Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dozorca Otwieranie W V2?

Pr0Qwerty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy to jest groźne pisali na oficjalnym forum metka że takie coś jest karalne banem, czy oni tylko straszą? Chcę się wybrać jutro do v2 dobić 65 : / a jak wiadomo jutro zablokują wojny więc mam się bać i nie otwierać magazynu w V2? Czy to tylko taki pic i ściema.

PS. Jak oni mogą sprawdzić że ktoś otwierał magazyn w V2? O,o : >

Opublikowano

Myślę że robili sobie jaja, tylko po to aby inni nie mogli trochę zarobić poexpić. Bezproblemowo możesz Open Shop on V2.

aceboy2.png

Sygnatura wykonana przez Panią dudsonowa Pozdrawiam ;-*

Opublikowano

Zależy kto to napisał.Na pewno nie wierz plotkom

Ps. ni chu*a gm nie bedzie sprawdzal kazdej charce logow.lol(pozatym chyba tego nie da sie sprawdzić)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Wiesz nie znam sie ale to chyba admini tylko zobaczą i to duzo roboty policz se ile sob gra i to robi a ty bana dostaniesz nale szanse

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

wiecie ... GF jest dośc przebiegłe nie znasz dnia i godziny kiedy mogą urządzić Masowe banowanie - a oni wszystko co wpisujecie na czacie mogą sobie przeczytać ;p

Opublikowano

ja właśnie wyskoczyłem z v2 , jechałem na tym dość długo (o pojawienia się na forum) i nie dostałem bana cool.gifcool.gif

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Ostatnio w internecie pojawiły się opisy sposobu umożliwiającego skorzystanie z magazynu na dowolnej mapie. GF zostało poinformowane o tej metodzie i zakwalifikowało ją jako bug. W chwili obecnej dozwolone jest otwieranie IS w dowolnej lokalizacji, natomiast otwieranie magazynu będąc poza zasięgiem dozorcy jest niedozwolone.

Zespół Metin2PL nie będzie się bezpośrednio zajmował wyciąganiem konsekwencji wobec graczy wykorzystujących ten błąd gry. Jednak należy być świadomym tego, że nawet jednorazowe wykorzystanie tego błędu poza mapą na której znajduje się dozorca może spowodować nałożenie blokady ze strony GF (teraz, lub bezpośrednio po usunięciu błędu przez programistów).

Jednocześnie chcialibyśmy przypomnieć, że rozpowszechnianie bugów na oficjalnym forum gry, również może skończyć się blokadą konta w grze.

Podkreślone - czyli polski team nie będzie dawał banów.

Ale może dać GF. Tak jak np. za używanie bugu na SM.

Czyli jest mniej prawdopodobne, musieliby masowo banować tysiące kont - a tego nie zrobią tak jak nie zrobili z kupującymi z al*****.

Przeczytaj też nowości:

To jest ukryta treść, proszę

(...)

[bugfix] Gracze, którzy przebywają w Lochu Pająków (poziom 2) lub w Grocie Wygnańców, nie będą mogli wchodzić na Wojny Gildii. Po opuszczeniu tych map, możliwość wejścia na Wojnę powróci.

(...)

Ja jakbym nie mógł robić wojny to bym używał komendy na magazyn (tak w ogóle nie gram już w PL). Wolę mieć jakiś mały procent na bana niż wydawać dużo więcej na IS.

Chyba, że miałbym jakoś full wybonowane eq i mocną postać oraz itemki (ale to już bardziej bym był w grocie) to bym nie używał. A jakbym był w grocie to przecież można robić misje na kamienie tak więc nie ma sensu używać bugu.

Podsumowując (według mnie):

- dobra postać, dużo na IS i jesteś w grocie - nie używaj bugu,

- słabsza postać, mało na IS i jesteś w V2 - używaj.

No chyba, że jesteś w V2 i jesteś full IS ;)

__

Opublikowano

ja bym sie bał ;d jeżeli team potrafil sprawdzić kto wbijal skile z bugiem na kamienie i wybanować te osoby to żaden problem banować ludzi którzy użwywaja tego buga ;)

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...