Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Gm Na Forum

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu 25 lipca swoją chwilę chwały ma nasz Rodimop. Działa aktywnie na kanele Youtube, ogarnia dział Single Player jest zaangażowany w projekt MPC Media Team, jednym słowem robi wszystko i jeszcze więcej. Postanowiliśmy go nagrodzić za jego pracę oraz wkład forum. Wiemy, że taka ranga motywuje do kolejnych działań i przede wszystkim nowych pomysłów. Także jak widzicie swoją ciężką pracą administracja forum nagradza swoich użytkowników. Jednak nie zanudzając, pogratulujmy mu i życzmy dalszych sukcesów ;-)

Administracja MPCForum.pl

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i ja muszę pogratulować, odwalasz kawał dobrej roboty, mimo stosunkowo krótkiego stażu. Jeszcze raz gratulacje, życzę powodzenia i wytrwałości przy tej jakże odpowiedzialnej funkcji.

Opublikowano

Gratulacje, choć ta ranga już tyle nie znaczy co kiedyś jak była nasza trójca tylko ;p. Znając to forum od zarodka wraz ludźmi którzy uczestniczyli bądź dalej to robią oraz z własnego stażu wiem że jeśli administracja daje komuś GM to ma szczególne zaufanie. ;)

2006-2010

Opublikowano

To było do przewidzenia . Powodzenia i gz :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość Mounthains
Opublikowano

Praca popłaca :)

Zgadzam się ;).

top@ Nie będę się rozpisywał. Chyba nikt nie chce czytać mojego referatu :D. Gratulacje ;)

Opublikowano

No no gratuluję pomidorku ;d

pamiętam że kiedyś miałeś moda potem kida i znów moda ;d

wszystko idzie ku dobremu;]

może nie długo otworzą się ku tobie drzwi do zielonej chwały? ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...