Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Atrox bocik super. Jak oglądałem 13 dzielnice to go włączyłem i działa super 1000 uri i mnóstwo ammo. Leci + i 5. Bot bardzo ułatwia grę początkującym !!!

fshdg.png
Opublikowano

Atrox bocik super. Jak oglądałem 13 dzielnice to go włączyłem i działa super 1000 uri i mnóstwo ammo. Leci + i 5. Bot bardzo ułatwia grę początkującym !!!

Człowieku co ty piszesz???

Obecnie boot nie działa :(

No chyba że coś u mnie nie tak :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co jest z botem bo mi nie działa? pisze że nie udało się połączyć czy coś takiego i żebym sparwdził firewalla lub antywira

y5r5.png

Opublikowano

Jeżeli wcześniej ci działal to raczej nie jest to związane w tej chwili z firelem ani anty. Mnie też nie chce łączyć. Ich strona w ogóle nie wchodzi. Cos tam widocznie się sknociło. Na razie bot nie będzie smigał :)

Opublikowano

Bot nie działał bo źródło serwera się zmieniło !!! Wystarczy jeszcze raz skonfigórować ustawienia i będzie ok B)

Pomogłem daj +

fshdg.png
Opublikowano

Bot nie działał bo źródło serwera się zmieniło !!! Wystarczy jeszcze raz skonfigórować ustawienia i będzie ok B)

Pomogłem daj +

Nie wiem jak to zrobiłeś :)

Usunięcie i ponowne ściągnięcie bota nie pomogło :(

nadal napis "The Invisible bonus box codes have to be updated please wait untill we update them. "

Jakiś sugestie??

PS. na pewno nie jest to wina firewalla i antywira :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dyzio, znasz się trochę na angielskim? Jeśli tak to powinieneś wiedzieć co to znaczy. W każdym bądź razie na poprzednich stronach razem z Atroxem trochę "dyskutowaliśmy" co się dzieje gdy jest taki napis, poczytaj sobie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie ...

wyslakuje mi blad i nie moge zrobic save account

Ciagle mam You have to enter Repair Parcentage !

i nie wiem co mam z tym zrobic ...

pls o pomoc ...

Opublikowano

Omg -.-'

Musisz wpisać ilość procent hp w odpowiednim miejscu (pod ilością wrogów) Jak bedziesz mieć np. 50% hp to sie będzie bot naprawiać sam.

Opublikowano

Ja wykryłem literówkę. "Bo jeśli dacie w złą noc to bot się o 23:00 zatnie. Ale do

To jest ukryta treść, proszę

." Popraw.

A co do tego co niektórzy tu piszą to jest po prostu masakra. Pytają się 10razy o to samo. Tylko sobie posty nabijają. Nie mówię o tym że Blaszko ma w tym temacie z 15 postów i że wysłałem na niego raport, ale ludzie opanujcie się! blink.gif

BRAK SYGNATURY. JAK COŚ WYMYŚLE NAPISZE.

Opublikowano

Mi na jednym kompie działa a na drugim nie :(

Na Laptopie w pracy hula aż miła a w domu na stacjonarnym wyskakuje Error: Recived error code 4 from server ! You have an invalid Session ID (SID)

p.s

Do piątku działał normalnie

Zakładanie na nowo w innym katalogu nie pomogło.

Wpisywanie wszystkiego od początku nie pomogło.

Wiem gdzie jest ID i SID.

Dlaczego na laptopie działa a w domu nie?? ktoś ma jakiegoś pomysła?

Opublikowano

hmm... A ja mam trochę dziwny problem...

Bot czasem działa, a czasem wyskakuje mi błąd, że nie można się połączyć z serwerem.

WTF? Może mi ktoś pomóc.

Edit

Ponowny download nie pomógł.

Wyłączenie zapory i antywira też nie.

Opublikowano

hmm... A ja mam trochę dziwny problem...

Bot czasem działa, a czasem wyskakuje mi błąd, że nie można się połączyć z serwerem.

WTF? Może mi ktoś pomóc.

Edit

Ponowny download nie pomógł.

Wyłączenie zapory i antywira też nie.

OMG , AKTUALIZUJĄ SIĘ ALL BOTY NA RAZ I MULI IM SERVA ...............

za duża sygnatura

Opublikowano

OMG , AKTUALIZUJĄ SIĘ ALL BOTY NA RAZ I MULI IM SERVA ...............

Raz że nie udzieliłeś odpowiedzi , dwa używasz caps locka a trzy nabijasz sobie posty?

Forum służy wymianie informacji a nie szydzeniu z ludzi że sobie z czymś nie radzą.

Opublikowano

Ja mam inne pytanie. Mi jak na razie BOT działa rewelacyjnie, ale opcja "uciekaj jeśli przeciwników jest na mapie > 0" działa tylko na mapach 1-1 i 1-2 a natomiast na 1-3 i dalej już mi nie reaguje na tą opcję.

bo już bym mógł polatać na 1-3 bez nadzoru gdyby uciekał do wrót przed wrogami. a on nie reaguje ????

To jest normalne????

Opublikowano

Ja mam inne pytanie. Mi jak na razie BOT działa rewelacyjnie, ale opcja "uciekaj jeśli przeciwników jest na mapie > 0" działa tylko na mapach 1-1 i 1-2 a natomiast na 1-3 i dalej już mi nie reaguje na tą opcję.

bo już bym mógł polatać na 1-3 bez nadzoru gdyby uciekał do wrót przed wrogami. a on nie reaguje ????

To jest normalne????

Tak, niestety tak to jest bo na mapie jak np. na x-2 wchodzisz to na mini mapce ( obok ) masz takie niebieskie całe, jeżeli jest 1 kreska żółta w tym pasku to znaczy, że jest na mapie 1 wróg natomiast x-3 i dalej nie działa już tak.

A mam osobne pytanie...

Na 1 bot działa koncie a gdy chcę włączyć drugiego ok, włącza się gdy się włączy to pisze Starting Up.. i od razu Logging out a nawet nie kliknąłem Stop. Gdy mam tylko go puszczonego to i tak to samo jest...

Proszę o szybką odpowiedź ;)

Opublikowano

Rozumiem że chcesz zapuścić dwa boty na jednym koncie?

Logicznie się nie da masz jeden statek.

Natomiast dwa i więcej botów na innych kontach działa bez zarzutu. Po prostu dla każdego konta musisz oddzielnie uruchomić bota klikając UDOBot.exe tak abyś miał odpalonego następnego. W nim ustawiasz dane nowego konta save, start i działa bot na drugim. Tak za każdym razem. Czyli tyle ile masz kont tyle botów musisz uruchomić. Jeden bot nie obsłuży kilku kont.

Cytat by Zielu:

"Ja mam inne pytanie. Mi jak na razie BOT działa rewelacyjnie, ale opcja "uciekaj jeśli przeciwników jest na mapie > 0" działa tylko na mapach 1-1 i 1-2 a natomiast na 1-3 i dalej już mi nie reaguje na tą opcję.

To jest normalne???? "

Dokonaj zakupu dodatku który pokazuje statut dyplomatyczny na mini mapie i wtedy sprawdź. Mówiąc szczerze nie wiem czy pomoże na moje powinno. Bo tak jak pisze przedmówca na x-1 x-2 masz wskaźnik wrogów na mini a dalej nie. Więc może ten dodatek rozwiąże problem. Jeżeli zadziała to odpisz.

Opublikowano

Rozumiem że chcesz zapuścić dwa boty na jednym koncie?

Logicznie się nie da masz jeden statek.

Natomiast dwa i więcej botów na innych kontach działa bez zarzutu. Po prostu dla każdego konta musisz oddzielnie uruchomić bota klikając UDOBot.exe tak abyś miał odpalonego następnego. W nim ustawiasz dane nowego konta save, start i działa bot na drugim. Tak za każdym razem. Czyli tyle ile masz kont tyle botów musisz uruchomić. Jeden bot nie obsłuży kilku kont.

Cytat by Zielu:

"Ja mam inne pytanie. Mi jak na razie BOT działa rewelacyjnie, ale opcja "uciekaj jeśli przeciwników jest na mapie > 0" działa tylko na mapach 1-1 i 1-2 a natomiast na 1-3 i dalej już mi nie reaguje na tą opcję.

To jest normalne???? "

Dokonaj zakupu dodatku który pokazuje statut dyplomatyczny na mini mapie i wtedy sprawdź. Mówiąc szczerze nie wiem czy pomoże na moje powinno. Bo tak jak pisze przedmówca na x-1 x-2 masz wskaźnik wrogów na mini a dalej nie. Więc może ten dodatek rozwiąże problem. Jeżeli zadziała to odpisz.

Niby działa ale nie tak jak chciałem. Na 1-3 niestety boty już same wszczynają walkę i mój statek częściej ucieka niż zbiera a i latają "stadami" po kilkanaście sztuk. Nie ma gdzieś opcji w tym ubocie do uszlachetniania surowców jak się miejsce w ładowni skończy ????

I jeszcze jedno pytanie. Czy tum Udobot-em można robić misje we wrotach wiecie tych co się z kawałków tak mozolnie zbiera. czy jest coś innego do tego ????

Opublikowano

nie wiem czy to wina boota czy darkorbit ale na mapie 2-2 uciekałem przed wrogiem do strefy chronionej czyli do wrót na mapę 2-1 no i niestety zestrzelili mnie w strefie chronionej a to chyba nie jest normalne albo strefa chroniona albo nie ... i powiem szczerze jest bardzo denerwujące ... poza tym boot działa bez większych problemów.

Opublikowano

nie wiem czy to wina boota czy darkorbit ale na mapie 2-2 uciekałem przed wrogiem do strefy chronionej czyli do wrót na mapę 2-1 no i niestety zestrzelili mnie w strefie chronionej a to chyba nie jest normalne albo strefa chroniona albo nie ... i powiem szczerze jest bardzo denerwujące ... poza tym boot działa bez większych problemów.

Strefa ochronna działa jak w niej stoisz natomiast jeżeli wlecisz do niej z wrogiem na ogonie który do Ciebie strzela niestety juz nie działa , musisz sie teleportować przez wrota a nie wiem czy bot to potrafi

Opublikowano

Something is blocking UDOBot from connecting to Server!

Check your Antivirus and Firewall.

Nie mam antywirusa ani firewalla a nie działa :(

Non omnis moriar.

Opublikowano

Strefa ochronna działa jak w niej stoisz natomiast jeżeli wlecisz do niej z wrogiem na ogonie który do Ciebie strzela niestety juz nie działa , musisz sie teleportować przez wrota a nie wiem czy bot to potrafi

Oczywiście, że potrafi, a do mojego pytania wyżej NIE! nie o to mi chodziło.. mam bota na 2 kontach , na 1 idzie sobie cały czas ładnie - tu ok.

Natomiast na 2 - TO JEST INNE KONTO! Gdy włączam na te konto bota to on od razu się wyloguje! tak mam z innymi tylko ten 1 działa! to jest chore jakieś..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...