Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Mpc Media Team Na Mpcforum.Pl!

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak pewnie ostatnio zauważyliście na forum rozpoczęliśmy, rekrutacje do teamu MPC Media Team. MPC media team dzieli się na dwie grupy:

Mpcexpress.pl team - grupa artystyczna pod wezwaniem Fifolskiego zajmująca się rozwojem podcastów mpc. (notabene zachęcamy do odsłuchania )

Videorecenzje team - grupa, który zajmuje się tworzeniem gameplay i recenzji gier, które są umieszczane na oficjalnym kanale youtube.pl .

Liderem grup i całego projektu jest Mlody - administrator forum - także proszę o szczegóły bombardować jego PM. ;)

Struktura organizacyjna mpc media team wygląda w następujący sposób :

1281558891-U1.png

Jeśli chcesz do nas dołączyć, zapraszam serdecznie do kontaktu z Mlodyske, fifolskim bądź Rodimopem!

Szczegółowe informacje na temat warunków uczestnictwa w projekcie znajdują się tutaj .

Dodam tylko, że moja skromna osoba jest szaraczkiem tworzącym recenzje i jestem grupie Videorecenzje :D

Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

@Up -Właśnie dla tego kokosz napisał żeby się skontaktować z 1 z nich... zapytasz się i może ci ktoś wytłumaczy ;)

To juz jest koniec...

Opublikowano

Dziękuje za ładne zareklamowanie kokoszu :* . Jako że z drabinki wynika jasno że Młody jest tutaj szefem to prosiłbym o kierowanie do niego wiadomości odnośnie podcasta (Fifolski = ostateczność). Oczywiście projekt trzeba będzie rozbujać, rozkręcić bo video podnosi wysoko poprzeczki. Do usłyszenia nyguski. 5

f.png

Opublikowano

:) Ja już w teamie jestem, ale mam małego buga, mały, ale utrudnia pracę ;/

A co do kanału to fajny pomysł z tym " Następna recenzja" ;]

Natomiast jeśli chodzi o podcast, to new odcinek swet <3, tylko Mlody coś tam klną, albo ja mam coś ze słuchem :O

Opublikowano

Szkoda, że nie umiem robić videorecenzji ;/

Rozumiem, ze chodzi o gameplaye.

Ładnie wszystko opisane ^^

@ The Shox

Poczytaj trochę o robieniu gameplaya ^^

1.

To jest ukryta treść, proszę

2.

To jest ukryta treść, proszę

No i do nagrywania gameplay'ow potrzebny jest oczywiscie dobry sprzet, bo MPC Media z tego co widze to nagrywa z glownie nowych tytulow, choc nie zawsze np. Cabal. :)

@Topic

No ogolnie fajnie, ze cos takiego powstalo, dzieki temu forum sie rozrasta oraz zwieksza sie jego popularnosc, dochodzi duzo nowych uzytkownikow. ;)

Pozdrawiam,

Upoważniony!

Owned by Makin ;f

Opublikowano

co do videorecenzji to powiem tyle że nie każdy musi robić całość jest podział na osoby które robią gameplaye oraz tacy co piszą recenzję, więc to nie tak że musisz robić wszystko, ja np. nagrywam aktualnie GP z pewnej gry, potem uploaduje to na jakiś serwis, wrzucam do odpowiedniego działu i tyle, na tym kończy się moja robota, chyba że coś nie będzie pasowało, np. za mało tego i tamtego to nagrywam jeszcze raz ;)

zapraszam do współpracy ;)

@up.

no co do nowych gier to ja mogę kręcić ;) mam w miarę dobry sprzęt ;)

Cabal ? a co powiesz o CoD 2 ? xD

Opublikowano

Chętnie bym się zgłosił lecz nie mam czasu na takie rzeczy. Pomysł niezbyt oryginalny - wiele for o tematyce gier już posiada swoje kanały ;)

Opublikowano

ja umie robic ale pewnie by mi zajelo to do konca sierpnia bo ja musze miec ladnie robie poprawki itp a przez te jeszcze 2 tygnie bede malowal 3 pokoje ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

poprawkami zajmuje się inna osoba, Twoim zadaniem było by nagranie surowego materiału, przycinanie itp. zostawił byś innym

Gość Mounthains
Opublikowano

Ikonki do działów wykonane :).

Top@ fajnie. Niech się media rozwijają ;)

Opublikowano

ale osoby które są ambitne, potrafią dotrzymać słowa to z zasadami nie będą miały większych problemów ;)

Opublikowano

Linie miedzy czlonkami a fifolskim/rodimopem sa krzywe

@Down

Dobrze wiedziec xD

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Linie miedzy czlonkami a fifolskim/rodimopem sa krzywe

Bo oni są krzywi ;P

Opublikowano

Lenart

ja wole sam wszystko porobic :) a od pon juz bede malowal wiec nie bede mial czasu :)

jak zrobie cos sam to wiem ze to jest dobrze zrobione no chyba ze w szkole to tam wole sciagnoć :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

poprawkami zajmuje się inna osoba, Twoim zadaniem było by nagranie surowego materiału, przycinanie itp. zostawił byś innym

ja mogłbym zająć się nagraniem surowego materiału :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kokoszu kochany, może dodamy jeszcze grupę "Let's play/Zagrajmy w", mogę się tym zająć. I tak większość życia spędzam grając. :D

PS: Skontaktuję się z Master Rodim.

Nie wymagam "+", lecz...

...Jeśli dajesz "-" napisz(w PW lub pod postem) za co, nie ukrywaj się(nie bądź lamus)

Kocham mpcforum.pl!!! 18706.pngKocham mpcforum.pl!!!

ff2user.png30070.png

27885.jpg4857.jpg

33674.jpg38448ada0392744b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...