Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200.000 Użytkowników !

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak sie podniecacie a 1/4 kont to moje multi acc =)

W tym momencie wysyłam zgłoszenie do [email protected].

Dziekujemy za skontaktowanie sie z TP CERT. To jest automatyczna odpowiedz potwierdzajaca otrzymanie Twojej wiadmosci przez TP CERT. Zgloszenie zostalo zarejestrowane pod numerem: [TP CERT #[nr wywalony przez kokosza]]. W dalszej korespondencji dotyczacej tej sprawy, prosimy o umieszczenie nadanego numeru zgloszenia (ciagu znakow) w temacie wiadomosci.
W przypadku, gdy zgloszenie incydentu nie zawiera danych niezbednych do jego rozpoznania, tj.: adresu IP zrodla incydentu, daty i dokladnego czasu wystapienia zdarzenia z uwzglednieniem strefy czasowej (wzgledem GMT), zarejestrowanych dowodow (logi, tresci wiadomosci wraz z pelnym naglowkiem), nie bedzie moglo byc rozpatrzone. Wiecej informacji na stronie www.tp.pl/cert/.

Pozdrawiamy,
Zespol TP CERT

Mam nadzieję, że to Cie czegoś nauczy.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to jest Abuse?

(ang. - nadużycie) - określenie oznaczające jakieś działanie niezgodne z prawem lub jego przeznaczeniem. W dziedzinie informatyki najczęściej mamy do czynienia z nadużyciem w sieci Internet, w postaci ataków hakerów, wysyłania spamu czy wirusów, lub innego niepożądanego działania.

2. - w firmach zajmujących się usługami internetowymi określeniem abuse oznacza się dział firmy odpowiedzialny za przyjmowanie, rozpatrywanie i załatwianie spraw związanych z nadużyciami w Sieci.

wujek google ma wszystko. ;))

Opublikowano

Zależy co odpiszą kokoszowi. ;) Ale myślę, że tak. xP

Na pewno dostanie telefon do właściciela łącza - rodziców. Dostanie upomnienie, jeśli sytuacja będzie się powtarzała to odetną go od sieci.

Opublikowano

KECUP DOSTANIE KARE NA KOMPUTER ^^ JUPI

Kiedy opijamy ?

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Hah, xavi to jest dobijający fakt :P

____

Ktoś się tu wzbogaca :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano
Mou i inni wyrabiają norme

Mou akurat wyrabia często ponad normę ;)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Czyli wychodzi po 5 postów na konto. Aktywne konto ma średnio 200 postów. Czyli co 40 konto jest/było aktywne. 5 000 aktywnych kont? To i tak nieźle

Opublikowano

Czyli wychodzi po 5 postów na konto. Aktywne konto ma średnio 200 postów. Czyli co 40 konto jest/było aktywne. 5 000 aktywnych kont? To i tak nieźle

Dobrze jest to odnieść do innych for z tej tematyki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...