Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyok [Dyskusja]

arko1x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wolicie rodzaj spamu "kurrr mi serwer nie dziala" czy taki jaki my zastosowalysmy... troszke zalosni jestescie co niektorzy...

Soly miszczu...

spadam bd jutro CU

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oj gangia, gangia jutro rano jak wbije to pewnie będziesz miała z 300 postów nabitych co? ;d Dopóki nie zaśniesz przed kompem to cały czas będziesz pisała i pisała xD

Opublikowano

O kur... 2h mnie nie było :D i tyle spamuuuu.. Ej, nu... niech prv działa no . xD

ooo jestes... :D SPaM? :D

Serv na statusie on...:P

Opublikowano

oj gangia, gangia jutro rano jak wbije to pewnie będziesz miała z 300 postów nabitych co? ;d Dopóki nie zaśniesz przed kompem to cały czas będziesz pisała i pisała xD

hmmm dzisiaj nabilam all posty które mam... no bez 7 :D

Opublikowano

Tak spam Skarbie :**

Hihihihihh:D. Oby był on no, bo nudno:(( xD

No właśnie keikoxD Oby był ;/ Bo tak to nudyy. Już mi się inne gry znudziły ;/

Pomogłem? Nie wahaj się, postaw +

ZZYOK -> Woj 82 Mental -> Narazie OFFLINE, bo server nie działa.

2 Dzień na forum a już 20% ;/ A to tylko przez jedną 'dyskujsję'

Naciśnij, pomożesz.

Opublikowano

O czym proponuuujesz?:D

No widzisz.. : >

proponuje.... nie fiem :D

O niczym

malolatek mnie wola obudzil sie biedaczek :)

potem moze bede :P

Opublikowano

A sobie raportuje.. odwdzieczymy sie w grze ^^ i nikt Ci nie karze ani tu grac ani siedziec na tym wątku

nie znasz nicku ^^

DAJ PLUSA JEZELI SPODOBAL CI SIE MOJ POMYSL LUB POMOGLEM!!!!!!

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

ych....

a ja Was zostawiam

bo ja w przeciwieństwie do niektórych śpię...

i mam ochotę także pewnym osobom "przyjechać"... ale sen koi nerwy.

pozdrawiam wszystkich spiętych, którzy narzekali na dzisiejszy spam -.-

bo tak się składa... że gracze z danego serwera mogą dyskutować w temacie o wszystkim :* nawet o pierdołach....

i nie kłócić mi się, podczas mojej nieobecności :*

mam nadzieję, że jak się jutro obudzę... xD będzie 50+ stron, liczę na was dziewczyny (keikoxD i gangia) i że serwer będzie ON, bez buga na yang, bez bugowanej atlantydy i bez problemów z logowaniem

Peace :*

Opublikowano

Ciekawe czym jest spowodowany ten off. mysle, ze to tylko konservacja, ale fajnie by bylo jakby wprowadzili eq na 110l-115-120lvl;). Mysle, ze wtedy stare wygi serva znow by wrocily do rywalizacji, wspolnych sporow itp./itd....

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

ych....

a ja Was zostawiam

bo ja w przeciwieństwie do niektórych śpię...

i mam ochotę także pewnym osobom "przyjechać"... ale sen koi nerwy.

pozdrawiam wszystkich spiętych, którzy narzekali na dzisiejszy spam -.-

bo tak się składa... że gracze z danego serwera mogą dyskutować w temacie o wszystkim :* nawet o pierdołach....

i nie kłócić mi się, podczas mojej nieobecności :*

mam nadzieję, że jak się jutro obudzę... xD będzie 50+ stron, liczę na was dziewczyny (keikoxD i gangia) i że serwer będzie ON, bez buga na yang, bez bugowanej atlantydy i bez problemów z logowaniem

Peace :*

wytyfy? jaki bug w atlantydzie jest? xD

Opublikowano

Ciekawe czym jest spowodowany ten off. mysle, ze to tylko konservacja, ale fajnie by bylo jakby wprowadzili eq na 110l-115-120lvl;). Mysle, ze wtedy stare wygi serva znow by wrocily do rywalizacji, wspolnych sporow itp./itd....

Dobrze mówisz :) eq na wyższe lvle niż 100 by się przydało ;) ja to lece spać xD Żegnam panie i panowie ;D ^^ Jutro mam nadzieje na cud ;D (działający serwer xD)

Opublikowano

długo już stoi ten serwer tak w ogóle ? ,, , , , , , ,, , , , , , , , , ,, , , , , , , , , , , , , , , , , ,, , , , , , , ,

Opublikowano

włączam się do dyskusji xD moim zdaniem server został zamknięty dla nas... Only Chinesse xD

hashahsa... kolego jak by było tylko dla chińczyków only to w każdym królestwie max 5 osób by grało...

Opublikowano

hashahsa... kolego jak by było tylko dla chińczyków only to w każdym królestwie max 5 osób by grało...

to wytłumacz mi kolego dlaczego serwer jest on na stacie ??? Dlaczego po krótkim zalogowaniu które mi się udało za pomocą zmiany IP proxy na chińskie widać puste miasta i tylko jeden chińczyk ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

pzdr. Powe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...