Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawny Paker Do PlikóW Eix I Epk + Paker Do Mob_Proto I Item_Proto

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie. mam problem gdyz dla mnie ten poradnik jest za malo szczegolowy i sie gubie^^ chodzi mi o to ze nie wiem gdzie dokladnie znajduje sie jaka nazwe jakiego pliku. jest jakis bardzo dokladny tut z takim czyms?

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Zapraszam na pw, napisz, czego nie rozumiesz, postaram się pomóc :)

Opublikowano

mam problem bo jak spakowałem te pliki a później je rozpakowałem w celu sprawdzenia czy są wprowadzone zmiany pliki były z 2 eventami tylko w przypadku robienia DMG

co zrobić żeby po spakowaniu były tam pliki które edytowałem nie te podstawowe z 2 eventami

Opublikowano

Mam problem z wypakowaniem root. Zainstalowany mam system Win7. Paker wkleilem do C:/Users/Paker. Sciezke do root podalem taka. E:\VETMT2 Client\pack. i Nie da rady wypakowac. Co mam zrobic zeby to naprawic?

Daj minusa!

Opublikowano

Może mi ktoś dać link do pakera na pw, nie wiem czemu ale mi spojlery nie działają

Jarają mnie wąty i wku*wiają komplementy.

PS

Boje się, że Chylińska chce żebym ją miał.

Opublikowano

Ej.

Spakowałem locale_de i nigdzie nie ma tego pliku ani w source ani w pakerze ani w folderze z grą.

Gdzie on jest?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Host nie dziala bedzie full + jak da ktos na inny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam następujący problem... ( wyświetla mi się to gdy próbuje pakować z powrotem "root"). Mam pliki w folderze Source wszystko ok ale nie da się spakować.

To jest ukryta treść, proszę

@EDIT: ten sam problem ma ZuooManna, 3 posty wyżej. Proszę o pomoc.

5113992856.png

Opublikowano

Wielkie dzięki Matjes, otwarłeś mi oczy i problem znikł + dla Ciebie ;)

Teraz mam swoje ip wrzucone do clienta(client by kornel) tylko ciągle jest zostaniesz połączony z serwerem( serwer mam odpalony i dziala) problem jest chyba z pongiem, czytałem ze tak się dzieje jak jest inny, moje pytanie jest takie... gdzie jest ten pong i jak go zmienić.

PS: Szczerze mówiąc jestem nieźle zielony w takich sprawach ;D ale z pomocą userów na tym forum zrobiłem już nie jedna rzecz ;)

@EDIT: Dla tych który dalej maja problem z rozpakowaniem czy spakowaniem polecam temat:

To jest ukryta treść, proszę

rozwiązał mój problem z spakowaniem root'a ;)

5113992856.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...