Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawny Paker Do PlikóW Eix I Epk + Paker Do Mob_Proto I Item_Proto

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie się w ogóle nie tworzy, nawet szukałem za pomocą wyszukiwarki systemowej i nie znalazło.

Przy próbie rozpakowania root wyskakuje coś takiego:

pakerblad_rxnqapw.JPG

Wpisujesz tylko root bez .eix

Ten packer jest lepszy :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Jak wpisuje root bez eix?, bo nie rozumiem, w pliku rozpakowanie mam podaną ścieżkę bez końcówki eix

A ten paker co podałeś tzn. metin2 file archiver mam znowu inny błąd, dokładnie taki

http://www.mpcforum....age__p__4068358

Weź wrzuć Sobie te pliki od packera do :

Wrzuć tam też te rooty czyli root.eix i root.epk i w packerze edytuj na taką ścieżkę jak wyżej masz i musi działać

Opublikowano

@Up Dalej to samo.

Jeszcze pytanie, bo ściągałem ten paker z innego forum (tutaj link do dl nie działa) w ogóle kompletne mam jego pliki? bo coś ktoś pisał wyżej o jakimś rootpackgen, a ja takiego pliku nie mam

Mam tylko m2, pakowanie i rozpakowanie.xml

Opublikowano

rootpackgen tworzy się jak rozpakujesz plik.Link przecież tutaj działają.

Masz TeamViver to zrobię Ci to przez niego.

Ktoś Ci posta usunął ? :D

//Przepraszam że usunąłem Twój post, przypadkowo przy usunięciu reklam z tematu.

Opublikowano

mogl by ktos pomoc? chodzi mi o to iz chce zrobić 1 hit killer -www.mpcforum.pl/topic/233942-download-rozpakowanie-pliki-pc-pc2

nie moge sobie poradzic z rozpakowaniem plikow pc i pc2 jestem ciemny zupelnie mogl by ktos dokladnie wytlumaczyc?

"D:\D & S\Administrator\Pulpit\Nowy folder (4)\Metin2" metka mam tu i co mam zrobic? ;p

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

czesc, mi nie dziala rozpakowywanie, kiedy przeciagam plik na m2 wyskakuje mi konsola i pisze takie cos- Excetion Accured! An unheld exception was thrown. Exception Details follow: The archive you want to open doesn't exist. i po tym jest moja sciezka (edytowalem plik do wypakowywania i wpisalem gdzie sa moje pliki, probowalem z root na koncu i bez i nic nie dziala.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czesc, mi nie dziala rozpakowywanie, kiedy przeciagam plik na m2 wyskakuje mi konsola i pisze takie cos- Excetion Accured! An unheld exception was thrown. Exception Details follow: The archive you want to open doesn't exist. i po tym jest moja sciezka (edytowalem plik do wypakowywania i wpisalem gdzie sa moje pliki, probowalem z root na koncu i bez i nic nie dziala.

Złą ścieżkę podałeś. Jeżeli masz windows xp to daj root w swoim folderze w "Documents and Settings", a w ścieżce wypakowania daj tylko "root". Jeśli to siódemka, to dajesz roota w miejscu, gdzie masz "mt2" i to samo w ścieżce wypakowania.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Kurde mam taki problem,że jak wypakuje pliki eix.epk i mam taki sam wpis w konsoli jak autor tematu w folderze Source nie pojawia mi się rozpakowany plik mogłby ktoś pomóc

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś może jak rozpakować zabespieczone pliki pc.epk np c:\metin\pack\pc shaman\??? ??? ??? bo gram na SonixMT2 a chciałem zrobić nie odrzucanoie mobów z konia na kamer modzie nie widać mapy zombie proszę o pomoc bo już szlak mnie trafia szukam w necie i nic jakieś zawirusowane świństwo znalazłęm więcej nic wie ktoś jak to rozpakować.

MASZ PROBLEM!!! ???NIE TY JEDEN NA ŚWIECIE LUDZIE MAJĄ WIĘKSZE!!!

4l1y88.jpg

ALE GOŚĆ:

aadmfkowew.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taka propozycje.Napisz co dalej:jak sie edytuje puzniej te pliki(najlepiej jak by to bylo w innym temacie).Jak to napiszesz poleci Lube to.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mi sie nie chce zrobić folder source

To rozpakowywanie w notatniku moze cos zle mam ???

<Buildfile version="1.1">

<!--

I'm using this file to extract root.epk

If you want to extract the root pack file using this XML you need

to do the following steps:

1. Replace "D:\Games\METIN2\" with your Metin2-Installation directory.

(Normally this is "C:\Programme\Metin2_Germany")

2. Open CMD (Command Line Interpreter)

3. Run "m2 RootExtract.xml"

4. Be happy

-->

<Action type="extract" archivePath="F:\MetropolMT2\pack\locale_pl" outputPath="Source" extractAll="YES" createXML="YES" xmlPath="RootPackGen.xml" />

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Pokaż co ci się wyświetla podczas uruchamiania mt2.exe.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jaki masz system? Wygląda na to, że dobrze się zgrało. Jak XP to szukaj w documents and settings.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema chciałem sobie wypakować plik o rozszerzeniu.pc z innej gry niż metin bo są goście co sobie tekxtury gosci i map przerabiali i ja też chce.

Robie tak według instrukcji i mam taki komunikat:

Jak to wypakować?

Living is easy with eyes closed . . .

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

Mam taki mały problem formatowałem komputer mam windows xp pobrałem packera chciałem rozpakować root i tu pojawia się problem wszystko jest ok tylko nie chce mi sie utworzyć folder source (przed formatem kompa wszystko ładnie działało)

To otwieram w notatniku (rozpakowywanie) :::

<Buildfile version="1.1">

<!--

I'm using this file to extract root.epk

If you want to extract the root pack file using this XML you need

to do the following steps:

1. Replace "D:\Games\METIN2\" with your Metin2-Installation directory.

(Normally this is "C:\Programme\Metin2_Germany")

2. Open CMD (Command Line Interpreter)

3. Run "m2 RootExtract.xml"

4. Be happy

-->

<Action type="extract" archivePath="F:\MetropolMT2\pack\root" outputPath="Source" extractAll="YES" createXML="YES" xmlPath="RootPackGen.xml" />

</Buildfile>

To wyświtla mi sie gdy przeniosę rozpakowywanie na m2 :::

Za pomoc daje +++

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

A szukałeś u siebie w documents and settings?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...