Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyok [Dyskusja]

arko1x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no 1 chińczyk zanudzi się ale cóż wola chinolów :P Przez przypadek na DuLi zmieniłem średnie w zatrutym z 46 na 11 xD^^

Moje największe śr. w zatrutym to 56% i to na Zzyoku !! xD Wydałem na nie ok.500-600kk ;d

Opublikowano

długo już stoi ten serwer tak w ogóle ? ,, , , , , , ,, , , , , , , , , ,, , , , , , , , , , , , , , , , , ,, , , , , , , ,

Nie mam zielonego pojęcia. Sam na nim gram od tygodnia może ;p xD Więc Ci nie pomogę.

Pomogłem? Nie wahaj się, postaw +

ZZYOK -> Woj 82 Mental -> Narazie OFFLINE, bo server nie działa.

2 Dzień na forum a już 20% ;/ A to tylko przez jedną 'dyskujsję'

Naciśnij, pomożesz.

Opublikowano

heheh :) ja tam gram w tej chwili na ynlmt2 s1 :) chunjo :D. zapraszam, bo tylko ja w m1 jestem xD.

mm chętnie ale już będę ci 3 raz zadawał pytanie :(

Grasz z krzaczkami czy do moda to "wtentegowałaś" ^ ^

Opublikowano

heheh :) ja tam gram w tej chwili na ynlmt2 s1 :) chunjo :D. zapraszam, bo tylko ja w m1 jestem xD.

keiko daj link do spolszczenia... jestem kozak i wyciągnąłem kd z zatrutego a chciałem tylko jeden xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

pzdr. Powe

Opublikowano

a czy ja mówię że mam coś do tego spamu? Przynajmniej sie nie nudze :D

A tak wgle z jakiej krainy jesteście? bo dopiero co wbiłem tutaj?

shakirapg.jpg
Opublikowano

Tym i tym złotko :).

to jak byś mogła tak wrzucić na jakiś up plik serverinfo z tym serwem to będę wdzięczny bo ja tam w tym jestem zielony o_O

@edit

Jak chcesz możesz tu albo na priv

Opublikowano

a czy ja mówię że mam coś do tego spamu? Przynajmniej sie nie nudze :D

A tak wgle z jakiej krainy jesteście? bo dopiero co wbiłem tutaj?

miłego czytania 49 stron SpAmU xD

Opublikowano

Kochanie, a na s1 się zarejestrowałaś? I pobrałaś te spol co ja tu dałam linka? :D.

juz dziala... przez jakis czas byl blad laczenia i o to konkretnie mi chodzilo :P

Opublikowano

keiko możesz dać upa swojego serverinfa bo jak włączam spolszczenie do mi się metin minimalizuje i nie chce się odminimalizować ;/. (Ale to wkleić do metka z kamermodem? xD czy gdzie, bo ja jestem zielony mówiłem już o_O)

Opublikowano

keiko możesz dać upa swojego serverinfa bo jak włączam spolszczenie to mi się metin minimalizuje i nie chce się odminimalizować ;/. (Ale to wkleić do metka z kamermodem? xD czy gdzie, bo ja jestem zielony mówiłem już o_O)

Opublikowano

Ja normalnie przez spol odpalam metka. Nic z serverinfo nie robiłam. :P

@edit.

50 strona ! <3

nom ja wiem, że z serverinfo już nic nie robiłaś, to w takim razie masz normalnie metka 2010r. i wklejasz tam same spolszczenie i odpalasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...