Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2United Off?

xFeelingx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ku*** chłopaki nie daje rady z tym patcherem ! teraz pobralem dopiero co i znowu mu czegos brakuje ;/ Na kamer modzie tez nie moge sie zalogowac ( z desperacji probowalem przez kamer moda nie myslcie ze bede uzywal hackow etc..)

edit: zaczyna na nowo i strasznie zamula patchowanie z jakims plikiem moze to rozwiaze cale komplikacje ;) trzymajcie kciuki ;p

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heheh miałem ten sam problem. Pomogę Ci więc tak :)

1.PLIK tekstowy

2. Do pliku tekstowego wpisujesz "metin2client.bin

3.Zapisz jako "metin2.bat"

4.Wrzucasz do folderu z Metin2UNITED

5.Odpalasz przez "metin2.bat"

6.GRASZ xD

Opublikowano

Heheh miałem ten sam problem. Pomogę Ci więc tak :)

1.PLIK tekstowy

2. Do pliku tekstowego wpisujesz "metin2client.bin

3.Zapisz jako "metin2.bat"

4.Wrzucasz do folderu z Metin2UNITED

5.Odpalasz przez "metin2.bat"

6.GRASZ xD

dobra spoko ale jak zpaczuje uniteta ?? zeby widziec nowe bronie :(

^^

Opublikowano

Weszło ci to co mówiłem? Jak tak to graj :) I zobaczysz czy będą xD

ja pobralem calego clienta i tam jakies 2 serwy sa stare

^^

Opublikowano

czy wogole znacie cos angielskiego ... na forum wyraznie napisane jest ze serwer bedzie wylaczony wczoraj i dzis maximum moze jutro poczekajcie troche wyjdzcie na dwor pozatym wprowadzaja ze nietrzeba bedzie perelek i innych ulepszaczy xD tylko water gemy i piece of crystal byc moze ruszy serwer nr 2 a i co do gadania ze to byla beta to wprowadzacie userow w blad <_< takim gadaniem to strona byla beta wyraznie pisalo beta site a nie beta game :angry: ...

Opublikowano

@MadafakaMamSkładaka

Ten sposób na pewno zadziała. Spatchuj tego metina i graj. ten sposób zadziała na 100% jeżeli wszystko dobrze zrobisz. :)

Działa xD

a mi pomozesz bo on spatchowal a u mnie sie nie da

? :(

^^

Opublikowano

znowu juz cos nie tak ... jak zwykle <_< nie dziala teraz ani patcher ani sposob siewcy pewnie cos patcher nie dziala i naprawiaja ;)

Opublikowano

Ludzie...... Cierpliwości mi braknie do Was, weźcie wyjdźcie troche na świerze powietrze -,- Tylko Komputer.......

EDIT 1

Mój sposób jest po to tylko aby uruchomić grę, unikając błędu, a nie patchera xDDDDD

Opublikowano

mark13 wiem ze to bardzo zle jak nie dziala serverek dlatego postanawiam ci pomoc a wiec:

1.rozpakuj sobie clienta gry do osobnego folderu.

2. spatchuj sobie tego clienta

3. uruchom notatnik i napoisz tam : metin2client.bin

4.Teraz przchodzisz do zakladki zapisz jako i wybierasz typ plikow: wszystkie pliki a nazywasz go metin2.bat po czym zapisujesz

5. uruchamiasz gre z tego metin2.bat

Dziekuje ;d

Opublikowano

mark13 wiem ze to bardzo zle jak nie dziala serverek dlatego postanawiam ci pomoc a wiec:

1.rozpakuj sobie clienta gry do osobnego folderu.

2. spatchuj sobie tego clienta

3. uruchom notatnik i napoisz tam : metin2client.bin

4.Teraz przchodzisz do zakladki zapisz jako i wybierasz typ plikow: wszystkie pliki a nazywasz go metin2.bat po czym zapisujesz

5. uruchamiasz gre z tego metin2.bat

Dziekuje ;d

tak wiem ale mam inny problem nie da sie zpaczowac clienta ciagle laczy a potem blad wyskakuje

^^

Opublikowano

@2up ocb ?! dopiero chciałem zacząć grać na tym serwerze i zapytałem czy on czy off a ten już że nie ma cierpliwości ...

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...