Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

477366329_1172145764919270_6961939463239738453_n.png

Zapraszamy każdego na oficjalny start serwera EASY na którym dostępny będzie w pełni sprawny oraz zoptymalizowany system VOICE CHAT!

Data Startu : 09.05.2025 (Piątek) godzina 18:00

Strona Główna https://s2.csytmt2.pl/home

Fanpage https://www.facebook.com/Csytmt2

Discord : https://discord.gg/d2EfhDDKAQ

Oficjalna Prezentacja https://s2.csytmt2.pl/prezentacja/

1.webp

2.webp

3.webp

4.webp

5.webp

6.webp

Edytowane przez Silence
muchomor321, Hooltras i jamkes lubią to
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, patryk1x napisał:

usuńcie ten scam błętkitnego i muchomora (2 złodziei metinowych) proszę 

Jeżeli piszesz że jestem złodziejem to czekam tutaj na dowody którymi poprzesz swoje słowa, nigdy nikogo nie okradłem a sytuacja z True się wyjaśniła i to on oszukał ludzi. 

Jeżeli chodzi o Csyta to na Discordzie mnóstwo ludzi mnie zna, wiedzą jaki jestem i projekt wydamy tak czy siak dla nich oraz dla gildii ponieważ obiecałem że ich nie zawiodę. 

Pisanie że ktoś jest "złodziejem" to bardzo mocne oskarżenie dlatego czekam na dowody i dalej się wściekajcie bo robimy swoje i sie nie poddajemy a przy tym powoli robimy coraz lepsze liczby... 

PS. Chciałbym ci przypomnieć że na tym forum każdy ma prawo zaprezentować swój projekt i nie ma czegoś takiego jak "usuńcie im" bo tutaj ręka ręki nie myje jak na pewnym Discordzie. 

Edytowane przez Silence
Opublikowano

^ obaj jesteście złodziejami dlatego macie wszędzie zakaz, jako że mpc jest jakie jest to cieszcie się, ze pozwalaja sie wam jakkolwiek tu promować.
zreszta wyzej polecenia sa przez sama administracje co powinno skutkowac NATYCHMIASTOWYM WYJEBANIEM TEGO TEMATU, pozdro.

Opublikowano
4 minuty temu, bigbig napisał:

^ obaj jesteście złodziejami dlatego macie wszędzie zakaz, jako że mpc jest jakie jest to cieszcie się, ze pozwalaja sie wam jakkolwiek tu promować.
zreszta wyzej polecenia sa przez sama administracje co powinno skutkowac NATYCHMIASTOWYM WYJEBANIEM TEGO TEMATU, pozdro.

Czekam na dowody, plujecie jadem i oczerniacie kogoś bez twardych dowodów, to są zwykłe pomówienia i to wy powinniście być usuwani i musze cię zmartwić ale tylko na waszego Discorda nie mamy wstępu bo tam ręka ręke myje. 😉 

Opublikowano
10 minut temu, bigbig napisał:

Nigdzie nie mam zakazu i nigdy nie miałem nawet takiej łatki, mam duże zasięgi a mimo tego nie używam ich by promować Csyta bo jest to serwer Silence i nie chce być wiązany jako billboard albo jako główna reklama, serwer s1 stoi od roku cały czas aktywnie i każdy kto choć raz grał na csyt, wie że serwer jest dobry i ponownie wejdzie na s2.

Jeśli coś kradniemy, to tylko waszą uwagę i serca zadowolonych graczy.

Silence lubi to

Just a keyboard and some caffeine, making things work.

Opublikowano
9 minut temu, muchomor321 napisał:

Nigdzie nie mam zakazu i nigdy nie miałem nawet takiej łatki, mam duże zasięgi a mimo tego nie używam ich by promować Csyta bo jest to serwer Silence i nie chce być wiązany jako billboard albo jako główna reklama, serwer s1 stoi od roku cały czas aktywnie i każdy kto choć raz grał na csyt, wie że serwer jest dobry i ponownie wejdzie na s2.

Jeśli coś kradniemy, to tylko waszą uwagę i serca zadowolonych graczy.

oj miodek miodek

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, bigbig napisał:

Nie jestem z administracji, ale grałem na xlast od nich i przy obecnych gówno serwisach tu bawilismy sie spoko. Powiem więcej, nie było afer, serwer stał stabilnie i było co robić. 

Przy takiej awarii od sensuala czy innym gównie ich serwisy są grywalne, nigdy mi nic też nie ukradli i nie oszukali, także ja mogę serwis polecić ze spokojnym sumieniem. 

Edytowane przez jamkes
Silence lubi to
Opublikowano

Kocham ten server i nawet jak będę musiał czekać miesiąc to na nim zagram, bo to jest ostatni server na jakim będę grał ❤️ #kocham_csytmt2

Opublikowano (edytowane)

Olał poprzedni serwer gdy jeszcze byli gracze i zaczął robić następny, to taki skromniejszy co do ilości serwerów Hoog 😉 jeżeli ktoś szuka takiego ala klasycznego easy na dłużej to jest Pandora,Virtual tutaj nie ma sensu wbijać

Edytowane przez xMox
Opublikowano
W dniu 20.04.2025 o 23:12, bigbig napisał:

Witam! Jak kolega wyżej napisał. Oszuści i złodzieje. Zostałem zablokowany na każdy serwer, po czym mnie odblokował i znowu zablokował. A to dlaczego? A dlatego że na poprzedniej odsłonie mieli tak dobrego anty-cheata. Mianowicie podczas odpalonego clienta wpisując np. cheaty Metin2 wywalało clienta z informacją o podejrzanym ruchu. Jest to keylogger wgrany w cleinta, który widzi co piszecie na kompie w przeglądarce. Posiadam ss jak go Pan Silence chwali się że ma dostęp do kont bankowych, kont na FB z jakimis orgiami i wiele innych. Pożycza pieniądze od graczy ( oddaje je potem nie powiem że nie) ale sam fakt takiego poniżania się jest smutny. Nie polecam żadnego serwisu od tego Pana.

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Bum3k napisał:

Witam! Jak kolega wyżej napisał. Oszuści i złodzieje. Zostałem zablokowany na każdy serwer, po czym mnie odblokował i znowu zablokował. A to dlaczego? A dlatego że na poprzedniej odsłonie mieli tak dobrego anty-cheata. Mianowicie podczas odpalonego clienta wpisując np. cheaty Metin2 wywalało clienta z informacją o podejrzanym ruchu. Jest to keylogger wgrany w cleinta, który widzi co piszecie na kompie w przeglądarce. Posiadam ss jak go Pan Silence chwali się że ma dostęp do kont bankowych, kont na FB z jakimis orgiami i wiele innych. Pożycza pieniądze od graczy ( oddaje je potem nie powiem że nie) ale sam fakt takiego poniżania się jest smutny. Nie polecam żadnego serwisu od tego Pana.

W tym momencie sam się ośmieszyłeś, po pierwsze każdy zna zabezpieczenie o którym piszesz i to nie jest żaden keyloger tylko zabezpieczenie które wykrywa określone nazwy typu "HL Bot" i również te zabezpieczenie zostało opublikowane na forum @muchomor321 do ogólnego użytku.

Co do reszty, każdy kto był na Discordzie Xlasta doskonale zobaczył jakim jesteś oszustem i manipulatorem który przerabia moje wiadomości i wiesz co? masz problem a wiesz dlaczego?

Jeżeli piszesz że "CHWALE" się dostępem do kont bankowych, kont FB itd to pokaż tutaj te wiadomości ale w formie VIDEO + jak odświeżasz te wiadomości ALE JESTEM pewny że nie pokażesz a wiesz dlaczego? BO MUSIAŁBYM być kur*wa idiotom aby chwalić się czymś takim a co dopiero o tym pisać...

Gdybym miał dostępy do kont bankowych, do kont FB itd to stary, nie musiałbym stawiać żadnego serwera tak na prawdę. 

CZEKAM NA DOWODY w postaci tego VIDEO i wyrażam W 100% ZGODĘ na publikacje tych konkretnych wątków (o ile są) lecz tak jak mówię, masz pokazać rozmowę i odświeżyć przeglądarke i znowu pokazać czy te wiadomości są LUB MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ na PUBLICZNYM DISCORDZIE i PRZY ŚWIADKACH pokażemy nasze rozmowy.

NIE OKRADŁEM nikogo a tutaj dowód pomawiaczu jak pisałeś że ci kasy nie oddałem (mimo że troche sie już znamy) a poniżej DOWÓD.  (Mogę nagrać video) 

I NIE, NIE POŻYCZAM OD "GRACZY" TYLKO NIE DOSTAŁEM WTEDY PRZELEWU Z HOTPAY BO W WEEKENDY NIE DOCHODZĄ I W ZAMIAN ZA POMOC CHCIAŁEM ODDAĆ (JAK TEŻ ZROBIŁEM) + DORZUCIĆ GRATIS (CO TEŻ CHCIAŁEM ZROBIĆ, DOWÓD PONIŻEJ) ZA POMOC A MUSIAŁEM COŚ PILNIE OPŁACIĆ (i znaliśmy się wystarczająco długo a nie że pisze po NORMALNYCH graczach) 

NA SAM KONIEC... 

BANA MASZ I BĘDZIESZ MIAŁ BO WŁAŚNIE CHCIAŁEM SPRAWDZIĆ CZY ZNOWU ODJEBIESZ TO SAMO CO POPRZEDNIO CZYLI ZACZNIESZ MNIE POMAWIAĆ I PISAĆ BZDURY / HISTORYJKI I SIĘ NIE MYLIŁEM, DLA TAKICH LUDZI TUTAJ NIE MA MIEJSCA A PRZYPOMINAM, ŻE TO TY CIĄGLE PISZESZ O MNIE I O SERWERZE, TO TY CHCIAŁEŚ WRÓCIĆ I TO TY ZNOWU UDAWAŁEŚ KOGOŚ KIM JAK WIDAĆ NIE JESTEŚ, NIE DOSTANIESZ JUŻ ODE MNIE ATENCJI CZEŚĆ.

Screenshot_107.png

Screenshot_108.png

W dniu 21.04.2025 o 11:43, xMox napisał:

Olał poprzedni serwer gdy jeszcze byli gracze i zaczął robić następny, to taki skromniejszy co do ilości serwerów Hoog 😉 jeżeli ktoś szuka takiego ala klasycznego easy na dłużej to jest Pandora,Virtual tutaj nie ma sensu wbijać

Piszesz o Pandorze która musi co jakiś czas robić akademie aby gracze byli? tych akademii było wiecej niż ja mam serwerów na końcie a masz czelność wypowiadać sie na nasz temat. 

PS. Pierwsza odsłona Csyta stoi już ponad rok i dzięki niej zbudowaliśmy spore grono graczy którzy zawsze z nami są (a na samym starcie było ponad 1000 osób i większej połowie się ludziom bardzo serwer spodobał i nie mogą się s2 doczekać co widać na naszym Discordzie) i mimo iż pare osób gra na s1 to póki co nie zamierzamy robić akademii ze względu na s2 która jest robiona OD PODSTAW także nie mów mi o Hoogu w przypadku gdzie mamy 3 projekty w historii a ten człowiek stawia taką ilość w miesiącu...

I fajnie się mówi o nas bo obraliście sobie łatwy cel ale o swoich kolegach już tego nie powiecie którzy muszą zmieniać nicki i ukrywać się jak wydawają kolejne projekty nie? zwykły szary gracz nie wie jak jest na prawdę i nie zdaje sobie sprawy że połowa tych serwerów co startuje jest od tych samych osób których WY polecacie i tak stajecie za nimi, tak samo śmialiście się z Xlasta a stał dłuzej NIŻ COKOLWIEK innego startującego w tamtym okresie. 

Nie pozdrawiam i nic wasze gadanie nie zmieni, idziemy powoli do przodu ale jednak. 

57 minut temu, Bum3k napisał:

Jeszcze na sam koniec...

JAK TO JEST że piszesz o keylogerze a chcesz u nas grać na Csycie s2? 

Screenshot_109.png

Edytowane przez Silence
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Bum3k napisał:

Masz nawet za darmo kod tego, dodaj u siebie na hamachi "Keylogera". Masz i będziesz miał blacklistę za pomówienia jak to już było mówione na każdej edycji, tyle w temacie.

Masz blacklistę od grudnia 2024 roku i myślisz że wszedłbyś na s2? Lol nieźle.

A jak się nie znasz na kodzie, wklej ten kod do Chatgpt, jeżeli nie potrafisz Chatgpt, zrobię to za ciebie.

Nie wiem kto cie odbanował który GM na discord, ale z mojej blacklisty się nie wychodzi, będziesz ją miał nawet i za 5 lat.

chrome_7mEKn2Rjhb.png

Userinterface.cpp

#include <fstream>
#include <string>
#include <shellapi.h>
#include <regex>
#include <thread>
#include <chrono>
#include <windows.h>

std::vector<std::string> windowBlackList = {
	"cheats",
	"inject",
	"lalaker",
	"hlbot",
	"eterwizard",
	"etermgr",
	"m2bob",
	"netlimiter",
	"metin2mod",
	"wireshark",
	"unpack",
	"clicker",
	"debugger",
	"Wiersz polecenia",
	"ymir work",
	"stmod",
	"hlb0t",
	"metin2 bot",
	"m24pro"
};

static BOOL CALLBACK FindBlacklistWindow(HWND hWnd, LPARAM lparam)
{
	int length = GetWindowTextLength(hWnd);
	char* buffer = new char[length + 1];
	GetWindowTextA(hWnd, buffer, length + 1);
	std::string windowTitle(buffer);

if (IsWindowVisible(hWnd) && length != 0)
	{
		for (const auto& blacklisted : windowBlackList)
		{
			if (std::regex_search(windowTitle, std::regex(blacklisted, std::regex_constants::icase)))
			{
				std::ofstream textfile("protection.txt", std::ios::out | std::ios::app);
				textfile << "Ochrona : " << "Wykryto podejrzany ruch, gra została zamknięta." << std::endl;
				ShellExecuteA(NULL, "open", "protection.txt", NULL, NULL, SW_SHOWNORMAL);
				TerminateProcess(GetCurrentProcess(), 0);
				exit(0);
			}
		}
	}
	delete[] buffer;
	return TRUE;
}

void ScanForBlockedWindows()
{
	while(true)
	{
		EnumWindows(FindBlacklistWindow, NULL);
		std::this_thread::sleep_for(std::chrono::milliseconds(200));
	}
}

void Protection()
{
	CreateThread(NULL, NULL, LPTHREAD_START_ROUTINE(ScanForBlockedWindows), NULL, NULL, 0);
}

////////////////////////

Find:

int APIENTRY WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow)
{

Add after:

Protection();

Edytowane przez muchomor321
Silence lubi to

Opublikowano

Kazdy wie jak to jest z Wami 🙂 na xlasta wgrana niedokończona aktualizacja, po czym zebranie na dc i mówienie o otworzeniu css2. Każdy dobrze wiedzial że nie zarabia serwer na siebie to wymyśliłeś csyt2 S2. Nikt normalny tam nie będzie grał. Kolejny ściek jak hooga na miesiąc góra dwa. A muchomor to już chyba miał do czynienia z cbsp także uważajcie 😉 A dowody są w formie ss i każdy może zobaczyć że to orginalne ss. Nie do mnie tak pisałeś tylko do kolegi z csyt2 S1. Mam wszystkie rozmowy jego z Tobą bo mi wysyłał.

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, Bum3k napisał:

Kazdy wie jak to jest z Wami 🙂 na xlasta wgrana niedokończona aktualizacja, po czym zebranie na dc i mówienie o otworzeniu css2. Każdy dobrze wiedzial że nie zarabia serwer na siebie to wymyśliłeś csyt2 S2. Nikt normalny tam nie będzie grał. Kolejny ściek jak hooga na miesiąc góra dwa. A muchomor to już chyba miał do czynienia z cbsp także uważajcie 😉

Ty już się pogrążyłeś tym co napisałeś, każda twoja kolejna wiadomość i pomówienia to już raczej nie będa brane na poważnie, mało tego..

Piszesz że nikt normalny tam nie będzie grał po czym 2 dni temu jak dostałeś UB to chciałeś grać a nawet ładować w IS także typowa chorągiewka z ciebie a co do Xlasta, wspólnie ze WSZYSTKIMI graczami stwierdziliśmy że robimy to co mieliśmy robić od początku czyli Csyta S2 bo jest to coś w czym sie na prawde czujemy i coś co nam juz na s1 wyszło także powodzenia tam na serwerach Hooga a od naszych się odczep ponieważ nie jest tak jak napisałeś, S1 stoi już ponad ROK a Xlast stał pół roku przez co i tak był najdłuzej stojącym serwerem który startował w tamtym okresie przed nami lub po nas. 

PS. Gracze byli, są i będą bo jest całkowicie inaczej niż piszesz, teraz znowu walisz jakieś ściemy z "CBŚP" stary na prawdę zmień dilera i ode mnie już odpowiedzi tutaj nie otrzymasz.

PS. Z aktualizacją miałeś racje i to jedyne do czego się przyznaję, niestety aktualizacje pod serwery "newschool" niezbyt mi się podobają i nawet gracze przyznali że sam update nie był zły tylko jego poziom trudności dlatego właśnie jest OGROMNA różnica między Csytem a Xlastem i WŁAŚNIE dlatego wolę robić to co lubie najbardziej czyli projekty oldschool bo w nich czuje sie jak ryba w wodzie. 

PS. Tak tak "SS" kolegi bla bla, wpadłeś bo wiesz że "SS" się nie da sprawdzić i właśnie dlatego jesteś dla mnie zwykłym zerem, nawet wasz kolega (nicku nie podam) pisał mi że ma po prostu bekę z was bo siedzicie na Discordzie i przerabiacie wiadomości na moją niekorzyść także stary, wiedziałem to już jak zaczynaliście to robić. 

(Zdjęcie wiadomości poniżej, taką właśnie kreaturą jesteś że nawet twoi koledzy postanowili stanąć za mną)

Screenshot_115.png

Edytowane przez Silence
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bum3k napisał:

Kazdy wie jak to jest z Wami 🙂 na xlasta wgrana niedokończona aktualizacja, po czym zebranie na dc i mówienie o otworzeniu css2. Każdy dobrze wiedzial że nie zarabia serwer na siebie to wymyśliłeś csyt2 S2. Nikt normalny tam nie będzie grał. Kolejny ściek jak hooga na miesiąc góra dwa. A muchomor to już chyba miał do czynienia z cbsp także uważajcie 😉

Dlatego chciałeś wejść i znów zarabiać na allegro, tak cbsp, fbi, jestem drugim Silkroad 😂

A tak na poważnie, aktualizacje robił Silence i faktycznie według graczy była do dupy, to jedyna prawdziwa rzecz którą napisałeś, gratulacje ;d

Ale jak mam być szczery, nie wyglądała źle z mojego punktu widzenia, po prostu gracze to cienkie bolki i przeszkadzało im że jest za "trudno" - tak, gracze sie spłakali że aktualizacja była za trudna. Tylko że ja nie jestem od dawania opinii w tym temacie bo dla mnie Metin z samej gry powinien dawać frajdę z gry i maksowania postaci a nie płakaniu bo coś za długo dropie. Albo robisz serwery na lata albo na godziny, co to za frajda wyjścia aktualizacji w której przejdziesz ją w kilka godzin zamiast tygodni? Może nie z tych lat jestem, ale już se daruje gadanie na ten temat. Jakbym pisał prawdę że gracze nie potrafią grać to, no dlatego nie piszę, dobrze że Silence z wami rozmawia bo ja psychiki nie mam do tego 😄 To co się dzieje w tym metinie to inny poziom.

Edytowane przez muchomor321
Silence lubi to

Opublikowano
11 minut temu, Insigin napisał:

o siema @Bum3k, moze oddasz wkoncu kase ziomkowi za przepalenie ci plikow Cortiuma 

Jakich plików? Jak ja sam na terezno pracuje. Nie potrzebuję nikogo pomocy. Chyba mnie z kimś mylisz.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Bum3k napisał:

Jakich plików? Jak ja sam na terezno pracuje. Nie potrzebuję nikogo pomocy. Chyba mnie z kimś mylisz.

Tak tak, screeny sa mogę wypodrzucać jak skleroza jest 

Edytowane przez Insigin
Silence lubi to

Opublikowano

@Hooltras ty dalej tego nie widzisz, zjeby robią multikonta by pisać sobie polecenia (daty dołączenia się pokrywają XD). Jak tak ma działać to forum to przyszłości tu nie będzie.

Opublikowano
Teraz, bigbig napisał:

@Hooltras ty dalej tego nie widzisz, zjeby robią multikonta by pisać sobie polecenia (daty dołączenia się pokrywają XD). Jak tak ma działać to forum to przyszłości tu nie będzie.

Nie ingeruje w Wasze konflikty. 

Czy to znajomi, czy team, czy ich gracze polecają. Nie mam możliwości weryfikacji a dane, które udostępnia ipb nie wskazują na multi.