Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana właściciela MPCforum - ogłoszenie oraz plany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh boy, świetna wiadomość! Z chęcią dołożę cegiełkę do odbudowy działu cs’a. Czekam na rekrutację 😁

NU94p9A.gif

Wracam..

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Już x lat temu siedziało sie na MPC, kiedyś te fora miały ogromny sens, wiele ciekawych ludzi sie poznało i czas się spędzało. Ciekawe jak wyjdzie...

Więc, życzę powodzenia. 

Opublikowano
W dniu 15.04.2025 o 18:10, sk8erace1 napisał:

Kurcze, nie będzie po prostu bezpieczniej i mordernistyczniej zmienić silnik chociażby na Discourse? Jeśli masz zaplecze techniczne to zrobisz to w jeden dzień i nie zaburzysz infrastruktury forum. Discourse posiada swój program do migracji. Jeszcze jest Flarum, ale to forum chyba jest za duże na niego no i nie ma oficjalnego programu do migracji.

Powiem tobie ze mnie zaciekawiłeś. Dla zabawy zobaczę co mi wyjdzie z tym Discourse

Creative i sk8erace1 lubią to
Opublikowano

Powrotu to się nie spodziewałem, aż musiałem passy odkopać żeby się tu zalogować xD Szczerze życzę powrotu nawet do stałych kilkuset online, będę kibicować. @Hooltrasnie odpuszczajcie zbyt szybko.

Creative lubi to

Zakaz linków wychodzących poza MPC oraz reklam serwerów //  NIE MA SPRAWY MORDO

Opublikowano

Planujecie powrócić do tematyki cheatów, botów i innych wspomagaczy? To forum dzięki temu tętniło życiem lata temu a po zmianie polityki na help deski i advertising nowych serverów do gier zaczęło się staczać. Wydaje mi się że czasy w których powszechne były problemy z bugami w grach itp się skończyły a oszustwa w grach z mody nie wyjdą raczej nigdy.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Życzę powodzenia, dużo lat tutaj spędziłem i byłem świadkiem lat świetności tego forum. Trzymam kciuki

W dniu 15.04.2025 o 17:50, Lukazuki napisał:

dodam do listy dalszych zmian

Bardzo bym się cieszył tą zmianą ngl, ten nick który mam był bardzo młody w tamtych latach haha.

Opublikowano

Wow :D Wyskoczyła mi reklama na FB i odkopałem passy. Sentymentalne forum z dziecinstwa z czasow MT2, CS, MC, ale jaja.

Czlowiek sie tu udzielał z 14 lat temu mając właśnie kilkanaście lat - I podejrzewam że to był średni wiek społeczności tutaj wtedy 😉

Będę co jakiś czas zaglądał, czasu nie ma teraz tyle co kiedyś ale fajnie spojrzeć. Pamiętam tu było najlepsze źródło wszelakich serwerów albo "cheatow" do gier 😇

Powodzonka!

Makaroni. lubi to
Opublikowano (edytowane)

Reedycja kilku działów i kategorii, reklama która jak widać, że już działa i myślę że forum powoli wróci do żywych. Bardzo dobrze bo to w zasadzie jedyne polskie forum z taką ilością użytkowników. Przy dobrych wiatrach daje pół roku i  z emeryta wróci nastolatek 😊 

Edytowane przez KOZACZEK1234
ForSqwer lubi to

728x90 Fast animation.gif

Opublikowano
21 minut temu, Sebcioo28 napisał:

Będzie odświeżony dział Tibia

Tak, większość działów będzie odświeżone. Jest specjalny temat o tym, więc zachęcamy do sugerowania działów i zmian 🙂 

Opublikowano

nie no badzmy szczerzy, te forum aktualnie to ma potencjal tylko na reklamowanie serwerow mt2 (chociaz i tak uwazam ze youtuberzy i discordy odwalaja lepsza robote niz takie forum) wiec nic dziwnego ze to idzie w te strone xD i jeszcze wykupienie forum przez jednego z wiekszych polskich devow mt2 to wiadomo jaki jest cel. ja tam nie wierze ze to pojdzie dalej niz wyciskanie ostatniego potencjalu tego forum na rzecz mt2, ale wolalbym byc milo zaskoczony (nie zeby mnie to jakkolwiek dzis interesowalo)

co do pkt. 4 to wracacie na ipb 3-3.5 bo zadna inna zmiana szaty graficznej nie ma sensu, pozdrawiam

­

Opublikowano
W dniu 15.04.2025 o 19:21, Perserga-Metin2 napisał:

Powodzenia, chociaż będzie ciężko na nowo przywrócić aktywność jaka była lata temu chociażby przez to, że fora już są mniej popularne i ludzie zazwyczaj siedzą na dc, a co do samego metina gra mniej osób niż te lata temu więc wątpię aby wróciły czasy gdzie w temacie z prezentacją serwera potrafiło siedzieć 500 osób w ciągu jednej chwili, ale może odpowiednia reklama i odpowiednia zachęta zachęci do powrotu użytkowników lub nowych do założenia konta 🙂

jak robisz gowno serwer to tak jest

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Dushi ™ napisał:

jak robisz gowno serwer to tak jest

super, że oznaczyłeś moją wiadomość i nie napisałeś nic co by odpowiadało na moją treść, marna prowokacja 😄 Nie trudź się nad odpisaniem, bo to już będzie spam, a po co spamować w takim temacie

Edytowane przez Perserga-Metin2
Opublikowano

O proszę witam Pana Hoola, lata mnie tu nie było fajne czasy, nostalgia przypomniały mi się czasy gdzie większość wolnego czasu w dzieciństwie tutaj się przesiadywało, pisało poradniki czy też dyskutując innymi użytkownikami tego forum, teraz czas IA To pewnie spore uproszczenie do jakiejś grafiki zawsze za limit like, jakiś grafik robił sygnature i avatar xd czy tez do pisana poradników, ale fajnie że działacie, może troszkę ożywicie i wrócą starzy jak i nowi. Pozdrawiam. 

Hooltras lubi to
Opublikowano
7 minut temu, GordOnix ;) napisał:

O proszę witam Pana Hoola, lata mnie tu nie było fajne czasy, nostalgia przypomniały mi się czasy gdzie większość wolnego czasu w dzieciństwie tutaj się przesiadywało, pisało poradniki czy też dyskutując innymi użytkownikami tego forum, teraz czas IA To pewnie spore uproszczenie do jakiejś grafiki zawsze za limit like, jakiś grafik robił sygnature i avatar xd czy tez do pisana poradników, ale fajnie że działacie, może troszkę ożywicie i wrócą starzy jak i nowi. Pozdrawiam. 

cześć GordOnix 🙂 Miło Cię tutaj widzieć. Liczę na Twoja ponowną aktywność i zaangażowanie 🥰

GordOnix ;) lubi to
Opublikowano

oby to wróciło na odpowiednie tory, kawał historii 

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

O cholera, co ja patrzę 😄 

To forum to niezła kapsuła czasu, ale i też dobrych wspomnień i doświadczeń, a powiedzieć, że nauczyłem się tutaj bardzo wiele, to jak nie powiedzieć nic. Takie fora na pewno ukształtowały nie jedną personę i w tym mnie 😉

Forum w swoim czasie się wykoleiło przez niewydarzone osoby i ich z góry skazane na porażkę projekty. Cieszę się i jednocześnie kibicuję, fajnie że ktoś ambitniejszy podejmie się rozwoju tego wspaniałego community. Impas tutaj trwał za długo... zdecydowanie.

Trzymam kciuki raz jeszcze i powodzenia! 🙂

Creative lubi to