Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mnie:

Cześć!

Nazywam się Kinga i oferuję swoją pomoc w zakresie tworzenia oraz obsługi forów internetowych. Mam wieloletnie doświadczenie w tej dziedzinie – zajmuję się tym już od kilku lat, głównie na zasadzie poleceń od znajomych i ich kontaktów. Teraz postanowiłam wyjść z moją ofertą do szerszego grona odbiorców.

Specjalizuję się w tworzeniu forów pod różne platformy, w szczególności związane z grami, takimi jak Metin czy sieci CS:GO. W przeszłości realizowałam kilka projektów tego typu, które niestety nie są już aktywne, dlatego nie mam możliwości zaprezentowania ich jako portfolio. Mam jednak nadzieję, że moje doświadczenie oraz profesjonalne podejście będą dla Was wystarczającą gwarancją jakości.

Do tej pory pracowałam przede wszystkim na silnikach IPB oraz IPS, ale z innymi systemami również sobie poradzę – wystarczy krótka chwila na zapoznanie się z nimi.

Dodatkowo mogę zaoferować pomoc w zakresie promocji – w przeszłości prowadziłam aktywnie kanał na YouTube, gdzie moje materiały były pozytywnie odbierane. Mogę więc przygotować niewielką kampanię reklamową, która pomoże wypromować Wasz serwer.

Zapraszam do kontaktu – chętnie odpowiem na wszystkie pytania i omówię szczegóły współpracy!

Oferuje:

• Kilkuletnie doświadczenie,
  • Zaangażowanie i profesjonalne podejście,
  • Instalacje forum na dostarczonym silniku,
  • Konfiguracja forum,
  • Zabezpieczenie forum,
  • Instalacja potrzebnych pluginów (jeżeli jakiś nie będzie Ci odpowiadać to bez problemu go usunę),
  • Stworzenie potrzebnych działów i ich dostosowanie,
  • Stworzenie rang i nadanie im uprawnień,
  • Edycja stylu, wtyczek i aplikacji,
  • W przyszłości zakodowanie stylu (aktualnie niedostępna oferta, ponieważ chcę, żeby szablon był przynajmniej w 90% funkcjonalny),
  • Opiekę nad forum jako Administrator Forum (do dogadania).
  • Gotowe regulaminy i tablele kar mojego autorstwa,
  • Łatwy i szybki kontakt.

Projekty:

Na przestrzeni lat współpracowałam przy tworzeniu i obsłudze wielu forów internetowych. Było ich naprawdę sporo, więc nie jestem w stanie wypisać wszystkich. Jeśli o którymś zapomniałam, z góry przepraszam. Oto niektóre z realizowanych przeze mnie projektów:

• Glador-MT2 – projekt od DarkSince (współpraca zakończona),
  • DiamondMT2 – projekt od Perserga (współpraca od 2019 roku),
  • Cortium – projekt od Perserga,
  • Mexilia – projekt od Perserga,
  • ManderiaMT2 – projekt od Krzysztofa i mnie,
  • Pandora-MT2 – projekt od Krzysztofa (współpraca od 2020 roku),
  • CaracasMT2 – współpraca zakończona,
  • Alnoria – współpraca zakończona,
  • Tiveria2 – współpraca zakończona,
  • Lestia – współpraca zakończona,
  • KotletMT2 – projekt od Muchomora (współpraca zakończona),
  • 4Death – projekt od Readeona (współpraca zakończona),
  • ConcordiaMT2 – projekt od Paradise (współpraca zakończona),
  • iMetin – współpraca zakończona,
  • Zythos (Offline) – projekt od Sallios (współpraca od kwietnia 2022 roku).

Lista ta nie jest kompletna – wiele projektów mogłam pominąć, ponieważ po prostu nie jestem w stanie przypomnieć sobie wszystkich.

Warto również podkreślić, że w ramach współpracy nie zawsze miałam oficjalną rangę na danym forum. Co więcej, chętnie udzielałam pomocy nawet konkurencyjnym projektom, jeśli miały taką potrzebę.

Informacje o współpracy oraz cennik usług:

Od razu chciałabym zaznaczyć, że nie wykonuję zleceń za darmo ani na zasadzie "zapłacę, jak serwer wystartuje". W takich przypadkach nie mam żadnej gwarancji, że projekt w ogóle zostanie ukończony, dlatego unikam takiego modelu współpracy.

Cennik usług:

• Wykonanie forum: 150 zł,
  • Naprawa błędów, które nie wynikają z mojej winy: 30 zł,
  • Przejęcie forum po innym Administratorze: Cena ustalana indywidualnie,
  • Opieka nad forum jako Administrator Forum: 100 zł / 31 dni,
  • Zapowiedź serwera: 50 zł,
  • Cena za jeden film promocyjny: 30 zł.

Dodatkowo mogę zaoferować drobną reklamę na YouTube – w przeszłości prowadziłam kanał, a moje materiały były dobrze odbierane, generując solidne liczby rejestracji z reflinków.

Stworzenie serwera Discord:

• W przypadku zakupu usługi postawienia forum, stworzenie serwera Discord jest gratis (z wyłączeniem serwerów międzynarodowych, gdzie dodatkowa opłata wynosi 100 zł).
  • Koszt stworzenia samego serwera Discord: od 100 zł do 200 zł, w zależności od wymagań klienta.

Płatności:

• Preferuję płatność z góry przed realizacją zlecenia.
  • Alternatywnie istnieje możliwość wpłaty 50% kwoty przed rozpoczęciem pracy, a pozostałych 50% po zakończeniu zlecenia.
  • Płatność możliwa za pomocą przelewu lub PayPal.

Dlaczego taka decyzja?
Zdarzały się sytuacje, w których realizowałam zlecenie bez wcześniejszej zaliczki, po czym klient nie odpowiadał, zostawiając mnie z gotowym projektem bez wynagrodzenia.

Kontakt:

W przypadku kontaktu przez prywatną wiadomość na forum proszę mieć na uwadze, że mogę przez kilka dni nie odwiedzać forum. Dlatego najlepiej skorzystać z podanych wyżej form kontaktu.

Niedawno wróciłam, więc jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam do kontaktu. Z forum bardzo rzadko korzystam, więc nie preferuje pisania tutaj. 

image.png