Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludziska mam sprawe :) czytalem juuz milion postow w ktorych jedni pisza "a" drudzy pisza "b" i sam juz nie wiem :) prosze o rzetelne informacje na jakich planszach najlepiej zbierac bonus boxy i na jakich mapach najlepiej bic alieny ( i jakie)... gram na pl3 i o informacje z tego serwa mi zalezy :) pozdrawiam i prosze o odpwoeidz:)

Opublikowano

Tak zgadza się nie pokazuje teraz się dopatrzyłem ^^

@UP

najlepiej zbierać na bitewnych... tam zawsze więcej w skrzynkach.....

ja na pl2 bilem streunery na 1-1 bo na 1-2 mnie ubili na 1-7 na krychach się nie sprawdza bo się klepie w rogu i go male kryski dobijają... ale po tej zmienię streunerow się nie opłaca....

@UP2

przesuń to okno z błędem a zauważysz ze normalnie się łączy tylko nie zawsze załapie ;)

/reflink

Opublikowano

chyba dostałem bana heh a taki miał byś zajeb....y ten bot i nie do wykrycia.

Po czym wnioskujesz? Jeśli masz, jak ja błąd w logowaniu to nie musi nic oznaczać :) Przynajmniej ja mam taką nadzieje, już w innym temacie ludzie pisali, że to chwilowe a na oficjalnym forum DO pełno tematów i okazuje sie,że to chwilowy błąd pewnego skryptu. Po prostu wiele kont poblokował. Jeśli używałeś bota rozważnie to raczej nie masz sie o co martwić :)

Opublikowano

kurr a jak ja zrobie tak wszystko jak jest napisane to wystakuje jakis bląd :/ . Mugl by ktos mi pomuc w tym/>??

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

Mam taki jeden problem a tu fotka proszę o szybka odp co zrobic. Moje gg 8277072 albo tu piszcie

post-259384-0-27410800-1292329807_thumb.jpg

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

Mam taki jeden problem a tu fotka proszę o szybka odp co zrobic. Moje gg 8277072 albo tu piszcie

Musisz uaktualnic SID. Wróć proszę na pierwszą stronę , tam autor tematu DOKŁADNIE opisał jak to się powinno robić :)

Opublikowano

Wejdz na konto kliknij "wyświetl informacje o stronie" wciśnij ctrl + f i napis sid i skopiuj SID

zakaz handlu

Opublikowano

no i niedziala dalej :/

ProLis zrób dokładnie tak jak Ci napisze to nie ma opcji żeby Ci nie wyszło. A więc:

1) Odpal UDOBota

2) File -> Account Manager

3) W nowym oknie File -> Load i wybierasz tą konfigurację która Ci nie działa. Minimalizujesz

4) Teraz odpalasz Mozille IE 8/9 Opere Chroma czy co Ci się tam podoba i po zalogowaniu do DarkOrbit klikasz prawym na uchwycie kolo aktualności

5) Nastepnie pokaż źródło strony -> Ctrl + F "sid" -> Enter :D i copy

6) W okienko UDOBota wklejasz skopiowany sid i klikasz save.

7) Cieszysz się działającym botem

Rozwiązanie opcjonalne: robisz jeszcze jeden profil do UDOBota od nowa :)

A tu masz video na YT co i jak zrobić

Z taką pomocą to już musi Ci sie udać :D

Opublikowano

słuchajcie mam problem bocik jedzie już kilka godzin uri i kredek nazbierał ale za to nie atakuje nie wiem dlaczego przedtem normalnie działał jak mam stawić żeby na 1-1 mi stuenery atakował bo cargo zbiera i sprzedaje ale nie swoje tylko jak ktoś nie zebrał DAM + lub - kto co woli

NJxbd4x.png

Opublikowano

słuchajcie mam problem bocik jedzie już kilka godzin uri i kredek nazbierał ale za to nie atakuje nie wiem dlaczego przedtem normalnie działał jak mam stawić żeby na 1-1 mi stuenery atakował bo cargo zbiera i sprzedaje ale nie swoje tylko jak ktoś nie zebrał DAM + lub - kto co woli

A amunicje masz?

Opublikowano

Musi ci działać albo coś źle robisz a jak nie działa mimo że to nie możliwe patrz :

" Może masz blokade AntiInterNeoKid wejdź w Start>Uruchom i wpisz shutdown -s "

Edit ze screna w pierwszym poście widać że to pl1 w linku więc dlatego tak mało nazbierał ja na pl3 w 3-6h mam 10 k uri i 500k kredek

NJxbd4x.png

Opublikowano

a gdzie ją znajde dokladnie tą blokade bo ja mam viste i ona jest taka glupia ze sie nic nie da znalesc

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano
xD człowieku przeczytaj uważnie jak nazywa się ta blokada i przemyśl to tylko cytat nie mój a na viste chyba ci ten bot nie wejdzie

NJxbd4x.png

Opublikowano

słuchajcie jak klikam UDOBot -> Start, to wyskakuje mi komunikat:

To jest ukryta treść, proszę

Uploaded with

To jest ukryta treść, proszę

z tego co czytam, to chodzi chyba o plik ibb.txt - aktualizuje go, ale nic to nie daje ;/

mógłby ktoś mi podesłać swój, aktualny - który działa ? będę wdzięczny :rolleyes:

Opublikowano

@VastoLords

Ale nie atakuje czy stwierdziłeś, że nie atakuje patrząc na statystyki? Teraz od 14lvl (Chyba) nic się nie dostaje za straunerka czy bonux boxa na x-1

Opublikowano

Po czym wnioskujesz? Jeśli masz, jak ja błąd w logowaniu to nie musi nic oznaczać :) Przynajmniej ja mam taką nadzieje, już w innym temacie ludzie pisali, że to chwilowe a na oficjalnym forum DO pełno tematów i okazuje sie,że to chwilowy błąd pewnego skryptu. Po prostu wiele kont poblokował. Jeśli używałeś bota rozważnie to raczej nie masz sie o co martwić :)

drugi dzień nie mogę się zalogować na konto. Piszą, że to chwilowe problemy i, że mam spróbować za chwilę.

cyt. : "Raport o błędach

Wystąpił błąd, proszę spróbuj za kilka minut jeszcze raz.

Zapomniałeś swoich danych dostępowych?

Przyślemy Ci Twoje hasło."

ciągle to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...