Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Potrzebuję plugin który umożliwi mi zrobić tak że jak gracz A zabije gracza B to gracz B nie straci żadnego przedmiotu z ekwipunku poza tym którego wyznaczę w configu a gracz A dostanie ten przedmiot. W skrócie coś w stylu że gdy zabije gracza a na serwerze mam pieniądze to jego przedmioty zostaną w ekwipunku poza tymi coinami a ja dostanę za to te coiny. Dodam że chcę aby plugin działał na wersji 1.7.10 i mam na myśli przedmiot nie walutę z pluginu.

Edytowane przez ZWIERZU2001
Opublikowano

A co w sytuacji, gdy gracz nie ma tego przedmiotu? :x

To jest ukryta treść, proszę

Posprawdzaj te pluginy, jeżeli nie zadziałają, to wyszukaj w google "commands on-death spigot" czy coś w tym stylu.

Opublikowano
1 godzinę temu, bartek020202 napisał:

A co w sytuacji, gdy gracz nie ma tego przedmiotu? :x

Posprawdzaj te pluginy, jeżeli nie zadziałają, to wyszukaj w google "commands on-death spigot" czy coś w tym stylu.

W tedy chcę żeby nic nie wypadło to ma działać na takiej zasadzie że jeżeli gracze będą mieli walutę w banku i zginą to nic nie stracą ale jeśli będą mieli ją w ekwipunku i zginą stracą te monety a gracz który go zabije dostanie je do ekwipunku lub zostaną wyrzucone na ziemię i ten kto zabił mógł je podnieść. Niestety nie mogę tego teraz sprawdzić bo nie mam dostępu do komputera gdy będę miał sprawdzę to.