Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Lepiej Dropić Riby?

apolounis

Gdzie lepiej dropić riby?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie Lepiej dropi? riby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pytanie na czym lepiej puścic bota do IMHA czy na Ezo ?Albo może i tu i tu.Piszcie swoje propozycje. Jaki lvl do IMHA najlepszy i jaki na Ezo ?

Opublikowano

No dobra.Ale jaki lvl na ezo ?

od 30 do 45 spokojnie drop riby Em2 na noc i git mi tak na 45 droplo przez noc 12 rib 4 poli i 5 sun zi

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Ja na IMHA dropłem 6 ribów w 2h. Ale miałem kurewne szczęście.

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Wg. mnie Ihma. Mozna iść na mniejszym lvl,bliżej miasta,łatwiejsze mooby,i częściej leci.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Polecam Imha. Dlaczego ? ponieważ dropią (fms , riby , 5kotne , sun zi , wu zi , zółć , skóra).

W jeden dzień zarabiam +50kk a puszczam tylko 2x dropki tam =)

PoMoGłEm DaJ MiNuSa!

Na ZaWsZe PoLaK !

JeŚlI JeStEŚ pOlAkIeM tO dAj MiNuSa!

exxo.gif

Opublikowano

wg. mnie lepiej iść do IMHY, tak jak napisał 2xUP

Polecam Imha. Dlaczego ? ponieważ dropią (fms , riby , 5kotne , sun zi , wu zi , zółć , skóra).

Ja ustawiając 15level z EM2 (zainwestowałem w niego ok 10kk na Mnisia+9 i miecz +9 tarcza wystarczy +7 bojowa) i przez noc z takim eq masz już odrobioną kase którą zainwestowałeś w eq:)A jeśli puścisz 2 dropki na nocke to już ok. 20/30kk (zależy od dropu) ja przez 1 noc zarobiłem 50kk na butkach +2k hp i do tego parę ribów (małe śr) i było 60kk. To naprawdę zależy od szczęścia :)Ustawiasz 2 dropki i masz te 20/30kk jak już wspominałem parę zdań wcześniej.:>

Daj minusa i 5*, napisz na PW a dam ci 5* i 5plusów lub 5minusów (co wolisz!)

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

A jaki lvl najlepszy dop imha? bo ja zrobilem wszystko tak jak napisali w poradnikach, ze 11 lvl najlepszy, ale mi na 11 nic nie dropnelo fajnego jeszcze. ale teraz tam troche posiedze. tylko jaki lvl?

:)

Opublikowano

dla mnie to imha, oddajesz tego expa na gildię żeby nic nie wbić. na początku jakiś czas masz dużo słabych ribów. co jakieś 2/3 dni zdarza się koło 30. mój rekord to rib 38% średnie ulepszony na +8 bodziami xD

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

No oczywiście,ze IMHA.Po 1 na ezotach siedzialem od 28-30 i dropnalem rib ze slabymi srednimi który z szedl na +4^^...A w imha robi sie dropera 11-20lvl i w 2-4 dni nie dośc,ze mozemy dropnąc czesto riba to rowniez mamy inne przedmioty,które możemy ulepszyć sprzedac i kupić jakis konkret.Po drugie czas w jaki to wykonujemy,takiego 30lvl-a trzeba wymęczyć troszke i sprawić mu lepsze EQ na ezoty,za to my wydajemy z 3-10kk zależnie od servera na itemy lub przenosimy z innej postaci,jest to forum o hackach więc czemu nie,włączamy EasyMetin2 expimy 11lvl i dalsze lvl-e niech leca do 19,nastepnie bierzemy jakąs gildie ustawiamy by automatycznie oddawał exp.Zaglądamy wtedy co 30-1h oprózniając inv ze smieci.Po 3 drop nie jest zawsze taki wspaniały jak sie wydaje,leci wszystko co napisaliście,ale rzadko i nie zawsze bedzie tak ze w calutkie 24h wydropicie coś fajnego;]

Opublikowano

Najlepiej postaw 2 boty na imha i 1 na ezo.

Na imha masz szanse ze wypadna ci jeszcze fms'y, jesionki i inne na 30lvl które opchniesz.

Ja postawiłem 3 boty w imha na noc wszystkie miały 13lvl i 6 ribów mi wypadło no i parę innych broni na 30 w tym fms'y

i plusik dla imhy, że nie trzeba aż tak dużego lvla bic żeby w imha dropic ale eq też trzeba miec +6/7.

Polecam Imhe

1375207970-U250359.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...