Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowość! Mpc Forum Na Youtubie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Z niezmierną radością mogę zakomunikować, że nasze forum rozpoczęło nową formę działalności specjalnie dla Was.

Możemy zobaczyć MPC na "naszejklasie". "facebooku", mamy wspaniały powstający nieustannie podcast.

A specjalnie od dziś, oficjalnie rusza projekt "Videorecenzje"

No tak, wszystko świetnie, ale co to w ogóle jest?

• Od pewnego czasu liczba gier mmo i fps, do których ułatwienia można znaleźć na Naszym forum ciągle rośnie, ale czy każdy zna te gry? No właśnie, nie każdy ma możliwość poznania wszystkich pozycji oferowanych na forum.
    Tu wkraczamy My, czyli zespół zajmujący się tym projektem. Naszym zadaniem jest w przyjemnej formie podać i pokazać Wam jak wyglądaja owe gry. Jakie są ich plusy i minusy, aby łatwiej znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. Dodatkowo grający mogą porównać swoje przemyślenia na temat gier.

To tak w skrócie o naszej pracy. Projekt jest dosyć świeżym pomysłem, ale myślimy, że z Waszą pomocą bez trudu sprawdzi się i będzie nową integralną, a co najważniejsze stałą częścią forum.

Pod tym adresem możecie znaleźć nasz kanał na YouTube, w którym można obejrzeć próbkę naszej pracy:

To jest ukryta treść, proszę

To co nas zaskoczyło to duża popularność naszego kanału, co znaczy, że jest zapotrzebowanie na takiego rodzaju serwis. Już po paru dniach od startu zaznaczyliśmy swoją obecność w YouTube'owych rankingach, co było dla nas szokiem. Uznaliśmy to za pomyślną wróżbę i specjalnie dla Was mamy zamiar rozwijać ten pomysł.

Aby gadania stało się zadość, wczoraj został utworzony nowy dział, nad którym wisiała mgiełka tajemnicy ze względu na hasło do niego. Mianowicie "Videorecenzje gier", w którym to pojawiają się informacje na temat najnowszych publikacji oraz plany na przyszłość.

To także dział, w którym czekam na wasze sugestie, opinie oraz wszystko, co będzie przydatne w tworzeniu projektu, który będzie ciekawy dla was.

To tyle jeśli chodzi o część czysto wprowadzającą. Teraz wszystko zależy od Was, My robimy przez Was i dla Was. Dlatego od Was zależy jak będzie wyglądać przyszłość videorecenzji i czy stworzymy coś wspaniałego.

Zespół Videorecenzji gier MPC Forum bierze się do pracy na 100%, a nawet i więcej ;)

Dla MPC Forum i dla Was mówił

Wasz Global Moderator,

Lord Makin ;)

barycz lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

"Zajebiste" :)

Mi się to bardzo podoba nawet z moim internetem postaram się obejrzeć wszystkie filmiki.. :D

Opublikowano

no niezle forum sie rozwija interesująco sie robi :P

Dajcie minusy <3

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł . Na yt2 oczywiście Sub poleci xD . Najlepsze w Polsce forum się rozwija B) . Oby tak dalej .

@EDIT Ale Rodi pojechał po metinie xD . No cóż jego zdanie :P

Opublikowano

Super... ;) Niedługo to mpc bedzie na bilbordach koło autostrad xD

Reklamy w kinach i radiach ;D

@top

Ładnie mpc się rozwija

Recenzja metka bezbłędna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...