Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2United Off?

xFeelingx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdanem ten temat nie ma sensu off to off wlączą go potem a Feelind nabija tylko posty w tym temacie -_-

nabija czy nie nabija nie twoj interes co robi, zabronisz mu pisac?

ps-posty są poto zeby je nabijać

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdanem ten temat nie ma sensu off to off wlączą go potem a Feelind nabija tylko posty w tym temacie -_-

widac ze okolo 10 lat masz..

mnie wali czy mam 1 post czy 100000 ;d

daggerpower.jpg>

806227316.png ^^

Opublikowano

Myslalem ze robia przerobki ze bedzie ciezej :D

Jak teraz na robienie syrka bedzie potrzeba tych krysztalow to ladnie sie bedzie zarabiac

reklama

Opublikowano

Myslalem ze robia przerobki ze bedzie ciezej :D

Jak teraz na robienie syrka bedzie potrzeba tych krysztalow to ladnie sie bedzie zarabiac

"Gram4Fun" masz jeszcze piece of crystal? jak server ruszy to mozesz mi selnąc:)

Opublikowano

Na Stronie w Download Jest Juz Ten Nowy Pather Czy Stary ??

Walendzik ten Piece of Crystal pewnie bedzie drogi w chuy wiec nie sellam ,a troche mam tego w depo hi hi :D

reklama

Opublikowano

Na Stronie w Download Jest Juz Ten Nowy Pather Czy Stary ??

Walendzik ten Piece of Crystal pewnie bedzie drogi w chuy wiec nie sellam ,a troche mam tego w depo hi hi :D

spoko

mam nadzieje ze bedzie dropil bo pykne sobie syrka na +9 , dobrze ze nie kupilem niebieskiej perly i nie robile na +8

na stronie jest jeszcze stary patcher

Opublikowano

dobrze ze nie kupilem krwawej perelki i nie robilem stalkii :PPPP

MA KTOS STAL +8/9 SURA??PISAC

daggerpower.jpg>

806227316.png ^^

Opublikowano

Witam, ja zamierzam zagrac na tym serverze;D. Dopiero pobralem patchera i wypakowalem wszystko do czystego metka 2008. Po spatchopwaniu uruchomil sie niestety log... Czy jestescie pewni ze to sprawka starego patchera i czy wszystko ustąpi jezeli wprowadza na stropnke nowy patcher? Nie mam juz siły na ten LOG... help gracze ;d

Opublikowano

Witam, ja zamierzam zagrac na tym serverze;D. Dopiero pobralem patchera i wypakowalem wszystko do czystego metka 2008. Po spatchopwaniu uruchomil sie niestety log... Czy jestescie pewni ze to sprawka starego patchera i czy wszystko ustąpi jezeli wprowadza na stropnke nowy patcher? Nie mam juz siły na ten LOG... help gracze ;d

to sprawka prwdopodobnie tego ze wkleiles i spatchowales w metku2008 sciagnij clienta z strony i tam wklej patcher

lap linka

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

michu a wiec chodzi ci o to zeby najpier pobrac pelnego klienta servera a dopiero pozniej ewentualnie go dopatchowac?Powiedzcie przy okazji czy dobrze bedzie grac mi tam ninja dagger i robic dt. Ostatnio jak gralem na yitian dt konczylo sie na przedwczesnym zabiciu krola przez tzw. noobkow a kowal sie bugowal;d

Opublikowano

Mark ten napis w rogu Beta na stronie to oznacza ze stronka będzie nowa nie server :)

Do gildi mogą wszyscy polacy mi chodzi o to zeby stworzyc gilide z miłą atmosferą i najlepszą w pvp na servie :)

No moze ale tez raty beda stale a nie tak jak dotychczas(niewiem czy dobrze napisalem :D) i to ma byc ostateczne ulepszenie serwera .

^^

Opublikowano

michu a wiec chodzi ci o to zeby najpier pobrac pelnego klienta servera a dopiero pozniej ewentualnie go dopatchowac?Powiedzcie przy okazji czy dobrze bedzie grac mi tam ninja dagger i robic dt. Ostatnio jak gralem na yitian dt konczylo sie na przedwczesnym zabiciu krola przez tzw. noobkow a kowal sie bugowal;d

tak ninja sie dobrze gra , tutaj ludzi az tak duzo nie ma w dt jezeli sa to wmiare ogarnięci i wiedzą ze krol na końcu

Opublikowano

Myślę, że dobrze bedzie sie nam wspolpracowalo na serverze. ( O ile go dobrze spatchuje :D ) Prawdopodobnie zagram w jinno ze wzgledu na najwieksza ilosc sklepow bo rodzime chunjo juz sie znudzilo;d

PS. michu, czy dobrze myslalem jak spatchowac bo nie napisales w ost.poscie;d

Opublikowano

Myślę, że dobrze bedzie sie nam wspolpracowalo na serverze. ( O ile go dobrze spatchuje :D ) Prawdopodobnie zagram w jinno ze wzgledu na najwieksza ilosc sklepow bo rodzime chunjo juz sie znudzilo;d

PS. michu, czy dobrze myslalem jak spatchowac bo nie napisales w ost.poscie;d

tak pobierasz clienta a potem wklejasz patcher

Opublikowano

Madafaka poprostu zrob se folder np. Metin2United i wrzuc do niego Pathera i napewno ci sie dobrze spathuje

reklama

Opublikowano

Pobrałem clienta i uruchomilem patchera ktory sie w nim znajdował. Patchowało sie moze 10 sekund i wszystko wygladalo na normalnie a tu bach! pisze ze nie znalazl pliku metin2client.bin i game over ...

Probowalem tez sposobu pana Gram4Fun ale nie znajduje z kolei pliku locale_game.txt. WTF?! Pomozcie rozwiazac ten problem bo ja juz wszystkiego probowalem ;/

Opublikowano

Kurde chcial bym ci pomuc ale niemam pojecia jak :D

Ja pobralem tylko Pather i mi sam pobieral te all pliki i wszystko mi dziala niewiem co ty z tym masz moze jak bedzie ten Nowy Pather to juz ci bedzie dzialac hehe :D

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...