Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiec co trzeba zrobic aby bot sie teleportowal ??

Nic. Można mieć dowolne ustawienia, żeby jak przeciwnik Cię atakuje to skacze przez wrota, oczywiście potem wraca znowu, spotkałem się z takim nie raz już.

Opublikowano

no to ja nic nie rozumiem bo moj bot nigdzie nie skacze ucieka tylko do strefy chronionej

Sranie, jak na 2-1 puszczasz to w ogóle po co zaznaczasz, przeciwników jest na mapie czy coś?...

BO ON SKACZE TYLKO JAK GO WALĄ I JEST BLIŻEJ WRÓT NIŻ TEJ NORMALNEJ STREFY OCHRONNEJ! I NIE CACKAJ SIĘ TYLKO NA 2-1 PUŚĆ BOTA BO TAM CIĘ NIKT NIE ZLEJE!

Opublikowano

Sranie, jak na 2-1 puszczasz to w ogóle po co zaznaczasz, przeciwników jest na mapie czy coś?...

BO ON SKACZE TYLKO JAK GO WALĄ I JEST BLIŻEJ WRÓT NIŻ TEJ NORMALNEJ STREFY OCHRONNEJ! I NIE CACKAJ SIĘ TYLKO NA 2-1 PUŚĆ BOTA BO TAM CIĘ NIKT NIE ZLEJE!

spokojnie puszczam na 2-1 ale np na 2-2 lecą mi punkty dla dronow dlatego tam tez warto poszaleć tylko trzeba pilnować stateczku.

Opublikowano

Ja na mapie widzialem tylko wrota w strefie ochronnej nie licze tych robionych przez userow i w czasie meczu.

Moze ty masz jakies inne wrota np. od stodoly :-P i tam sobie skaczesz :-) Niestety owe tajemnicze wrota umknely mojej uwadze wiec bot mi nigdzie nie skacze ...

I mam prosbe nie pisz skrotami myslowymi cos co jest dla ciebie jasne jak slonce moze byc zupelnie nie zrozumiale dla innych ....

Opublikowano

bot mi nie chce działać,wyskakuje że antivirus lub firewall go blokuje,wyłączyłem zapore windows,wyłączyłem firewall,nie mam antivirusa,co jest?

czy to przez to że strona udobot.com nie działa?

bot działał mi jeszcze dziś rano a po południu posypał sie

pomocy

wygląda to tak że sie włącza ale jak klikne start w menu plik i chce wybrać "account" to wyskakuje że coś blokuje do połączenia sie z serwerem,sprawdz antivirus lub firewall

edit:

czekam na odpowiedz

pozatym,chodzi wam wogóle ten udobot teraz,jak nie chodzi strona?

Opublikowano

czyli co? ten komunikat o firewallu daje tylko na odczepne?

z którym serwerem?darkorbit czy udobot?

to ten bot potrzebuje połączenie z serwerem udobot.com?

a ci niufek działa teraz ten udobot?

Opublikowano

Bot działa w ciągu 2 dni nabiłem 13lvl!!!

Zapraszam do klanu w Firmie EIC

Ł^Ga-Łowcy Głów Akademia od 5 lvl

Ł^G.-Łowcy Głów. od lvl 14

Ł^G Łowcy Głów od 16lvl to jest już główny klan a tym słabszym tylko pomagają.

Opublikowano

Mi na jednym kompie działa a na drugim nie :(

Na Laptopie w pracy hula aż miła a w domu na stacjonarnym wyskakuje Error: Recived error code 4 from server ! You have an invalid Session ID (SID)

p.s

Do piątku działał normalnie

Zakładanie na nowo w innym katalogu nie pomogło.

Wpisywanie wszystkiego od początku nie pomogło.

Wiem gdzie jest ID i SID.

Dlaczego na laptopie działa a w domu nie?? ktoś ma jakiegoś pomysła?

Dalej działa mi w ten sam spoób :( W pracy śmiga w domu i dalej ten sam błąd. Co może być?

Opublikowano

dziś o 19.30 strona udobot.com znowu sie zwaliła...ile można??

ciekawe kiedy będzie działać...

Chłopcze, a ja Ci powiem ciekawostkę, że udobot o 19.00 zawsze przestaje działać bo wyskakuje Could not connect to udobot serwer, chcesz - to możesz zrobić żeby z tą głupią stroną się nie łączyło i włączasz kiedy chcesz..

Opublikowano

Pomoże mi ktoś?

Problem dalej ten sam co wyżej :( Wywalone wszystkie pliki z botem. Ściągnięty na nowo, rozpakowany i znowu tan sam błąd wyskakuje: Error: Recived error code 4 from server ! You have an invalid Session ID (SID)

Wiem jak wpisywać i gdzie. ctrl+U , Ctrl+ f wpisuje dosid kopiuje ciąg liczb wklejam w bota save i start po chwili wyskakuje mi ten błąd :( W pracy na laptopie działa.

Opublikowano

Pomoże mi ktoś?

Problem dalej ten sam co wyżej :( Wywalone wszystkie pliki z botem. Ściągnięty na nowo, rozpakowany i znowu tan sam błąd wyskakuje: Error: Recived error code 4 from server ! You have an invalid Session ID (SID)

Wiem jak wpisywać i gdzie. ctrl+U , Ctrl+ f wpisuje dosid kopiuje ciąg liczb wklejam w bota save i start po chwili wyskakuje mi ten błąd :( W pracy na laptopie działa.

Mogą być 2 przyczyny

1 - Źle skopiowałaś

2 - SessionID jest zmieniany co 2 dni o 23:00, więc mógł zostać zmieniony, a ty próbujesz go na starym odpalić, a tak się nie da.

A jeżeli inna, pobierz www.udobot.com/forum oryginalnego bota z forum, zrób wszystko według poradnika by Atrox, ale po angielsku będziesz miała Account Manager ( ustawienia ) i po prostu z polskiego możesz wypisywać jak miałaś ustawiona.

Opublikowano

Niestety obie wasze podpowiedzi są błędne. Robię wszystko jak należy. Piszę przecież że w pracy mi działa więc wiem jak go skonfigurować, a domu TEN sam bot skopiowany z pracy Nie działa.

Domyślam się przyczyny w domu mam sieć lokalną czyli jestem poza NATEM może tu tkwi problem? moje ip zaczyna sie na 192.XXX.XXX.XX ktoś może zna rozwiązanie?

Opublikowano

sorki ale ja mam pytanie z innej beczki.

Mam już dość wypasiony stateczek i zastanawiam się gdzie udobot jest najefektywniejszy. Na razie latam na mapie z bazą 1-1 a zastanawiam się czy się nie przenieść w okolice drugiej bazy w drugim układzie. Co wy na to ???? Przede wszystkim chodzi mi o uridium. Na jakiej mapie czy alienach jest najszybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...