Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down]Widoczne Hwangi Na Spol 2.0

Piciu713

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem wykasować moda z sieci. Nie będzie on dalej aktualizowany, oraz pozwalam sobię zamieścić zakaz rozpowszechniania go. Dzieci z CsYt2 zmusiły mnie do takiego kroku. A jeżeli będzie on dostępny, to tylko dla moich znajomych. Przykro mi, że to wy musicie cierpieć z tego powodu. Jeżeli dzieci nabiorą szacunku, możliwe że wydam kolejne wersje, a może nawet i na inne serwery.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

masz plusika

takich tutow na tym forum potrzebujemy :)

Nie zależy mi na rankingu + lub -

po prostu daj to co chcesz....

Opublikowano

Widzę podmieniony item_proto z chińskiego locale do polskiego i nazwy itemów spolszczone... ;x Jakbyś jeszcze wgrał poprawne tesktury hwangów... Ale plus leci za dobre chęci ^^

1280314365-U1.png

Opublikowano

Trochę te hwangi są bez sensu, ponieważ nie można ani zmienić bonów ani dodać kd. I tak trzeba ściągać clienta

2ii7jbm.png

Jeśli Ci pomogłem DAJ2nhzxnm.png

Opublikowano

@Doyyumhwaji nie umiem tego zrobić, a szkoda. Btw. nie jest to item_proto z chińskiego clienta, lecz dodane chińskie itemy, za które dziękuję hfaua, który zaczął ten projekt :)

@Blaszko nie musisz ściągać clienta, żeby zmieniać bonów lub wkładać KD. Jeżeli KD nie chcą wejśc użyj komendy "stone"

Opublikowano

Takich ludzi potrzebujemy na forum.

Już pisze do autora tematu : Poradniki do prywatnych serverów metin2 ( czy jakoś tak ^^ ) żeby przyczepił

Pozdrawiam

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@x3n0rix18 nie testowałem, ale możesz spróbować :) Wystarczy że zrobisz kopię zapasową starego locale_pl, i wkleisz moją

Opublikowano

A czy to nie rozpierdala neta jak pliki od hfaua?? (czy robiłeś je od początku czy przerobiłeś tamte)

Wiesz że jak włącze metina to po 5min loga i potem już nie idzie sie zalogować bo po nanosekundzie wywala błąd , i wszystkie zaistalowane programy też nie mogą np. firefox ...

Nie wiem czy to tylko u mnie ale wkurwiające to jak cholera co chwile resetować kompa trzeba ;<

Zaraz to sprawdze jak nie jebne edita przez 10min to znaczy ze sie jebie ;P

Działa dzieki!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

czemu na duli nie widac ? ehh nikt nie zrobi tego na ten serwer.... łap 5i+ ale znalzł by sie ktos co by zrobil na Du-Li

50% kiedy 100% już się nie mogę doczekać xD

Opublikowano

Na csyt2 nie widze hwangów...

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

No no przydatne

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

@UP może kiedyś, ew. poproszę hfaua o wykonanie :)

Ktośtam napisał, że nie widzi Hwangów na CsYt2. Jest to niemożliwe z tym modem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...