Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uridium najszybciej zarobisz zbierając tylko i wyłącznie skrzynki (najlepiej na x-1). Na x-8 bardzo często ubijają inni gracze z Twojej firmy (szczególnie gdy bijesz StreuneRy) Jeśli nie zależy Ci za bardzo na PD i PP to zbieraj skrzynki a z dodatkowej energii składaj wrota (najszybciej uri zbierać za wrota, ale to nie jest takie proste, łatwiejszym sposobem są skrzynki wg mnie)

Opublikowano

Proszę o pomoc w sprawie Bota ;p

Mianowicie, włączam go, uzupełniam wszystkie opcje jak na screenie, wychodzę z opcji, w lewym górnym rogu biorę Start iiii... no właśnie, w tym momencie bot sie zacina i nic nie można zrobić ;/// Pomoże ktoś? :P

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

Chłopcze, a ja Ci powiem ciekawostkę, że udobot o 19.00 zawsze przestaje działać bo wyskakuje Could not connect to udobot serwer, chcesz - to możesz zrobić żeby z tą głupią stroną się nie łączyło i włączasz kiedy chcesz..

W jaki sposób mogę zrobić tak aby nie łączyło się z serwerem udo bota? Ja nigdzie takiej opcji nie znalazłem ;//

Proszę o szybką pomoc.

Za pomoc dam +

Pozdrawiam,

NIGHT*TARGET.

/reflink

Opublikowano

UP@

Trzeba być dość utalentowanym... Poszukaj na necie, niektórzy mówią, że da się to Resource Hackerem zrobić - otwierasz plik Udobot.exe i coś tam dalej, jednak ode mnie dalszego poradnika nie dostaniesz, bo sam nie umiem.

Opublikowano

Ponawiam prośbę aby ktoś znalazł sposób na to żeby nie ścinało tego bota ;/

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

JA PIERDOLE kurwa spamerzy na skrzynke sie nie da to tutaj kurwa nie było mnie 3 tygodnie a tu widze burdel, jakbyscie przeczytali od deski do deski to byscie sie czegos dowiedzieli!!!

1 SID moze byc nie prawidlowy przy przegladarce mozzila najlepiej uzywac google chrome

2 wyskakuje error ze nie mzoe sie polaczyc z serverem bo im sie lekko psuje po 19 i jest tak do rana

3 Tysiubogiem Gdy masz viste lub 7 to uruchamiaj z prawami admina

Przepraszam ze mnie nie bylo ale nie mialem internetu :)

@Projektant ty uwazasz ze na forum panuje zakaz przeklinania?

2rc8k5i.png

Opublikowano

JA PIERDOLE kurwa spamerzy na skrzynke sie nie da to tutaj kurwa nie było mnie 3 tygodnie a tu widze burdel, jakbyscie przeczytali od deski do deski to byscie sie czegos dowiedzieli!!!

1 SID moze byc nie prawidlowy przy przegladarce mozzila najlepiej uzywac google chrome

2 wyskakuje error ze nie mzoe sie polaczyc z serverem bo im sie lekko psuje po 19 i jest tak do rana

3 Tysiubogiem Gdy masz viste lub 7 to uruchamiaj z prawami admina

Przepraszam ze mnie nie bylo ale nie mialem internetu :)

1. IE, Opera, Safari i Google Chrome są dobre.. natomiast na Mozilli jak powiedziałeś to próbowałem i był zły SID.

2. Tak jak wcześniej pisałem.

3. Nie jest to wymagane, mam windowsa 7 ultimate i doskonale wiem, nie jest potrzeby uruchamiania z prawami administratora. Ja tak odpalam i normalnie chodzi, ale takie inne boty już trzeba odpalać jako administrator.

A ja mam jedno pytanie - Co on odpierdala ten bot u mnie?

Wyskakuje jakiś wróg na 2-4 np. zaczyna go lać ( mnie ) i on zamiast do portalu spierdalać .. zostaje tam gdzie go biją - tak samo np z krysiami.. bije bije a nagle mniej niż tyle co ustawiłem - nie ucieka.. zostaje tam gdzie go leją.. zamiast pisać Moving to Portal to od razu jest Waiting....

Opublikowano

nie wiem jak wam ale u mnie bot przestal strzelac do alienow a tylko zbiera bonusy

Już ktoś chyba miał taki problem, a masz zaznaczone wszystkie alieny żeby bił? bo to może być ten problem, lub jeszcze jak nie masz amunicji i nie masz kasy na to lub masz pełno z kociołka i nie może Ci bot kupić, i dlatego w takiej sytuacji to się kupuje CPU Amunicyjne :)

Ale to już twoja sprawa, to jest na pewno jedna z tych 3 ;)

Opublikowano

Tak dziala na zminimalizowanym mozesz nawet 10000000000000000000000000000000000000 botow postawic ;p i nic

2rc8k5i.png

Opublikowano

Na 1 bot działa koncie a gdy chcę włączyć drugiego ok' date=' włącza się gdy się włączy to pisze Starting Up.. i od razu Logging out a nawet nie kliknąłem Stop. Gdy mam tylko go puszczonego to i tak to samo jest...

Proszę o szybką odpowiedź ;)

[/quote']

Może ktoś w końcu pomoże?! -.-... ATROX."Znaffco" pomóż :)

1.Włączam pierwszego bota ( 1 konto ) okey działa.

2.Włączam drugiego bota ( 2 konto - TO NIE JEST TE PIERWSZE - INNE!!!!! ) Włącza się, wszystko okey. Dobra. Chcę żeby walił zaznaczałem wszystko to samo co z poprzednim, ale pisze Starting Up i od razu Logging Out.. Nawet się nie chce naprawiać... a ja nie klikam Stop tam ... A gdy mam tego 1 bota wyłączonego a tego włączam to to samo co wyżej.... Ehh...

POMÓŻ JAK TAKI SUPER W UDO BOCIE JESTEŚ!.

Opublikowano

Skoro tylko na tym komputerze nie działa to to musi być coś z połączeniem... wyłącz firewall bo przez to moze sie zakańczać połączenie gdy tylko się włączy

2rc8k5i.png

Opublikowano

Skoro tylko na tym komputerze nie działa to to musi być coś z połączeniem... wyłącz firewall bo przez to moze sie zakańczać połączenie gdy tylko się włączy

Ja nawet firewalla nie mam zainstalowanego .. ale przecież mówię, że działa bocik na moim głównym koncie, chcę odpalić drugie konto inne na tym to się włącza i tak jakby nie chce pracować i się wyłącza...

Od razu mówię, że te drugie konto próbowałem same odpalić, nie zadziałało.

Aa. i to nie jest na pewno coś z kontem, bo próbowałem na wielu, a i tak nie działał.. Tylko na tym moim głównym działa - chore nieprawdaż?

Opublikowano

Strasznie chaotycznie piszesz... Chodzi ci o to że 2 konto nie działa nigdzie bo jeśli masz 3 konto i ono działa to ja już całkiem zgłupiałem i cie nie rozumię

2rc8k5i.png

Opublikowano

Strasznie chaotycznie piszesz... Chodzi ci o to że 2 konto nie działa nigdzie bo jeśli masz 3 konto i ono działa to ja już całkiem zgłupiałem i cie nie rozumię

Bo nie chcesz się przyznać do tego, że nie wiesz co za problem w tym ;]

1.FIREWALLA NIE MAM ZAINSTALOWANEGO

2.JEDNO KONTO ( GŁÓWNE MI DZIAŁA )

3. NATOMIAST DO CHOLERY DRUGIE KONTO INNE MI NIE DZIAŁA BO STARTING UP PISZE I OD RAZU LOGGING OUT! TY PODAŁEŚ TYLKO FIREWALL, ŻE BLOKUJE A TO NIE FIREWALL!

I jak dalej nie rozumiesz, to czytaj tyle razy, aż w końcu zakapujesz. Bo jak czytać z zrozumieniem nie potrafisz - to nie moja wina.

Opublikowano

Bo pewnie napisałeś złą mapke w ustawieniach a statek znajduje ie na innej... tak zawsze jest

2rc8k5i.png

Opublikowano

Bo pewnie napisałeś złą mapke w ustawieniach a statek znajduje ie na innej... tak zawsze jest

Nie, statek na 2-1, Ustawienie na 2-1. ...

Zresztą i tak wyskakuje błąd, że zła została podana mapka jak się złą poda... a bot potem sam daje na tą, na której jesteśmy...

Możesz dalej podawać przykłady, przez które nie działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...