedł nowy path z nowym - trudnym eventem. 🙂 Skrót z Patcha:

-New Event: Lorencia Purgatory Rift

-Schedule: Thursday and Friday at 23:00 (lasts 2 hours)

-Event Details: Face the Soul Reaper, close the rifts, and survive the corrupted fortress.

-Golden Monsters: Number of monsters during the event.

-New Golden Monster: Twin Tail added for additional challenges and rewards.

Niedługo wleci trailer servera który pokaże sceny z prawdziwej rozgrywki - w tym bardzo intensywny Castle Siege z zeszłego tygodnia. 🙂

Opublikowano (edytowane)

^^

Neon banuj dalej za wlasne zdanie

Co do regulaminu. Moge wstawic ssa jak sam mi napisales ze moge zabijac jak przejmuje spot xD i tak robilem ^^

Edytowane przez gnypugry
Opublikowano
28 minut temu, gnypugry napisał:

^^

Neon banuj dalej za wlasne zdanie

Co do regulaminu. Moge wstawic ssa jak sam mi napisales ze moge zabijac jak przejmuje spot xD i tak robilem ^^

Ty nie dostałeś bana za przejęcie spota Ty dostałeś bana za utrudnianie gry innym. Bo przejałeś spota, poszli na drugi a Ty znowu ich zabijałeś.... a na arenie były 2 wolne spoty jeszcze z tego typu mobami. Podziękuje Ci za cały trolling który zacząłeś wprowadzać. Nie musze mieć ochoty na przedszkole dlatego moja decyzja jest ostateczna na serwerze. 

questmu.gif

Opublikowano (edytowane)

Ja mogę napisać czemu nie polecam (nie chodzi o bana)

Serwer był fajny. DO CZASU. Do czasu aż Neon zaczął się bawić. Serwer miał długie testy, po odpaleniu trwają nadal. Bo to nie są zmiany co uważasz za update tylko naprawy, których nie zrobiłeś na testach. Serwer nie jest w fazie rozwoju tylko w fazie testów i napraw. Zwaliłeś pvp balans. BK przez kilka tygodni był nikim, co miałeś zgłaszane.  (co doprowadziło do odejścia pewnej liczby osób). Na wszelkie propozycje, poprawy, zgłaszanie błędów byleś obojętny. Starych graczy którzy pomagali, wspierali etc OLAŁEŚ. Dałeś śmieszne busty że by all dogonili topke. Bo przypomnę ze po starcie kilka tygodni nie było ani jednego busta. A tu nagle bust dla nowych (chwytanie brzytwy), Busty weekendowe.. Aż tu nagle bomba. Dojebałeś spoty z dropem anc itemow xD

Dla niewiedzących Ancienty dropiły tylko z Kunduna i Erohima. Nagle leca w Devias na evencie na spocie. 

Nie na darmo topka odpusciła

A co mnie bawi najbardziej? Hipokryzja Neona i Hebry. "Serwer hard" A nagle daje busta do 10 rr dla  nowych. HARD to mieli na starcie teraz to jest padło i tyle w temacie. Mogę wymieniać dalej, ale nie zamierzam ci dawać tipow do update. 

Jeśli ktoś chce wejść pobawić się. Jak najbardziej polecam ktoś zawsze tam pomoże. Ale jeśli liczysz na dłuższą grę i fajny rozwój to nie polecam.

Ja osobiście uważam że ten serwer jest w fazie testów. I tu mi za te słowa bana nie dasz. Bo i za takie słowa straszysz banem

Edytowane przez gnypugry
renaultmaster i Xi12ix lubią to
Opublikowano
Godzinę temu, gnypugry napisał:

Ja mogę napisać czemu nie polecam (nie chodzi o bana)

Serwer był fajny. DO CZASU. Do czasu aż Neon zaczął się bawić. Serwer miał długie testy, po odpaleniu trwają nadal. Bo to nie są zmiany co uważasz za update tylko naprawy, których nie zrobiłeś na testach. Serwer nie jest w fazie rozwoju tylko w fazie testów i napraw. Zwaliłeś pvp balans. BK przez kilka tygodni był nikim, co miałeś zgłaszane.  (co doprowadziło do odejścia pewnej liczby osób). Na wszelkie propozycje, poprawy, zgłaszanie błędów byleś obojętny. Starych graczy którzy pomagali, wspierali etc OLAŁEŚ. Dałeś śmieszne busty że by all dogonili topke. Bo przypomnę ze po starcie kilka tygodni nie było ani jednego busta. A tu nagle bust dla nowych (chwytanie brzytwy), Busty weekendowe.. Aż tu nagle bomba. Dojebałeś spoty z dropem anc itemow xD

Dla niewiedzących Ancienty dropiły tylko z Kunduna i Erohima. Nagle leca w Devias na evencie na spocie. 

Nie na darmo topka odpusciła

A co mnie bawi najbardziej? Hipokryzja Neona i Hebry. "Serwer hard" A nagle daje busta do 10 rr dla  nowych. HARD to mieli na starcie teraz to jest padło i tyle w temacie. Mogę wymieniać dalej, ale nie zamierzam ci dawać tipow do update. 

Jeśli ktoś chce wejść pobawić się. Jak najbardziej polecam ktoś zawsze tam pomoże. Ale jeśli liczysz na dłuższą grę i fajny rozwój to nie polecam.

Ja osobiście uważam że ten serwer jest w fazie testów. I tu mi za te słowa bana nie dasz. Bo i za takie słowa straszysz banem

Nie w Devias na Spocie tylko w GuildReign spocie  to po 1, po 2 od początku była informacja ze przejmowanie map ma swoje bonusy, tak wiec radziłbym czytać ze zrozumieniem i interpretować to w należyty sposób 🙂 (Do spotów z 1/4 % dropu jak w locie mają dostęp tylko Guildia która przejeła mape).

questmu.gif

Opublikowano

Od początku również mówiłeś ze Questy kryją ciekawe bonusy a nie dają nic po za skillem na starcie. Wiec nie jesteś wiarygodny.  O skille prosiliśmy z 2 tyg. Powiedziałeś że będą jak będziemy spamować MPC forum żeby post byl na top 1. Robiliśmy to. Miałeś dodać do dropu. 

DODAŁEŚ ale jakiś quest ze musieliśmy dać all wingi 2 lvl. Mg dostał 2 skille a elf nie dostał SD Recovery. Skończ mi tu pisać smuty i przyjmij to ze ktoś ma negatywne zdanie o twoim serwie

Kilka h przed CS zaczales bawić się w Balans. 

Hebra kilka dni temu (serwer stoi kilka miesiecy) dopiero zmienił DMG SM bo na 20k ene 15k agi bił w grubasy z K2 19k, a zaś ENE MG bil 40k 

Neon skończ bo mogę wymieniać dalej

TO JEST OPEN BETA SERWER i tyle. Mówiło ci to kilka osób na serwie to straszyłeś banem 

Zdjęcie WhatsApp 2025-02-02 o 00.22.41_b5ff1e27.jpg

Opublikowano
W dniu 1.02.2025 o 16:07, gnypugry napisał:

Od początku również mówiłeś ze Questy kryją ciekawe bonusy a nie dają nic po za skillem na starcie. Wiec nie jesteś wiarygodny.  O skille prosiliśmy z 2 tyg. Powiedziałeś że będą jak będziemy spamować MPC forum żeby post byl na top 1. Robiliśmy to. Miałeś dodać do dropu. 

DODAŁEŚ ale jakiś quest ze musieliśmy dać all wingi 2 lvl. Mg dostał 2 skille a elf nie dostał SD Recovery. Skończ mi tu pisać smuty i przyjmij to ze ktoś ma negatywne zdanie o twoim serwie

Kilka h przed CS zaczales bawić się w Balans. 

Hebra kilka dni temu (serwer stoi kilka miesiecy) dopiero zmienił DMG SM bo na 20k ene 15k agi bił w grubasy z K2 19k, a zaś ENE MG bil 40k 

Neon skończ bo mogę wymieniać dalej

TO JEST OPEN BETA SERWER i tyle. Mówiło ci to kilka osób na serwie to straszyłeś banem 

Zdjęcie WhatsApp 2025-02-02 o 00.22.41_b5ff1e27.jpg

ale co to znaczy ? Bo nie rozumiem Twojego dziwnego przekonania, wyjaśnij , opisz i dopiero wstawiaj jakieś screeny.  Mogłeś zrobić screena całej konwersacji... ahh... kolega jak Ty nie umie uszanować Administracji dlatego dla takich jak wy nie będzie nigdy miejsca na naszym serwerze. Przedszkole to nie ten adres, życzę powodzenia w zatruwaniu atmosfery komuś innemu.

questmu.gif

Opublikowano

No questy raczej nie sklaniaja do ich wykonywania. Chodzi głównie o questpointy, ktore za nie sie dostaje. W późniejszym etapie 1 czy 2 qpointy to jest jakis zart za za questa. Przyklad wymyslony zabij 1200 blue golemow dostaniesz 8pktow stat i 2 qpointy. A ja na inwazji zabije 5 goldow, za ktore mam 50 qpointow. Ale i tak zaprszam, bo mi pasuje serwer :).

Opublikowano (edytowane)

Neon skończ i tyle.  skończyć. Nie będę już wchodził w dyskusje z Tobą. 

Edytowane przez gnypugry