Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Mpcforum.Pl?

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękne słowa, przypomniałem sobie stare dobre czasy, jeszcze starsze niż to konto - nie, nie miałem innych, na początku sporo tu bywałem jako gość. Moje gratulacje Kokoszu ^^.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetnie ujęte.

Przykre jest to,że większość ludzi którzy się tu wypowiedzieli to 09'-10' ...

Pamiętam przełom 07',reaktywację forum,niestety to już nie ta sama ekipa co wtedy.

; ) Gratuluję 4 roku z nami.

Opublikowano

@UP

A czy 09/10 to są inni ludzie? Są jacyś gorsi?

@TOP

Pamiętam jak dziś. W Google wpisałem Speedhack Metin2. Przeszukuję neta, a tu MPCforum.pl. Wbijam. Jeszcze stara skórka. Speedhack na zasadzie launhera, nieustawialny. Spamowałem, żeby 10 postów było. Tak to było to, jest 10 postów. Ściągam, działa. Update metina, ja nie pamiętam passów do konta na mpc. Zakładam nowe, już Beowulf, piszę pytania typu jak ożywić konia. Jest 10 postów. Ściągam. Potem długa przerwa, około 2 miesiące, wchodzę na MPC. Forum się rozwinęło. Gram w Cabala, więc wchodzę. Ostatni post napisany 3 miechy temu. No nic, odpowiadam, już nie dla postów.. żeby pomóc. Dalej siedzę w metinie. Ups, ban za sh w metku (DuzyJohny - kiedyś Cię dopadnę). Koniec gry w Metina. Znowu Cabal, znowu mpc, trochę lepiej rozwinięte. Odpowiadam na tematy, reportuję spam, piszę posty. Zbieram kolejne warny, opanowałem się, przestałem spamować. Przerwa w okresie szkolnym. Składam aplikację na kida Cabal online. D&G odrzuca. Jestem zdenerwowany.. Po tygodniu ponawiam akcję, D&G nie zajrzał. Jest Kid-Mod. Zamykam spam w Cabalu, po tygodniu się nudzi, robię to z grzeczności dla administracji. Zbliża się koniec roku, zobaczymy. Być albo nie być. Tak, to jest to. Mam Moda. Zaczyna mi się to coraz bardziej podobać. Warnuję, banuję, zamykam. Ooo taak, to jest to. No i przyszedł dzień dzisiejszy.

To moja odpowiedź. Dziękuję administracji MPC za wszystko.

Gratuluję i życzę kolejnych 40 lat forum (czterdziestu, nie czterech)

Beowulf

Opublikowano

W sumie nie wiem jak dotarlem na to forum.Chyba najpierw na konkurencji bylem stalym bywalcem i slyszalem o konkurencyjnym forum MPC.

Wchodze na strone,jeszcze stara skórka.Zakladam konto,nick Lolkowaty.Potem zapomnialem hasla,email juz dawno skasowany...Zakladam 2 konto nick Qwaq.I jestem.

Na tym najlepszym w Polsce forum o cheatach i nie tylko :)

Życze żeby to forum dzialalo w swojej formie jeszcze bardzo bardzo dlugo.^^

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

MPCforum już stało się legendą na skale Polski i nie tylko. Świetny refresh. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@UP

A czy 09/10 to są inni ludzie? Są jacyś gorsi?

nie nie chodzi o to że "nowi" użytkownicy są gorsi, chodziło pewnie o to że nie znacie tak dobrze historii forum i nie możecie porównać tego co było kiedyś z tym co jest teraz mnie kiedyś nie było przez prawie rok i nie mogłem załapać tych zmian.

Opublikowano

@Lenart

dokładnie :)

rocznik 08, 09 ( o ile nie mieli starego acc ) nie pamięta wielu wesołych jak i przykrych spraw z histori forum :). Ciekawe czy jest tutaj ktoś jeszcze kto pamięta forum przed wielką reaktywacją :), albo czasy kiedy admini usuneli nam dział silkroad ;DD - oczywiście oprócz adimnistracji :P.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Za cztery lata to napewno bedzie , ok milion userów , ją mam przyjemność spędzać czas przed mpc od roku i wcale nie żałuje czasu poświęconego na pomoc , w tworzeniu czegoś oraz doradzeniu w wyborze ;) lecz niestety mpc ogarnęły tkzw dzieci neo , wyzywają niewinnych userów od hmm ;) lecz pamiętajcie wasza kultura osobistą świadczy o was , weźcie sobie ten post do serca i pomyślcie ile razy wzywałes etc. Kogoś bez przyczyny. I jak ta osoba pomagająca wszystkim w miarę możliwości jest traktowana ;)

Opublikowano

Za cztery lata to napewno bedzie , ok milion userów , ją mam przyjemność spędzać czas przed mpc od roku i wcale nie żałuje czasu poświęconego na pomoc , w tworzeniu czegoś oraz doradzeniu w wyborze ;) lecz niestety mpc ogarnęły tkzw dzieci neo , wyzywają niewinnych userów od hmm ;)lecz pamiętajcie wasza kultura osobistą świadczy o was , weźcie sobie ten post do serca i pomyślcie ile razy wzywałes etc. Kogoś bez przyczyny. I jak ta osoba pomagająca wszystkim w miarę możliwości jest traktowana ;)

Moze czas zastanowic sie nad soba oraz przeprosic naszego Global Moderatora Mounthainsa?

Jest to pytanie retoryczne, nie oczekuje wiec odpowiedzi.

@Top

Wszystkiego najlepszego, oraz zebysmy wytrwali nastepne 4 albo i 40 lat. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bardzo szybko zleciały te 4 lata. To samo będzie z następnymi, ale musimy wiedzieć jedno. Ten czas przetrwamy razem, tworzymy cały czas nową historię, rozwijamy się. Każdy ma szansę się zapisać w historii forum. Do dzieła, nie zapominajmy o idei forum, która czasem gdzieś Nam wszystkim umyka. ; -)

Opublikowano

Pamiętam jak tutaj trafiłem początek 08' wpisałem w google poprostu "hack warrock" i wyskoczyło mi mpc.

"Na mpcforum wbiłem dosłownie na chwilę.Chwilę potem zostałem na dłużej, no a teraz mówią do mnie Panie Administratorze."

Ciekawy cytat i myślę, że do wielu ludzi na tym forum pasuje idealnie :)

Co do tego 4 roku istnienia forum WIELKIE GRATULACJE!

Pozdrawiam Thtsn

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

UP

wziąłeś ten cytat z reklamy (zmieniłeś) :D

TOPIC

Gratulacje z okazji nadchodzących już czwartych urodzin MPC forum :)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

No tia ... ja hackow rowniez na przelomie 09/10 szukalem , zostalem na dluzej i teraz mowia do mnie , daj plusa to dam Ci 5* ^^ 2 acc zbanowane . zycze Wam wielu wspanialych lat , i zeby maszyne servera przesniesc na lepsza , bo niestety obecna nie wytrzymuje przy 4? nie wiem ilu , ale czasem mam bledy ze forum jest zbyt przeciazone i jest dosc duzo driver errorow . mam nadzieje ze zie tego pozbedziecie . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie ma co zawładneliśmy cheatami do gier w tym kraju. Wszyscy którzy pragną sobie pohackować przychodzą do nas...

A że atmosfera jest miła to zostają na dłuzej...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Dzięki nam, a właściwie wam, bo ja nie mam za wiele do gadania ;p w Polsce jest wreszcie porządne forum o cheatach smile.gif

kokosz znam miesięczny ruch strony z marca, zapewne teraz ta liczba wzrosłą o 10-20 % wink.gif

Nie zostaje nic, tylko pogratulować ;]

Pozdrawiam, Schitti.

Opublikowano

@ ty wyżej

Rejestracja wto, 27 lip 10

Co ty możesz o tym wiedzieć ? Jesteś nikim, być może są dobrzy w nabijaniu postów, natomiast ty w niczym nie jesteś dobry.

Są oni bardzo długo na forum i zrobili taką pracę której ty byś nawet przez wieczność nie zrobił, dziękuje.

Wyjdź.

Opublikowano

@ ty wyżej

Rejestracja wto, 27 lip 10

Co ty możesz o tym wiedzieć ? Jesteś nikim, być może są dobrzy w nabijaniu postów, natomiast ty w niczym nie jesteś dobry.

Są oni bardzo długo na forum i zrobili taką pracę której ty byś nawet przez wieczność nie zrobił, dziękuje.

Wyjdź.

Hmm ja na jego miejscu bym sie wkur*** bo yy tak jakby powiedzenie : Jesteś nikim.

A ty kim jesteś że sie tak wynosisz?

Mou i D&G włożyli duzo pracy to wiem. Ale nie przesadzaj.

Jako KidMod zachowaj poziom :D

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Użytkownikiem który jest na forum od dawna, wie o co tutaj chodzi i ma jakiś jasno obrany cel. Coś jeszcze?

a jak się czuję dig i mou hm o tym nie pomyślałeś?

Opublikowano

Tak.

Pomyślałem i dlatego napisałem że bardzo dużo zrobili na forum.

Oni już są od dawna na forum i wiele zrobili.

Jednak nie musisz sie znizać do ich poziomu. Bo on mi coś powiedział to ja też mu coś powiem. I mu mówisz że jest nikim.

Wiec odpowiedz kim ty jestes?

MPC forum ma i takich jak Mou i takich jak kecup. Nic z tym nie zrobisz.

Tyle Ode mnie. Dzięki...

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

oboje się zachowujcie... bo nic tym ani nie wskóracie anie nic to gadanie nie zmieni, każdy ma swoje poglądy, on myśli że są tylko w tym dobrzy, i to jego sprawa, ale fakt nie powinien tego mówić, a szczególnie ktoś kto nie wie co robili, za co dostali rangi...

Opublikowano

4 lata juz ? ;] Ja sie czuje szczerze jakby minely max 2 lata + przypomnialy mi sie pierwsze chwile na forum ;) Ahhh... Co prawda forum sie wielce rozwinelo ale pozwolcie ze oddam cytat z CoD2 ;)

"Walczylismy i zwyciezlismy. Teraz walczyc bedziemy, zwyciezac a nasza chwala pochlonie caly swiat" :D

@ MrJoggie

Ty Stranek ? ;) ciekawe czy to nie podpucha bo juz pod Kake ktos probowal sie podszyc ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...