Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200.000 Użytkowników !

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

Na naszym forum padł kolejny rekord! Chwilę temu milionowy post, teraz dwustu tysięczny użytkownik! Dziękujemy że jesteś z nami, Niech i moc będzie z Wami!

O to on

I pan D&G przejął mój pomysł na napisanie topica :)

top@ gz

Opublikowano

Nie prawda :<

Nikt nie zrobil wiecej acc niz ja (ponad 30 pewnie bedzie :>)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

:) no to idziemy w dobrym tempie :) A pan ktory sie zarejestrowal duzo wejsc bedzie mial :P i jeszcze link profilu w poscie global moderatora :P

to jest fart ;D

wolfsygna.png
Opublikowano

Nie prawda :<

Nikt nie zrobil wiecej acc niz ja (ponad 30 pewnie bedzie :>)

taaa... to Ty chyba nie znasz Kecupa ^^

Opublikowano

Gz ;] Niemal się obejrzymy a Forum będzie miało 500k użytkowników ;] i 1/3 to kecup ;p

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Zapomniałeś D%G o jeszcze jednym rekordzie, mianowicie 200 tysięczny użytkownik pobił pewnie rekord w odwiedzinach jako nowy user, ma ich ponad 65 a o 3 się zarejestrował. xD

btw. gz mpc!

Opublikowano

Najbardziej rozbrajają mnie ludzie którzy są tu od kilku(ba! góra od kilku) miesięcy i mówią ze forum się rozwija... coraz więcej metinczyków? czego tu gratulować, no chyba ze moda na tą grę przemija i teraz zaczną oblegać inne gry. Moderatorom życzę wytrwałości w zwalczaniu coraz to większej społeczności nie przestrzegającej regulaminu =o .

Opublikowano
taaa... to Ty chyba nie znasz Kecupa ^^

Nie znam, nie mam checi poznac, ale widzialem tylko jego 17. konto

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...