Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drugi dzień nie mogę się zalogować na konto. Piszą, że to chwilowe problemy i, że mam spróbować za chwilę.

cyt. : "Raport o błędach

Wystąpił błąd, proszę spróbuj za kilka minut jeszcze raz.

Zapomniałeś swoich danych dostępowych?

Przyślemy Ci Twoje hasło."

ciągle to samo.

Wiem, wiem - mam to samo. Po pierwsze, co ciekawe na konto znajdujące się na serwerze PL2 loguje się bez problemu ... a tam UB lata aż gorący, jedyną przerwę miał w nocy jakiś czas temu kiedy to omyłkowo przymknąłem lapka. Już 2 tydzien mija, golec, lf3, osłony i cała reszta zakupiona tylko za znalezione URI :D... i po drugie, założyłem nowe konto na PL3 ("stare" mi zbanowali ... a było tylko o kilka dni starsze od tego z PL2) i przy próbie zalogowania pojawił mi sie ten sam komunikat o błędzie. Wygląda to więc faktycznie na błąd, więc nie pozostaje nic jak napisać do supportu lub cierpliwie czekać. Powiem tak, jeśli zbanowali to trudno, ale nie wydałem na gre ani złotówki, nie przegrałem ani chwili więc nie mam się co smucić ... a bociłem i bocić będę dalej :)

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

drugi dzień nie mogę się zalogować na konto. Piszą, że to chwilowe problemy i, że mam spróbować za chwilę.

cyt. : "Raport o błędach

Wystąpił błąd, proszę spróbuj za kilka minut jeszcze raz.

Zapomniałeś swoich danych dostępowych?

Przyślemy Ci Twoje hasło."

ciągle to samo.

Jeżeli macie takie coś przy logowaniu to znaczy że macie bana ^^

Opublikowano

ban to : Twoje konto zostało zablokowane chyba że coś zmienili a co do mojego ataku to nie ustawiłem mapy bo zmieniłem i dlatego xD

aha Pro Lis u mnie na przykład : var SID='dosid=31****************a3a8b258cbbda';

i z tej linijki bierzesz tylko : 31****************a3a8b258cbbda

znakiem * musiałem zatuszować część

NJxbd4x.png

Opublikowano

słuchajcie jak klikam UDOBot -> Start, to wyskakuje mi komunikat:

To jest ukryta treść, proszę

Uploaded with

To jest ukryta treść, proszę

z tego co czytam, to chodzi chyba o plik ibb.txt - aktualizuje go, ale nic to nie daje ;/

mógłby ktoś mi podesłać swój, aktualny - który działa ? będę wdzięczny :rolleyes:

mam taką samą informacje ktoś powie o co chodzi używam bota z serverem od ReDDioS http://www.mpcforum.pl/topic/251912-serwer-udobota-na-twoim-komputerze-szybko/ aktualizuje honyboxer i nic to nie daje

02758850976702993171.png
Opublikowano

Problem rozwiązany - postaw swój serwer i zaktualizuj ręcznie honeybox'y

Szanowny(a) Graczu,

podczas rutynowej kontroli stwierdziliśmy, że na Twoim koncie dochodzi do naruszenia naszych Ogólnych Warunków Handlowych - wykryliśmy używanie bota.

Konto zostało zablokowane bezpowrotnie bez prawa do reklamacji.

huje posrane a juz mialem leonova pol elite ale nie ma sie co zalamywac na 2koncie bot juz 45k uri natrzepal xD hehe

Opublikowano

@2X Up

Gdzie Ci t o pisze? NA Mailu czy przy logowaniu? BO ja dostałem bana i nigdzie nie pisze nic takiego :/

Jeśli wyskoczył Ci komunikat "raport o błędach" to znaczy (na jakieś 95%) że masz bana. Napisz do supportu a oni Ci to samo - (słowo w słowo) - odpiszą na maila.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

dlaczego tak mi się stało.Zabili mnie jak latałem na bocie a teraz wogóle nie mogę wejśc nawet do menu

Opublikowano

Jak już pisałem w innym poście nowa wersja wyjdzie najwcześniej 24 grudnia. Do tego czasu stawiajcie serwery udobota na swoich jednostkach bo tylko tak działa.

Opublikowano

To teraz czekać cierpliwie trzeba na aktualizacje :rolleyes:

Odważni nie żyją wiecznie lecz ostrożni nie żyją wcale

Opublikowano

To teraz czekać cierpliwie trzeba na aktualizacje :rolleyes:

No to Atrox mógł nie podejmować się zadania polszczenia każdej wersji. Obiecywał że 2 godziny po wyjściu nowego bota będzie wersja spolszczona na MPCforum. Ale i tak bot wspaniały ;]

Opublikowano

Masz dokładnie zrobić tak:

Skopiuj ten tekst z komunikatu i wklej go do google tłumacz, wtedy wszystko stanie się jasne i nie będziesz pisał głupich postów na forum.

Opublikowano

No niestety Bocik nie śmiga, chyba wyszedł nowy...

Nie wyszedł. Nowy będzie na święta ... Wystarczy poczytać oficjalne ogłoszenia na forum udobota i wszystko będzie jasne.

Tvirus pisał że używanie udobota jest teraz niebezpiecznie...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Ludzie bot śmiga i to aż miło tylko trzeba wiedzieć jak... Ale może dzięki temu że ludzie myślą że nie działa przez nockę zebrałem 35k uri...

Używanie zawsze wiąże się z ryzykiem bana ale nie sądzę żeby obecna wersja była bardziej niebezpieczna przy wyłączonych serwerach Udobota.

Uaktualniam paczki ręcznie i jakoś nawet czuję się pewniej że mam postawionego bota na swoim kompie.

Opublikowano

Ludzie bot śmiga i to aż miło tylko trzeba wiedzieć jak... Ale może dzięki temu że ludzie myślą że nie działa przez nockę zebrałem 35k uri...

Używanie zawsze wiąże się z ryzykiem bana ale nie sądzę żeby obecna wersja była bardziej niebezpieczna przy wyłączonych serwerach Udobota.

Uaktualniam paczki ręcznie i jakoś nawet czuję się pewniej że mam postawionego bota na swoim kompie.

Kiedy dostaniesz bana to napiszesz ok?

Opublikowano

Kiedy dostaniesz bana to napiszesz ok?

Chciałeś chyba powiedzieć: "o ile dostaniesz bana" :) ale gdyby coś jakimś cudem mnie zbanowało to napisze ;) do tego czasu Udo na PC smiga ;)

Opublikowano

Jeśli serwery udobota są wyłączone do czasu wydania nowej wersji bota to i pliki ibb.txt i lmd.txt nie są aktualizowane. Więc jeśli stawiasz bota na swoim kompie to jednak musisz się liczyć z tym że pracujesz na przyśpieszonego bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...