Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nowy rozdział forum to i chyba wypada się przywitać.. 😉

Mam na imię Karol. Powiedziałbym Wam coś więcej o sobie ale w sumie każdy mnie zna innego, więc ciężko aby to było jakkolwiek spójne i prawdziwe. Niestety około 16lat w branży metinowej i ponad 10 w biznesie a przy tym przerobienie setek ludzi współpracujących robi swoje. 

Jestem na MPC od 2010 roku a wcześniej przesiadywałem na koncie mojego pierwszego wspólnika Vide, więc można by powiedzieć, że prawie od początku 🙂 Zakończyłem przygodę z forum, przymusowo po banie od Makina a dzisiaj wracam już w nowej roli 🙂
Zajmuje się na co dzień.. hmm zarabianiem. Tak można to ująć najłatwiej. Organizuje, planuje i biznesowo "gram w saszki". 

Jak macie pytanka to śmiało. Pewnie, prawie na każde odpowiem. 

Creative, muchomor321 i MozYYY lubią to
Opublikowano

Czyli można powiedzieć, że odkupiłeś MPC forum będąc zbanowanym, a dzisiaj wracasz żeby zabrać Makinowi forum ... Też bym tak zrobił. 🤣

76561198169311417.png

Opublikowano
6 minut temu, Creative napisał:

Czyli można powiedzieć, że odkupiłeś MPC forum będąc zbanowanym, a dzisiaj wracasz żeby zabrać Makinowi forum ... Też bym tak zrobił. 🤣

Dokładnie w chwili odkupu, miałem perma na forum 🙂

Creative lubi to
Opublikowano
1 minutę temu, Hooltras napisał:

Dokładnie w chwili odkupu, miałem perma na forum 🙂

A to Ci dopiero historia - to tak jakbyś był w więzieniu, mógł wyjść za kaucją ale Ty masz w kieszeni kartę wyjścia z więzienia z Monopoly. Tak się robi interesy dzisiaj 😉

Hooltras lubi to

76561198169311417.png

Opublikowano (edytowane)

Powodzenia.  Odnośnie konta jak widać mi się udało odzyskać konto z 2008 roku 😊 przeleżało bezczynnie do 2025 😅 

Nadrabiam straty. Jestem dobrej myśli że będzie możliwość zmiany nicku, chyba nie tylko ja popełniłem ten błąd 😅

Edytowane przez KOZACZEK1234

728x90 Fast animation.gif