Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Z Awp.

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm nie zgadzam sie z tym jak juz ogarniesz celowanie bez zooma to niema mocnych nawet od razu po zrespieniu sie a poza tym zawsze zostaje pistol ktory czesto ratuje tylek trzeba sie nauczyc zeby z bliskiej odleglosci nie probowac strzalu z awp dwa razy bo wtedy 99%ded zawsze awp jesli nie trafione to pistol nieodlaczny w grze z awp i z ktorego niestety tez trzeba nauczyc sie strzelac

Przecież z kilku metrów jak nie trafisz fast zooma / no zooma to już po Tobie. No, chyba że to jakiś nowy / słaby gracz.

Super poradnik, cały przeczytałem .

Ale tak czy siak - poradnik skilla nie da - on przyjdzie z czasem grania, tak samo jak większość rzeczy z tego poradnika ; d

Wszystko, o czym tutaj napisałem nauczyłem się w grze. Czytanie tego może nie nauczy kogoś grać, ale na pewno dobrze nakieruje.

jebać randomy, e?

mam nasrane w bani.com

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik wlasnie sciagam cs'a i wypróbuje poradnik oczywiscie ida +++

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

thevisa01.jpg

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...