Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana właściciela MPCforum - ogłoszenie oraz plany.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powodzenia, chociaż będzie ciężko na nowo przywrócić aktywność jaka była lata temu chociażby przez to, że fora już są mniej popularne i ludzie zazwyczaj siedzą na dc, a co do samego metina gra mniej osób niż te lata temu więc wątpię aby wróciły czasy gdzie w temacie z prezentacją serwera potrafiło siedzieć 500 osób w ciągu jednej chwili, ale może odpowiednia reklama i odpowiednia zachęta zachęci do powrotu użytkowników lub nowych do założenia konta 🙂

Opublikowano
26 minut temu, Perserga-Metin2 napisał:

Powodzenia, chociaż będzie ciężko na nowo przywrócić aktywność jaka była lata temu chociażby przez to, że fora już są mniej popularne i ludzie zazwyczaj siedzą na dc, a co do samego metina gra mniej osób niż te lata temu więc wątpię aby wróciły czasy gdzie w temacie z prezentacją serwera potrafiło siedzieć 500 osób w ciągu jednej chwili, ale może odpowiednia reklama i odpowiednia zachęta zachęci do powrotu użytkowników lub nowych do założenia konta 🙂

To nie te czasy abyśmy mieli plan opierać to forum tylko o metin2. Mamy sporo pomysłów i kilka kontaktów, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Chociażby przez historię tego forum, myślę, że warto spróbować. 

Creative i Marchwj lubią to
Opublikowano (edytowane)

MPCforum to coś więcej niż forum metinowe, na prawdę czekałem na ten dzień aż w końcu ktoś się porządnie za to wezmie a gdy wleciały reklamy to straciłem nadzieję... W takim razie czekamy na rozwój wydarzeń, brakuje porządnego Polskiego forum na którym znajdziemy również wszystko co związane z metinem oraz tworzeniem serwerów. 

Bajka ❤️ 

Pytanie : Dodalibyście możliwość jednorazowej zmiany nazwy? wiele osób (w tym ja) posiada nazwę/konto jeszcze z dawnych lat a nie ukrywam, troche mi wstyd obecnie działać pod tym nickiem. 

Edytowane przez AceGraphic
Opublikowano

Byłem zawiedziony jak poszybował los tego forum, teraz jestem zaskoczony co się stało. Oby tak było! 

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT

Wersja gry: 1.15.2-1.16.X - IP: MineAdventure.PL 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

Opublikowano

Tylko nie rób faworyzacji i będzie ok.

Szkoda że zbieram na mieszkanie bo bym przebił ofertę cenową 😅

Silence lubi to

Just a keyboard and some caffeine, making things work.

Opublikowano

Myślę, że forum na pewno odżyje, gdy przejmuje go dinozaur, który jest tutaj od początku, kiedy to forum "powstało" czyt. wpadły prywatne serwery metin'a 😉

@Lukazuki też jest poukładanym gościem.

Myślałem nad zakupem właśnie dzisiaj, bo mam pewne plany, ale ubiegłeś mój pomysł 😄 

Ważne, by nie zasrać forum reklamami typu leya2 czy innymi syfami, które co chwile ruszają po raz enty

Propsy

bwt. @Hooltras odezwe się ma priv

Hooltras lubi to

ban.gif

Opublikowano

Elegancko Karol, głowę do interesów masz więc wszystko będzie lepiej i wierzę że forum ożyje.

Lil-Full-Size450x180.gif

Opublikowano

Pamiętam 2010r  jak siedziałem na forum a była katastrofa w Sm, pamiętam serwery minecraft,metin2 od Mpcforun. To jest legenda i moje dzieciństwo na tym forum 

za wysoka sygnatura