Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem jak chce bota włączyć to mi wyskakuje taki błąd

COULD NOT CONNECT TO THE SERVER

co to oznacza?? proszę o szybka odpowiedz

02758850976702993171.png
Opublikowano

mam problem jak chce bota włączyć to mi wyskakuje taki błąd

COULD NOT CONNECT TO THE SERVER

co to oznacza?? proszę o szybka odpowiedz

Oznacza to że serwer UDObot'a jest wyłączony :) więc trzeba zrobić własny tu TuT :

To jest ukryta treść, proszę

Nie musisz go robić ale i tak zrobisz :P (orginalny serwer nie działa , czasami tylko działa)

Bedzie jakś aktualizacja bota?Bo dzis chyba pojawiły sie jakies gwiazdki do zbierania

Nie musisz aktualizować :) UDObot je zbiera.

Opublikowano

co mam zrobić, jeżeli pisze, że UDOBOTA blokuje antywirus lub zapora?

Przecież pisze w okienku co wyskakuje... Wyłącz je!

U mnie pisze:

Received Error Code 41 from server!

No Extra Information available for this error code .

Pomoże ktoś???

Zaktualizuj SID.

Opublikowano

Mam problem nie wime czemu nie wyświetlają mi się statystyki tzn wszedzie jest wyzerowane oprucz czasu i nie wiem ocb ...

zakaz handlu

Opublikowano

ReDDioS dokładnie posiadam ten sam problem. W dodatku bot nie atakuje wszystkich przeciwników i ogólnie jest o wiele mniej wydajny niż kiedyś

Opublikowano

Wydajność to przez lagi pewno , też to miałem jak grałem w csa i miałem bota postawionego ale to z tymi statystykami to nie mam pojęcia . Ściągałem od nowa bota ale to nic nie pomogło :D a jakoś lubie wiedzieć ile mi uzbierał boxow i ile z tego to byly losy do kociołka :rolleyes:

@BTW .

Co to za białe kropki bo nie wiem jak u was ale ja ich mam w hu* dużo cała mapa w udo . To są honeyboxy?

zakaz handlu

Opublikowano

Wiem że to może być głupie pytanie ale jak go ściągnąć ?? wchodzę w link megaupload i mi ściąga i pisze otwórz za pomocą albo zapisz klikałem oba i zawsze go miałem ''gołego'' bez żadnego folderu

To jest ukryta treść, proszę
patrzyłęm tu i koleś tu ma udo bota co jest w windows media player ale ma też teczke z nim... jak to zrobić ?

z góry dziękluje i pozdrawiam

Opublikowano

w Udo wyskakuje mi error ze mam pobrac nowa wersje a w ibot zbiera mi skrzynki a na stronie nic nie pokazuje ( odswiezam ) czy bigpoint cos zrobilo z botami??

Opublikowano

Siema. Mam problem 2 dni ustawialem udo i dobrze latal i zbieral. Teraz wysyakuje mi że jakieś boxy muszą zaaktualizować. Dobra wiem ocb ale moim kolega normalnie działa. A jak próbuje zrobić własny server udo to wyskakuje mi błąd o firewalla i antyvirze. Help !!!!

Wiem już o co chodzi kiedy wklejami 2 linijki do plisku hosts to mi wyskakuje bład o firewallua i antyvirze jak to zrobic help !

Opublikowano

Siema. Mam problem 2 dni ustawialem udo i dobrze latal i zbieral. Teraz wysyakuje mi że jakieś boxy muszą zaaktualizować. Dobra wiem ocb ale moim kolega normalnie działa. A jak próbuje zrobić własny server udo to wyskakuje mi błąd o firewalla i antyvirze. Help !!!!

Opublikowano

@UP

Bo prawdopodobnie na mapach są jakieś boxy i je aktualizuje bez tego nie ruszy pyzatym nie zbierał by ich... Cierpliwości ;) będzie śmigało ;p

@UP2

Nie wiem dlaczego nie pokazuje wam statystyk... Mi normalnie chodzi na wersji 3.0.2... Możesz spróbować z nowsza wersja ale nie koniecznie będzie działać...

/reflink

Opublikowano

@UP

Nie wiem dlaczego działa twoim kolega, ale poczekaj trochę skoro się aktualizuje będzie działać. mi kiedyś tak przez pół dnia pisało i później działało.

bądź cierpliwy to wszystko.

/reflink

Opublikowano

Ale chodzi o to że ja już 2 dni mam to samo a przez te 2 dni moglem spokojnie 50k uri uzbierać. A moi koledzy mieli to 1h. A jak włączam bota na drugim kompie to działa. Ale tam nie moge ustawic bo to nie mój komputer proszę o pomoc !

Opublikowano

@UP2

Nie wiem dlaczego nie pokazuje wam statystyk... Mi normalnie chodzi na wersji 3.0.2...

Statystyk nikomu nie pokazuje bo BP zmieniło wartości boksów, to jakim cudem tobie się pokazują? No chyba że grasz na garenie, tamten serwer nie został jeszcze zaktualizowany.

Opublikowano

Jak graczom wiadomo na mapkach pojawiły się nowe skrzynki "prezenty" i w związku z tym moje pytanie : ktoś się może orientuje czy UdoBot zbiera także te nowe skrzynki ? Jako,że nie ma statystyk trudno mi do tego dojść :P

edit. kolega Halendor już odpowiedział w innym temacie :) więc wszyscy zaznaczamy w UB - zbieranie skrzynek cargo i cieszymy się prezentami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...