Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyok [Dyskusja]

arko1x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odam 2 postacie tam z bronami na 90lvl szamna 94lvl i woja 120lvl z hwangiem i tp pw za postac napl :)

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

kolego ranking :)

名次 角色名 等级 职业 国家

第1名 神女测试 120 猛将(男) ■■■ 汉武国 ■■■

第2名 征战灬红颜 120 神女(女) ■■■ 汉武国 ■■■

第3名 征战灬天下 120 猛将(男) ■■■ 汉武国 ■■■

第4名 神仙 120 修罗(男) ■■■ 秦皇国 ■■■

第5名 狂傲帅小黑 120 修罗(男) ■■■ 汉武国 ■■■

第6名 CarzyKing 120 修罗(男) ■■■ 盛唐国 ■■■

第7名 天下丨你哥 120 修罗(男) ■■■ 盛唐国 ■■■

第8名 懒羊羊 120 修罗(男) ■■■ 盛唐国 ■■■

第9名 征战灬爵爷 120 猛将(男) ■■■ 秦皇国 ■■■

第10名 波霸2010 120 神女(女) ■■■ 汉武国 ■■■

第11名 項項爵 120 修罗(女) ■■■ 盛唐国 ■■■

第12名 自居为哥 120 猛将(男) ■■■ 盛唐国 ■■■

第13名 陛VV陛 120 修罗(男) ■■■ 盛唐国 ■■■

第14名 枭雄 120 猛将(男) ■■■ 汉武国 ■■■

第15名 幸丨丶福 120 神女(女) ■■■ 秦皇国 ■■■

第16名 幸丶丨福 120 神女(男) ■■■ 秦皇国 ■■■

第17名 ORDYNATOR 120 修罗(男) ■■■ 汉武国 ■■■

第18名 我非英雄 120 猛将(男) ■■■ 秦皇国 ■■■

第19名 天下 120 猛将(男) ■■■ 秦皇国 ■■■

第20名 薇猪猪 120 猛将(男) ■■■ 秦皇国 ■■■

第21名 DeeDe 120 猛将(男) ■■■ 秦皇国 ■■■

第22名 低调 120 猛将(男) ■■■ 汉武国 ■■■

第23名 90后 120 神女(女) ■■■ 盛唐国 ■■■

第24名 90丶后 120 神女(女) ■■■ 汉武国 ■■■

第25名 90丨后 120 刺客(女) ■■■ 盛唐国 ■■■

第26名 小王 120 神女(男) ■■■ 汉武国 ■■■

第27名 Dexter 120 修罗(男) ■■■ 秦皇国 ■■■

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

grałem przed chwila w m1 bylem moja gildia MPCFORUM

Opublikowano
Na każdym privie teraz tak jest tylko nie na polskich ale na pl to tylko exp:x5 drop:x15 yang:x30 i co to za zabawa xD a teraz na każdym privie chińskim są nEo KidY xD niestety czy ten czy inny priv diwang był ok do czasu gdy nie wyszedł DMG hack i 1ht i zamkneli serwer 4 ever i trzeba się postarać żeby z ZZYOK niebyło tego samego tylko jak to zrobić xD

Mam Pomysł nie grajmy już w metina zagrajmy w Aiona nie tam też są nEo Kiddy !! xD

Na pewno nie jest ich zbyt dużo w Aionie. Nie wiem czy takie dzieci chciałyby grać w tak zaawansowaną i rozbudowaną grę jaką jest AION. Przypominaj, że obecnie jest to najlepsza gra MMORPG na świecie :P Abonament kosztuje 12,99 EURO / miesiąc. Zresztą nawet jeśli są to szacuję, że ok 5-10% :)

@topic

Szczerze? Nie wiem co wy takiego w tym zzyoku widzicie. Pewnie, że jest fajny, ale mnie osobiście nie przekonuje bardziej od wielu innych privów :) Ale to tylko moja opinia.

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

Serwer On Zbugowane jak narazie:

-DT

-Niebiescy M1

Chce ktoś się zamienić ząbki +8 za toporek +7+8 ???

wwgh.png

Opublikowano

Na pewno nie jest ich zbyt dużo w Aionie. Nie wiem czy takie dzieci chciałyby grać w tak zaawansowaną i rozbudowaną grę jaką jest AION. Przypominaj, że obecnie jest to najlepsza gra MMORPG na świecie :P Abonament kosztuje 12,99 EURO / miesiąc. Zresztą nawet jeśli są to szacuję, że ok 5-10% :)

@topic

Szczerze? Nie wiem co wy takiego w tym zzyoku widzicie. Pewnie, że jest fajny, ale mnie osobiście nie przekonuje bardziej od wielu innych privów :) Ale to tylko moja opinia.

Dzieci nEo są w Aionie bo sam w to gram :) nawet na wykupionym abonamencie(tak wiem że są bo mam wykupiony) i nEo Kid'ów jest tam z 40%

wwgh.png

Opublikowano

Wiesz co my widzimy w zzyok?, to, ze nie gramy tam dzien, dwa, lecz niektorzy ponad 3-4 tygodnie. Server stoi, postacie sie ma prawie wyrobione do perfekcji i co tu duzo gadac...

Ps. Tych wojow co maja 120lv. zapraszam do m1 chunjo na pvp, tez jestem wojem, zeby sie nie wykrecac;*...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

Bru jaki masz nick :P

wwgh.png

Opublikowano

Maguuu, kazdego woja 120+ zapraszam do m1 chunjo na zabawe ze mna;)

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano

Ok, a teraz uzgodnijmy co oznacza określenie "neo kid" ?:)

Czy są to dzieci które chodzą wszędzie i pytają gdzie expić oraz kim grać? :P Ew. żebrzą kasę? xD

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

to ja do ciebie pisze xD pedo bear xD lol maguśś xD a nEo Kidy masz na na któreś stronie tematu xD screena

wwgh.png

Opublikowano

Zgadnijcie kto to xD

0806210215.jpg

Jak coś to moja postać do kasyy xD

wwgh.png

Opublikowano

Jakis low noob.

ps server off, jak zmienisz mape, albo sie wylogujesz, to juz nie wejdziesz do gry...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano
xD yhyyy looow noob heh :P logowanie off ;/

wwgh.png

Opublikowano

Znajac zycie, ten pan nawet jak ma taki lv. to jego eq obstawiam na stalke +9 i Smiercio +5, bo tacy to potrafia tylko lvl na 1hk wbic, nic wiecej -.-'

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...