Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gamonie! Odpalcie bota ustawcie wszystko od nowa włącznie z ID i Sidem i będzie działać!

ps. nie chce waszych plusów i innego syfu po prostu mnie uwielbiajcie! :P

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego wyskakuje mi ten błąd gdy chcem uruchomić bota??

33mvn10.png

SID znalazłem i wklejłem ale nie działa

Wie ktoś co z tym zrobić?

2ii7jbm.png

Jeśli Ci pomogłem DAJ2nhzxnm.png

Opublikowano

Znalazłeś SID, włączyłeś bota, bociłeś jeden dzień. Wyłączyłeś na noc (to jest tylko przykład) Włączasz następnego dnia i tak masz. A to dlatego, że SID w tym czasie zmienił się. Jeśli coś takiego ci wywala, to daj File>Account Menager (w angielskiej wersji) I od nowa znajdź swój SID, ID, mape itp. Co pewien czas trzeba tak robić, bot nie może chodzić cały rok na 1-ym SIDzie.

Opublikowano

Może po prostu nie ten SID CI wyszukało. W źródle strony znalazłem kilka SIDów :) (Ctrl+f, wpisać SID i klikać enter, powinno pokazywać kilka, ale zazwyczaj na poczatku pokazuje ten dobry)

Opublikowano

Może po prostu nie ten SID CI wyszukało. W źródle strony znalazłem kilka SIDów :) (Ctrl+f, wpisać SID i klikać enter, powinno pokazywać kilka, ale zazwyczaj na poczatku pokazuje ten dobry)

ctrl + F i pisz var sid i znajdzie dobry.

Opublikowano

Ja pierdziele.... Mnie zawsze znajduje odpowiedni SID, a jeśli nie czytasz ze zrozumieniem napisałem to DO Blaszko że może jemu zły SID wyszukało...

Opublikowano

Ja pierdziele.... Mnie zawsze znajduje odpowiedni SID, a jeśli nie czytasz ze zrozumieniem napisałem to DO Blaszko że może jemu zły SID wyszukało...

ja poprawiłem twoja wypowiedz, żeby inni mieli łatwiej szukać i nie pisali

Opublikowano

Witam

8 godzin temu bot mi jeszcze działał, a teraz jak klikam start pokazuje się "The Invisible bonus box codes have to be updated please wait untill we update them.

Opublikowano

Co jakiś czas BP update'uje kodowe skrzynki bonusowe tak, aby boty je zbierały. W tym czasie nie będziesz mógł grać na UDObocie, dopóki ci od UDO nie zrobią czegoś, żeby bot znowu ich nie widział. Trwa to zazwyczaj kilka godzin :)

Opublikowano

Co jakiś czas BP update'uje kodowe skrzynki bonusowe tak, aby boty je zbierały. W tym czasie nie będziesz mógł grać na UDObocie, dopóki ci od UDO nie zrobią czegoś, żeby bot znowu ich nie widział. Trwa to zazwyczaj kilka godzin :)

Wprowadzasz w straszny błąd BP czyli BigPoint updatuje skrzynki bonusowe czyli robi je NIEWIDZIALNE żeby boty je WIDZIAŁY jako zwykłe skrzynki a BP po prostu łatwiej te boty wyszukuje i banuje

2rc8k5i.png

Opublikowano

No nie wiem, może niezrozumiale napisałem, czy coś, w każdym bądź razie właśnie o to mi chodziło... I prawdopodobnie nie robi skrzynek niewidzialnymi... Na mapie oprócz zwykłych skrzynek bonusowych które przeciętny gracz bez bota może zbierać, są także inne skrzynki. Te są zrobione w taki sposób, że w kodzie gry są jak NORMALNA skrzynka tylko że nie posiadają własnej GRAFIKI na mapie oraz nie ma za nie NAGRODY. A że bot zbiera skrzynke nie taką jaką widzimy na mapie, tylko kod skrzynki, to normalnie zbierałby także te niewidzialne. Dzięki temu łatwiej byłapać bociarza i właśnie temu zapobiegają w czasie kiedy wyświetla się ten komunikat. Nie wiem na jakiej zasadzie zmieniają, żeby bot nie zbierał KODOWYCH skrzynek, ale właśnie to się później dzieje (bot nie zbiera tych zupdatowanych skrzynek...)

Opublikowano

POMOCY . Dusze ctrl+u wsyakuje ramka ale mam owiele krotsza niz ma on na screenie . a jak chce wyszukac var SID to pisze ze niema czegos takiego . pomocy . piszcie gg 5860048 albo cos . pozdrawiam

i tak leci ci duzy +

Opublikowano

Jak zalogujesz się do gry, wejdź np. w skylab, kliknij Ctrl+U, potem kliknij Ctrl+F i wpisz tam "SID" (bez " " ) i (przynajmniej u mnie) znajduje coś takiego:

uri = "/sajaxAPI.php?sid=76fb7fd7ahc39dc3e9c712396egfa13f";

Kopiujesz samo 76fb7fd7ahc39dc3e9c712396egfa13f i wklejasz w udobocie, jeśli tak ci nie działa to nie wiem...

Opublikowano

To się wogole nie ładuje poprostu wyskakuje ci inna strone i klikasz ctrl+F Wpisujesz var sid (Jeśli jesteś w home) I Bedziesz miał var sid potem dosid i po dosid kopiujesz numerki

Ja używam Google Chrome

2rc8k5i.png

Opublikowano

Ja też tak miałem że nie wyskakiwało to wszystko co na obrazku

Ściągnąłem przeglądarkę google chrome i tam mi wszystko dobrze wyszukało

2ii7jbm.png

Opublikowano

Mam takie pytanie

Dlaczego jak włączę bota i zaznaczę żeby bił np. Streuner i zbierał bonusowe skrzynki to zabija z trzech Streunerów i na tym koniec. Później tylko zbiera te skrzynki a już nie rozwala Streunerów

Wiecie o co chodzi??

2ii7jbm.png

Opublikowano

Czasami sie Buguje gdy zaznaczasz ocje kupywania amunicji i orbitowania alienow

@Edit nie spamuj tak

2rc8k5i.png

Opublikowano

Mi nagle przestał atakować straunery tylko lata i zbiera cargo i bonusowe ;/ próbowałem robić nowe konta na bocie i dalej nie działa wie ktoś o co chodzi ??

34777.png Steam : Igunana1994

24676.png Skype : Aleksander.pawlikowski

28148.png

33251.gif

--- Jak pomoglem daj + ---

4583.jpg }

23438.gif }}}} WIELKA TRÓJKA (niedługo czwórka !!!)

32506.png }

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...