Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyok [Dyskusja]

arko1x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Modek powinien cos zrobic ja tu nie bede spamowal bo warna kurde nie chce mam 90 % jak narazie wystarczy;p

A co do zzyoka niech go włonczom bo za duzo kolegow mam a kontaktow z nimi nie mam;p

rapmajster.png

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

A ja ci dam 5 x + lub - i 5;]

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serv ON logowanie OFF. Ciagle wyswietla "zostaniesz polaczony z serwerem" a nie "blad podczas..." wlacza logowanie i bedzie dzialac :P

Opublikowano

ja rozumiem wszystko ale po co udawać kogoś kim się nie jest .....

odgrywać kozaka przez neta....

A co do tematu zzyok ehhh nie raz nie dwa wywalali mnie z dt i nie raz nie dwa używali hackow na mnie i już jest parę serwerów które padło przez tego typu hacki :(

@ja mam cały czas błąd

Opublikowano

Modek powinien cos zrobic ja tu nie bede spamowal bo warna kurde nie chce mam 90 % jak narazie wystarczy;p

A co do zzyoka niech go włonczom bo za duzo kolegow mam a kontaktow z nimi nie mam;p

może włączą, nie zapowiada się na off serwera na zawsze

@juri

np diwang2 padł... mam nadzieję, że na zzyoku zrobią cos w porę

@dominix234

czy 1hk albo kh jak ja to pisze ((kick-hack to sobie skracam...)) jest taki śmieszny?

że coraz więcej osób przeciąża w ten sposób serwer...

Opublikowano

Elo ;d Mam dla was dobrą wiadomosc ;d zdesperowany postanowilem pobrac ich klienta ;d i odziwo - serwer dziala i ma sie dobrze ;d wklejcie ich patcha do chinskiego klienta i bedziecie mogli grac ;d <peace>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Elo ;d Mam dla was dobrą wiadomosc ;d zdesperowany postanowilem pobrac ich klienta ;d i odziwo - serwer dziala i ma sie dobrze ;d wklejcie ich patcha do chinskiego klienta i bedziecie mogli grac ;d <peace>

Czerwony Kapturek jest lepszy

Opublikowano

a tia... ja próbowałam na CN

ale sobie lauchera ściągne nowego ^^ i zobaczę... efekty dam na forum

@Kracha

możliwe ;/

na Diwnagu tego nie zrobili i się rozleciał... a dobry serwer był !

ja tam w imię zabawy mogę grać wśród krzaczków...

Opublikowano

@Kracha

możliwe ;/

na Diwnagu tego nie zrobili i się rozleciał... a dobry serwer był !

ja tam w imię zabawy mogę grać wśród krzaczków...

ja gralem prawie caly czas na chinolu, ale wątpie, żeby to coś dalo, chyba że zmienili ip

Opublikowano

Ten serwer jest najbardziej pojebany z jakich widzialem

Nie liczac Tradicy

xD

5 Minut On potem Off

a Mam w Dupie takie Gowniane Privy.

A tu tyle spamu ze SZOK.

Umieram :unsure:

Opublikowano

zaczynam raportowac jak ktos wznowi klotnie... to juz wkurza chyba z 5 stron by wyszlo spamu jak nie wiecej.... i tak w 6 godz wbiliscie ponad 20 stron :P (boje sie ile dokladnie stron spamu)

P.S dzis raczej serw bd off moze jutro rano bedzie on... trudno jakos dzien zlecial bez metka i na ogladaniu: blad podczas laczenia sie z serwerm...

DAJ PLUSA JEZELI SPODOBAL CI SIE MOJ POMYSL LUB POMOGLEM!!!!!!

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

Kapiszon...

Nie chcesz, nie graj :)

Serwer jest fajny, ale dzieci go rozwalają cheatami.... to Chińczycy próbują coś załatać, żeby nie było jak z diwangiem.

Z resztą nie zdarzają się takie cudeńka pierwszy raz... Zzyok już kilka razy znikał na kilka dni :)

a spam jest fajny :P lepszy był nasz spam, niż ciągłe

"ŻAAAL SERWER NIE DZIAŁA" jakieś 30 stron temu :)

@żeby nie było offtopicu.

serwer działa przez klienta 10 minut :P

ja dopiero jutro sprawdzę, czy działa :/

Ciao wszystkim :*

Opublikowano

zaczynam raportowac jak ktos wznowi klotnie... to juz wkurza chyba z 5 stron by wyszlo spamu jak nie wiecej.... i tak w 6 godz wbiliscie ponad 20 stron :P (boje sie ile dokladnie stron spamu)

P.S dzis raczej serw bd off moze jutro rano bedzie on... trudno jakos dzien zlecial bez metka i na ogladaniu: blad podczas laczenia sie z serwerm...

A sobie raportuje.. odwdzieczymy sie w grze ^^ i nikt Ci nie karze ani tu grac ani siedziec na tym wątku

Opublikowano

No ja jakoś mam ich klienta i sie zalogować nie moge... ;P i Oby nie zrobili tego żeby tylko chińczycy grali bo będę wkur... ;P

Opublikowano

No ja jakoś mam ich klienta i sie zalogować nie moge... ;P i Oby nie zrobili tego żeby tylko chińczycy grali bo będę wkur... ;P

to nie jest takie trudne, wystarczy ze zablokuje ip ktore im nie pasuje i si ju..

Opublikowano

dodam, że to najbardziej chamski sposób na załatwienie sprawy :( bo cierpią na tym normalni gracze :P

jakby nie mogli się postarać i banować cheaty :P jakoś na innych serwerach to się sprawdzało...

tylko większości Chińczyków się nie chce.

Opublikowano
-.- a moze chinole jebnia polakow w dupe -.- jesli PL by uzywało przeciw chinola np kicka to watpie zeby typa nie zbanowali
Opublikowano

@7uup

A co on może zrobić ;d. Parę osób rozmawia sobie i kłóci się z nudów (chociaż ja tu kłótni nie widziałem ^ ^). Moderatorów nie interesują pogawędki o jakimś privie ;].

Opublikowano

-.- a moze chinole jebnia polakow w dupe -.- jesli PL by uzywało przeciw chinola np kicka to watpie zeby typa nie zbanowali

Mylisz się, gadałem z jednym kolesiem z Chin. taki pro elo kox sura z Jinno. On mi powiedzial ze GM *czyli vip1* banuje tylko jak ktos przeciwko niemu uzyje hackow. Osobiscie gadalem z nim na QQ, ale powiedzial ze nie będzie calego serwera banował

Opublikowano

wolicie rodzaj spamu "kurrr mi serwer nie dziala" czy taki jaki my zastosowalysmy... troszke zalosni jestescie co niektorzy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...