Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nowy rozdział forum to i chyba wypada się przywitać.. 😉

Mam na imię Karol. Powiedziałbym Wam coś więcej o sobie ale w sumie każdy mnie zna innego, więc ciężko aby to było jakkolwiek spójne i prawdziwe. Niestety około 16lat w branży metinowej i ponad 10 w biznesie a przy tym przerobienie setek ludzi współpracujących robi swoje. 

Jestem na MPC od 2010 roku a wcześniej przesiadywałem na koncie mojego pierwszego wspólnika Vide, więc można by powiedzieć, że prawie od początku 🙂 Zakończyłem przygodę z forum, przymusowo po banie od Makina a dzisiaj wracam już w nowej roli 🙂
Zajmuje się na co dzień.. hmm zarabianiem. Tak można to ująć najłatwiej. Organizuje, planuje i biznesowo "gram w saszki". 

Jak macie pytanka to śmiało. Pewnie, prawie na każde odpowiem. 

Creative, MozYYY, Matesh i 1 inny lubią to
Opublikowano

Czyli można powiedzieć, że odkupiłeś MPC forum będąc zbanowanym, a dzisiaj wracasz żeby zabrać Makinowi forum ... Też bym tak zrobił. 🤣

76561198169311417.png

Opublikowano
6 minut temu, Creative napisał:

Czyli można powiedzieć, że odkupiłeś MPC forum będąc zbanowanym, a dzisiaj wracasz żeby zabrać Makinowi forum ... Też bym tak zrobił. 🤣

Dokładnie w chwili odkupu, miałem perma na forum 🙂

Creative lubi to
Opublikowano
1 minutę temu, Hooltras napisał:

Dokładnie w chwili odkupu, miałem perma na forum 🙂

A to Ci dopiero historia - to tak jakbyś był w więzieniu, mógł wyjść za kaucją ale Ty masz w kieszeni kartę wyjścia z więzienia z Monopoly. Tak się robi interesy dzisiaj 😉

Hooltras lubi to

76561198169311417.png

Opublikowano (edytowane)

Powodzenia.  Odnośnie konta jak widać mi się udało odzyskać konto z 2008 roku 😊 przeleżało bezczynnie do 2025 😅 

Nadrabiam straty. Jestem dobrej myśli że będzie możliwość zmiany nicku, chyba nie tylko ja popełniłem ten błąd 😅

Edytowane przez KOZACZEK1234

728x90 Fast animation.gif

Opublikowano
12 godzin temu, Hooltras napisał:

Zakończyłem przygodę z forum, przymusowo po banie od Makina a dzisiaj wracam już w nowej roli 🙂

A za co banicja była?

Opublikowano

Siema, zawsze Cię miałem za gościa od szalonych inwestycji, temu też Cię z kopalnią krypto w Mongoli męczyłem, może pamiętasz.

Ten zakup to trochę tak, jak Musk Twittera 🤣

Ja rozumiem, że skoro byłem zbanowany w podobnym okresie co Ty, to też mogę się teraz starać już u Ciebie o unbana?

Swoją drogą za co wyłapałeś? Mi się dostało za to, że serwer do metka się konkurencji nie podobał, bo za dużo w temacie odpowiedzi miałem.

Makin temat osobiście wywalił, a mnie razem z nim, u Ciebie podobna przygoda?

W każdym razie gratuluje odwagi co do zakupu i myślę, że są szanse to odbudować.

Jednak mam jeszcze jedno pytanie na koniec, czy też będziesz stosował politykę taką jak Makin? Czytaj, stworzysz sobie tu towarzystwo wzajemnej adoracji i będziesz banował innych za to, że komuś z towarzystwa się ktoś nie podoba albo konkuruje z nim choćby na stopie serwerów do metka? Jeśli nie, to dasz radę obiecać, że nie będzie tutaj żadnej faworyzacji?

Opublikowano
7 godzin temu, Marchwj napisał:

A za co banicja była?

Za czasów świetności MPC postanowili banować część twórców mt2 a innych traktować gorzej niż drugą część co niestety mocno utrudniało nam publikacje. Podejmowaliśmy temat i zaznaczaliśmy, że to serce tego forum a jak będą się tak zachowywać to nikt tutaj nie będzie publikować ze znaczących graczy na rynku.. ale nie słuchali. 

Powstał lekki buncik i w temacie poświęconym właśnie temu tematowi dałem komentarz "grubemu odwala" co zakończyło sie permem od Makina.

10 minut temu, Matesh404 napisał:

Siema, zawsze Cię miałem za gościa od szalonych inwestycji, temu też Cię z kopalnią krypto w Mongoli męczyłem, może pamiętasz.

Ten zakup to trochę tak, jak Musk Twittera 🤣

Ja rozumiem, że skoro byłem zbanowany w podobnym okresie co Ty, to też mogę się teraz starać już u Ciebie o unbana?

Swoją drogą za co wyłapałeś? Mi się dostało za to, że serwer do metka się konkurencji nie podobał, bo za dużo w temacie odpowiedzi miałem.

Makin temat osobiście wywalił, a mnie razem z nim, u Ciebie podobna przygoda?

W każdym razie gratuluje odwagi co do zakupu i myślę, że są szanse to odbudować.

Jednak mam jeszcze jedno pytanie na koniec, czy też będziesz stosował politykę taką jak Makin? Czytaj, stworzysz sobie tu towarzystwo wzajemnej adoracji i będziesz banował innych za to, że komuś z towarzystwa się ktoś nie podoba albo konkuruje z nim choćby na stopie serwerów do metka? Jeśli nie, to dasz radę obiecać, że nie będzie tutaj żadnej faworyzacji?

Z kopalnią pamiętam 😄

Na PW uzyskasz ub. Co do faworyzacji to Ci co wspierali forum w tej fazie co jest teraz uzyskają benefity jeśli tylko uda się rozkręcić projekt do odpowiedniego poziomu. Więc, wystąpi faworyzacja ale nie po koleżeński a bardziej po zasługach dla forum jak "wstawało z kolan". Moje prywatne opinie i sympatie nie mają tutaj jakiegokolwiek znaczenia. 

Marchwj i Matesh lubią to
Opublikowano (edytowane)

Może jakoś ruszy to forum,chociaż metin i tak już upadł a liczby na innych subforach z innych gier nie były duże 😛 (poza minecraftem)

Btw. Chce zwrot naklejek w profilu ! 😄 ładne były te zlote i niebieskie

Edytowane przez Michios

sygna.png

Opublikowano
39 minut temu, Hooltras napisał:

Za czasów świetności MPC postanowili banować część twórców mt2 a innych traktować gorzej niż drugą część co niestety mocno utrudniało nam publikacje. Podejmowaliśmy temat i zaznaczaliśmy, że to serce tego forum a jak będą się tak zachowywać to nikt tutaj nie będzie publikować ze znaczących graczy na rynku.. ale nie słuchali. 

Powstał lekki buncik i w temacie poświęconym właśnie temu tematowi dałem komentarz "grubemu odwala" co zakończyło sie permem od Makina.

Z kopalnią pamiętam 😄

Na PW uzyskasz ub. Co do faworyzacji to Ci co wspierali forum w tej fazie co jest teraz uzyskają benefity jeśli tylko uda się rozkręcić projekt do odpowiedniego poziomu. Więc, wystąpi faworyzacja ale nie po koleżeński a bardziej po zasługach dla forum jak "wstawało z kolan". Moje prywatne opinie i sympatie nie mają tutaj jakiegokolwiek znaczenia. 

dzis troche wypilem od rana wiec moge gadac farmazony ale powoli zyskujesz w oczach, zawsze mialem cie za "Ego top" i ogólnie innego, ale wypowiedzi co raz lepsze, kto wie może ci w przyszłości wyjdzie to na plus ;X

Silence lubi to

Just a keyboard and some caffeine, making things work.

Opublikowano

Cześć @Hooltras pamiętam jeszcze czasy pierwszej odsłony Sami i na prawdę było super, sam projekt mega się wyróżniał na tle innych i było widać pomysł oraz zaangażowanie w tym temacie, obecnie miałem spore obawy co do samego MPC Forum ale wyszło że jesteś na prawdę spoko gościem i udowodniłeś że są ludzie w tych czasach którzy potrafią coś prowadzić po prostu BEZSTRONNIE i po swojemu..

Kontakt z tobą jest na bardzo wysokim poziomie i jak ktoś potrzebuje pomocy to faktycznie ją uzyskuje, tak było również i w moim przypadku dlatego super że forum coraz bardziej się rozwija i mam nadzieje że w końcu to wszystko wróci na właściwe tory dzięki twojej pomocy.